Dlouhá doba doručení. Objednávka vytvořena před 6 dny a dnes stále nedorazila. Jinak snad v pořádku, ale doba doručení je ve srovnání s jinými e-shopy dlouhá. Vyvažuje to snad jedině cena.

• Skolni batoh neodpovida popisu. Dno neni zpevnene.

Bohužel velmi špatná zkušenost, po 14 dnech od objednávky jsem se musela sama ozvat, jak to vypadá s objednávkou, na to napsali, že zítra posílají a další den napsali, že zboží bohužel není skladem a nebude.

Reakce obchodu suntanshop.cz

Dobrý den, velmi se Vám omlouvám, čekali jsme na dodávku od výrobce a bohužel Vámi objednaný batoh nám nebyl doručen. Ihned po obdržení této informace ze skladu jsme Vám napsala a zaslala i náhradní batohy.

Je mi této situace velmi líto, snažíme se vždy zákazníkům zboží expedovat co nejříve. Některé zboží je novinkou tohoto roku a postupně se vše naskladňuje a může dojít bohužel k takovéto chybě, jsme všichni jen lidé.

Přeji Vám krásný nejen dnešní den.

Bohužel mi obědnané zboží stále nepřišlo.

• Zaplatil jsem za zboží 28. 4., je 12. 5. a zboží dosud nedorazilo. Nikdo mě neinformoval o důvodech takového prodlení.

Reakce obchodu suntanshop.cz

Dobrý den, velmi se Vám omlouváme za pozdní zaslání, ale bohužel jsme čekali na dodání zboží z externího skladu, které se opozdilo. Snažíme se o rychlé expedování zboží, ale někdy je proti nám nečekaná překážka.

Ještě jednou se velmi omlouvám.

Vše bylo super jen přesto že objednávám zboží v akci očekávala jsem nové zboží. Taška byla špinavá s bonbóny a tužkou

Reakce obchodu suntanshop.cz

Reaguji na Vaši recenzi, je mi velice líto, že jste obdžela batoh s tužkou a bonbóny, ale nejsem si vědoma, že by batoh byl špinavý. V žádném případě nebyl batoh používán. Pokud se Vám zboží nelíbilo, měla jste 14 dnů na vrácení zboží, bohužel jsem od Vás neobdržela žádnou informaci. Batoh byl vystaven ve vzorkovně a vzhledem k tomu, že k nám chodí lidé s dětmi, mohlo se stát, že bylo do batohu něco ze strany dětí přidáno. Ještě jednou se moc omlouvám, že batoh nebyl lépe překontrolován. Jedná se o výprodejové zboží, školní batoh je pouze za 299,-Kč.

Batoh můžete vrátit, nebo Vám jej vyměníme.