obchod zboží dodal rychle ale nemá možnost zaplatit v zásilkovně kartou musel jsem lovit drobné po kapsách zboží které dorazilo je zmetekové při hodnotě co jsem zaplatil se neoplatí ani řešit reklamaci a platit následně další dopravné bůh ví jak by reklamace dopadla

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Děkujeme za hodnocení. Kartou můžete zaplatit online přímo v našem eshopu.

Mrzí nás, že vám produkt nefungoval správně. V tomto případě nás prosím kontaktujte na [email protected] pro vyřízení Vaší reklamace. Zboží můžete bezplatně předat k reklamaci prostřednictvím služby reklamační asistent přímo v zásilkovně.

• zajimave zbozi
    • kapsle je kvalitni
    • v roce 2022 si NELZE vybrat zpusob doruceni, rozhoduje to za vas sam doprace jak je vytizeny, takze do poslendi chvile nemate tuseni kdy, cim a jak balicek prijde
    • Opravdu si neni mozne vybrat dopravce!!!
    • A jelikoz to vzdy vyjde, ze prijede ten nejhorsi amatersky dopravce, co posle SMS az ten den asi hodinu pred tim, ze bude dorucovat balicek, nejde zmenit cas ani datum , neni kontakt na kuryra proste nic. Muzete jen cekat a nebo nemit balicek. Tohle neni pro lidi, co nejsou v duchodu doma pouzitelne

Jelikoz jejich doprava je peklo, tak kdyz se da vec koupit jinde, kupuje se jinde, jenom co se neda koupit jinde, clovek musi pretrpet ten amaterismus s dopravou. To je vec, ktera je v dnesni dobe nepochopitelna!!!

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

způsob doručení si můžete zvolit přímo v objednávce a to buď doručení na konkrétní výdejní místo zásilkovny nebo doručení kurýrem.

Kurýr bude vybrán automaticky v závislosti na aktuální vytíženosti a kvalitě daných kurýrních společností vo Vašem regionu. Název kurýra se dozvíte v den doručení. Tuto informaci naleznete jak v našem eshopu, tak přímo v objednávce.

O plánovaném doručení budete informováni emailem / sms, při doručení Vám bude kurýr telefonovat na v objednávce uvedené tel. číslo.

Pokud tento typ doručení nevyhovuje, doporučujeme vyzvednout si balíček na konkrétním odběrném místě zásilkovny.

• cca po měsíci používání se mlýnek rozlepil a je nefunkční
    • obávám se, že výměna za jiný kus problém nevyřeší a mlýnek rozpadne znovu, ale pravděpodobně těsně po záruce
    • prodejce není ochoten vyřešit reklamaci vrácením kupní ceny výrobku

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Mrzí nás že jste narazili na chybný kus. Vaši reklamaci vyřídíme k vaší spokojenosti.

Mlýnek Vám vyměníme za nový, v rámci standardních reklamačních podmínek. Výměna mlýnku definitivně vyřeší problém.
    Veškeré náklady na dodání spojené s reklamací hradíme my.

• Hezký web, doručení zboží bylo v pořádku
    • Za mě nepoužitelnost zboží

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Mrzí nás, že Vám produkt nefungoval správně.

Pokud jste měli problém s použitím produktu, můžete jej reklamovat nebo vrátit, vrátíme Vám peníze. V tomto případě je nás třeba kontaktovat na [email protected] nebo na tel. +420 721 722 764.

Dobry den, uz 14 dni cekam na doruceni zasilky . Nikde neni uvedene v emailech tel. cislo na ktere muzu volat po pripade ze jsem nespokojena nebo mam otazku kde se moje zbozi zaseklo.

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Dobrý den, všechny kontakty najdete v potvrzovacím emailu rovněž přímo v eshopu. Pokud máte opravdu problém s doručením, potřebné je nás v první řadě kontaktovat. Zde jsou kontakty: +420 721 722 764 | [email protected]

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Hned pri druhej kave kapsle netesnilavsimli sme si pak, ze se posunulo tesneni... vnimam to jako dost nespolehlivy vyrobek...

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Dobrý den, pokud Vám kapsle nefungovala správně, prosím kontaktujte nás na [email protected] nebo na tel. +420 721 722 764 abychom problém vyřešili k vaší spokojenosti.

do mého kávovaru kapsle nefunguje, kovová část je příliž veliká, takže nejde kadsli zaklapnout.

Reakce obchodu Super-kapsle.cz

Děkujeme za hodnocení. Přesnou kompatibilitu produktů je před nákupem třeba ověřit v detailu produktu. Pokud Vám kapsle nepasovala, můžete nám kapsli vrátit zpět, peníze Vám vrátíme, případně produkt vyměníme za kompatibilní.