krásné zboží

• VELKÁ OCHOTA A KRÁSNÉ VÝROBKY S TRADICÍ

NIC

Tato poslední objednávka je dost děs. Zboží ještě nepřišlo a nemohla jsem se přihlásit do uživatelského účtu. Když jsem to napsala do studia, tak mi na to nikdo neodpověděl. Objednávku jsem učinila tak, že jsem klasicky vyplnila údaje, ale nenačetly se mi "trnky," když se nedostanu do účtu. U této objednávky nejsem spokojená.

Všechno v nejlepším pořádku

Profesionální jednání.

• Rychlost dodání objednávky
    • Nic

• Všechny výrobky jsou nádherné.
    • Je těžké si vybrat s takového množství krásných věcí - asi to není nevýhoda :-D

Jsem ráda, že jsem objevila tento e-shop, nepřeberné množství nápadů na dárky i pro vlastní radost. Kdo má rád tento styl musí být nadšený.

Rychlé a příjemné jednání. Milé dárky za objednávku.

• Mám s obchodem tu nejlepší zkušenost
    • Vždy mi přidali nějaký dárek, který potěšil.

Došlo k malému omylu,byla mi zaslána jiná barevná varianta.Studio samo zavolalo,posílá mnou vybranou barvu.Super dokonale studiem vyřešeno,než jsen zavolal ,studio vše samo vyřešilo.Perfektní.Nikde jinde jsem se s takovou super reakcí nesetkal.Omlouvám se za první negativní reakci.Doporučuji studio trnka ve všech směrech.

Velká spokojenost, rychlé doručení, krásné a kvalitní zboží . Ráda se vracím a vždy se těším, co nového objevím !!!

Krásné, kvalitní, pohádkové věci do bytu i jako originální dárek blízkým.
    Veliká spokojenost.

Mám velmi dobré zkušenosti s tímto obchodem, i když jsem měla kolikrát svá náročná přání, vždy mi bylo vyhověno, zkrátka ve Studiu Trnka vládne vstřícnost a ochota!p. Skopalová

• Krásné zboží, pečlivě zabaleno, rychlé doručení, jako bonus moc milý dárek - určitě zde nenakupuji naposledy

Jsem spokojená.

• Zboží rychle připraveno k vyzvednutí, k objednávce jsem získala několik velmi hezkých bonusů.

Opakovaně výborné

Rychlost, spolehlivost, dobrá kvalita

Krásné knížky , doplnění do mé sbírky knížek od Vás, děkuji za přiložené obrázky.

Rychlost dodání