Doručení objednávky bylo překotně přesunuto z Alzaboxu na Českou poštu. Chabě zabalený balíček se 3 ks objednaného zboží byl při přepravě poničen a při předání chyběly 2 ks objednávky. Strávila jsem 45 minut na ČP reklamací. Očekávám navrácení téměř sedmi set korun za dva ks ztraceného/ukradeného/ zboží.

Reakce obchodu STYX-underwear.cz

mnohokrát děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a čas věnovaný našemu e-shopu.

Pokoušeli jsme se Vás telefonicky kontaktovat, abychom si celou situaci mohli vysvětlit a najít pro Vás vhodné řešení, ovšem neúspěšně.

Nastalá nepříjemnost nás skutečně velmi mrzí a upřímně se za ni omlouváme. Naneštěstí jsme o poškození Vaší zásilky neobdrželi žádnou informaci a nemohli jsme tedy zahájit okamžité řešení situace.

Ujišťujeme Váš, že tato situace skutečně není naším standardem a tak jsme na základě Vašich informací obratem kontaktovali společnost Balíkovna, aby nám podali vysvětlení, jak došlo k poškození balíku a zažádali o okamžitou nápravu celé situace. Zjistili jsme, že k poškození balíku došlo při jeho třídění na doručovacím depu a jelikož není možné poškozený balík doručit do Alzaboxu, bez našeho vědomí došlo k jeho přesměrování, což nás skutečně velmi mrzí.

Velmi nás mrzí, že jste byla nucena podstoupit zdlouhavé řešení reklamace na pobočce České pošty. V těchto případech je vždy lepší balík nepřebírat a obratem kontaktovat odesílatele, tedy náš e-shop, a sdělit daný problém, o čemž Vás na pobočce České pošty měli informovat. Jelikož je pro nás spokojenost našich zákazníků absolutní prioritou, pokud bychom o této informaci věděli, obratem bychom Vám zaslali kompletně nový balíček a celou nepříjemnost pak jako odesílatelé řešili s dopravcem.

Ještě jednou se velmi omlouváme za tuto negativní zkušenost a rádi bychom Vás požádali o zpětné kontaktování, abychom mohli celou situaci společně vyřešit. Jsme Vám k dispozici každý všední den od 8 do 16 hodin na telefonním čísle +420 725 334 691 či na emailové adrese [email protected].

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Denisa, Styx-underwear.cz ♥

Trenky za 421 Kč a po zadání kódu za 321 Kč. Při osobním vyzvednutí po mě frajerka chtěla opět 421 Kč. Důvod ? Máte nízkou objednávku, tak si musíte připlatit. Zloději a podvodníci. Nákup důrazně nedoporučuji, pokud nechcete být okradeni. Já jsem se nedal a poslal jsem je do p...ele. Pozor na šmejdy ((( !!!!!!!!

Dobrý den, Jakube,

děkujeme za Váš čas, který jste věnoval této recenzi a zároveň se velmi omlouváme za jakoukoliv jinou zkušenost s naším eshopem, než tu pozitivní.

Ve Vaší objednávce jste měl zadané balné do objednávky za 49,- které nám pomáhá pokrýt náklady spojené s balícím materiálem a prací skladníků v případě, že se jedná o objednávku, která je do 349,- včetně. Dále jste měl zakliknuté pojištění zásilky za 49,- které je volitelné a je možné ho odebrat.

Velmi nás mrzí, že objednávka nesplnila Vaše očekávání, ale jsme Vám vždy plně k dispozici pro dořešené jakékoliv nejasnosti.

Pokoušeli jsme se s Vámi telefonicky spojit, ale bohužel neúspěšně, a tak jsme Vás individuálně kontaktovali na emailové adrese, kde najdete návrh na řešení této nepříjemnosti a doufáme, že to bude k Vaší maximální spokojenosti.

Rozhodně není naším cílem nikoho naštvat, ba naopak nám velmi záleží na spokojených zákaznících.

Pokud bychom pro Vás kdykoliv mohli něco udělat, jsme Vám vždy plně k dispozici.

Lucie, Trenýrkrána,cz

Materiál dobrý,ale velikost neseděla.Objednavala jsem velikost M a prislo mi snad XL.

Reakce obchodu STYX-underwear.cz

moc se omlouváme za jakoukoliv jinou, než dobrou zkušenost s naším e-shopem. Mohlo se stát, že při výrobě, která probíhá ručně, se přišil na produkt jiný štítek velikosti. Zboží prochází namátkovou dvojí kontrolou, ale v počtu, který denně vyrobíme bohužel nejsme schopni kontrolovat každý kus vícekrát. Omlouváme se za nepřijímnosti a kolegyně Vás bude individuálně kontaktovat telefonicky, aby s Vámi situaci dořešila k Vaši spokojenosti.

Ajka, Styx-underwear.cz

Trenyrky a zbytek co se tyka kvality tak spokojenost, ale to jsou za me i trenyrky z HMka..Me co vadi, je neustale uz obtezovani zbytecnymi telefony ze je zasilka k vyzvednuti, kdyz vam sekundu po hovoru prijde stejne sms s tou samou informaci. Dale musite vedet asi 20 cisel k vyzvednuti objednavky ani nezaplacenych trenyrek a potom tam nekolikrat po sobe stejne cekate 15 minut (neprehanim) protoze se jim zrovna vase objednavka OPET kamsi "ztratila". Na telefonu u reklamaci osoba co neumi ani dobre cesky a nerozumi ani vymene zbozi. Takze zbozi ok, vyber zamestnancu a otravny pristup k zakaznikum nikoli. Pristi nakup uz ja za sebe delat urcite nebudu, protoze to je leda o nervy.

Reakce obchodu STYX-underwear.cz

Moc děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu ohledně Vaší objednávky. Jako první bychom se rádi omluvili za jinou, než pozitivní zkušenost s naším e-shopem.
    Telefonické potvrzení vychází ze zkušeností a zpětné vazby, kterou máme od našich zákazníků. Občas se stane, že se někdo uklikne při výběru odběrného místa, či výběru velikosti a my jsme díky tomu schopni vše ihned vyřešit.
    Kód pro vyzvednutí objednávky je z bezpečnostího důvodu.
    I přes aktuální zvýšenou poptávku se snažíme vše řešit co nejrychleji to umíme a na výdejnách je již přiveno zvýšení kapacity našich pracovníků, aby se doba ztrávená u nás co nejvíce zkrátila. To vše i s dodržováním aktuálních vládních nařízení a opatření.
    Protože si našich zákazníků moc vážíme a naším cílem je mít vždy vždy maximální spokojenost, budeme Vás nadále individuálně kontaktovat pro dořešení celé situace.

Tomáš, Styx-underwear.cz

Na třech výrobcích které jsem si zakoupil na každých trenýrkách byl kaz buďto flek nebo chyba v šití a třetí taky myslím byly špinavé no děs a hrůza nezlobte se.

Josef

Reakce obchodu STYX-underwear.cz

Josefe, moc děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu ohledně Vašeho nákupu. Mrzí nás, že zboží nesplnilo očekávání. Naše trenky prochází po vyrobení kontrolou kvality, bohužel, i u nás pracují "pouze" lidé a mohlo se stát, že nám nějaký detail unikl.
    Naším cílem je mít vždy spokojené zákazníky a snažíme se pro to dělat maximum. Proto Vás ohledně dořešení budeme nadále individuálně kontaktovat.

Tomáš, Styx-underwear.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Objednal jsem si zboží a nic :(

Nespokojenost

• Arogantní obsluha

Reakce obchodu STYX-underwear.cz

Dobrý den. Mrzí nás, že špatná nálada jedné prodavačky Vás donutí takto zanevřít na náš eshop.

Cena trenek je více méně stejná jako před deseti roky, ale gramáž bavlny se zmenšila na polovinu.

• Trenky se poslední rok dělají z pomalu nebo ne pomalu, ale opravdu průhledného materiálu
    • poslední trenky zakoupené letos v létě (6ks zakoupeno) mi vydržely cca 2 měsíce -- vše rozthané v rozkroku
    • Materiálně katastrofa
    • Teď jsem zkusil další objednávku, objednáno dalších cca 6ks trenek, ale to stejné, průhledný materiál, dávám tomu opět dva měsíce a půjdou do popelnice...
    • Byl to můj poslední nákup této značky
    • Když porovnám materiál, který byl před 5 lety a který je dnes, tak dnes je o 300% horší
    • katastrofa, jsem nasrán, vyhozené opět 2000kč

• Prodavacku! Ktera nejen,ze je VELMI neprijemna a na muj dotaz,zda mi muze nabidnout jeste neco dalsiho mimo internet.objednavku odvetila,ze NE a ackoli byl obchod zbozim naplneny,tak jsem mela vse znovu "naklikat",abych mohla koupit...Tak hlavni neprijemna zkusenost byla,ze nemela ani 300 Kc na vraceni a skutecne velmi neprijemne naznacovala,ze je to moje chyba!

Velke zklamani!

• Kvalitní zboží za dobré ceny, ráda zde nakupuji, ale poslední nákup mě vyloženě rozčílil.
    • Špatná komunikace, neochota personálu !
    • Po SMS že mám zboží připraveno na prodejně se tam táhnu přes celou Prahu, aby mi prodavačky řekly, že zboží nemají. Měla jsem si tedy vybrat jiné trenky a k mému překvapení jsem mezi vystavenými našla ty, co jsem si objednala! Tvrzení, že kamenný obchod a e-shop nejsou propojené, mi příjde k smíchu a neomluvitelné. Zboží jsem si tedy přesto koupila, jenže za plnou cenu, i když v e-shopu bylo v akci. Blahopřeji k dobrému marketingovému tahu a příští nákup u Vás si rozmyslím.

• Rychle dodání, široký výběr zboží.

Bohužel nedorazily dárky, tak jak byly slibeny. Na email ohledně nákupu nikdo neodpovídá.

• Chtěl jsem zkusit koupit přes internet zboží, které standardně kupuji v kamenném obchodě.
    • Chtěl jsem využít slevu v rámci dní Marianne. Sleva mi byla poskytnuta, ale zase jsem neměl možnost získat dárek, který standardně k nákupu vybraných položek dávají.
    • zatím ze strany obchodu neproběhla žádná komunikace ( cca přes 14 dní ).
    • Zboží jsem měl vyzvednout osobně v prodejně v centru Prahy. Dosud nemám zprávu, zda mohu do obchodu přijít, zda je pro mě zboží připravené.
    • Jiné internetové obchody komunikují, pošlou rekapitulaci objednávky téměř ihned po objednávce a během pár dní informaci o možnostech převzetí zboží. Od tohoto obchodu jsem nic podobného neobdržel.

Internetový obchod této společnosti podle mého názoru vůbec nefunguje. S jejich zbožím jsem spokojený a budu ho dál kupovat, ale asi vždy zajdu do kamenné prodejny.

Bylo mi oznámeno, že dva kusy ze tří objednaných nejsou skladem a ani nebudou. Na webu bylo veškeré zboží v době objednávky skladem.

Zboží jsem objednala, ale nepřišlo mně ani potvrzení objednávky, ani žádná jiná informace o stavu objednávky.

• nic
    • Neprijemna telefoniska

hruza

• Trenýrky jsou drahé!
    • A slabé plátýnko!!!
    • Taky jsem chtěl trenýrky froté!!!!

• Nekompletní zásilka .

• Ke zboží nebyl dodán avizovaný dárek, který byl i na faktuře uveden a na mail komunikaci se už obchod neobtěžoval odpovědět.

Zajímáte je pouze dokud Vám mohou něco prodat.
    V případě reklamace negativní zkušenost.