- Velmi rychle dodání
- Rychlé doručení, kvalitní zboží, už jsem nakoupila zde několikrát. Super obchod, doporučuji :)
- Rychlost dodání
- Rychlost vyřízení objednávky, spokojenost
- Rychlý nákup, perfektní komunikace
Rychlé dodání.
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojený. Budeme se těšit na další spolupráci.
Hezký den
Student-eShop.cz - příslušenství pro chytré telefony, obaly, pouzdra, kryty, fólie, tvrzená skla, VR boxy, power banky a další -
- Dlouhá dodací lhůta, nekvalitní produkt – ochranná fólie telefonu je příliš tuhá, nekopíruje zakulacené hrany displeje oproti jiným.
Reakce obchodu Student-eShop.cz
námi byla objednávka odeslána ještě ten den, co byla objednávka vytvořena.
Mrzí nás, že nejste s produktem spokojen, prosíme o vytvoření reklamace a my se na tento problém podíváme.
Vse probehlo ke spokojenosti
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojený/á. Budeme se těšit na další spolupráci.
V pohodě obchod, spokojenost
Rychlost dodání
Hezký den
kupuji zde již po několikáté, spolehlivý obchod, velký výběr, rychlé dodání
Hezký den
- Rychlé vyřízení objednávky,velmi dobré ceny!
Absolutně bezproblémový obchod!
- Rychlost dodání, příjemné ceny
Nakupovali jsme už poněkolikáté a vždy velká spokojenost
Hezký den
Chteli po mne zaplatit skoro stovku za zruseni objednavky, ostatni obchody to takhle nedelaji
Reakce obchodu Student-eShop.cz
storno jste požadoval až po odeslání objednávky, kdy již byla objednávka v přepravě, proto takto požadujeme uhradit náklady za zbytečnou dopravu.
- Super
Super
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojená. Budeme se těšit na další spolupráci.
- Rychlé doručení
- Příznivé ceny
- Komunikace obchodu
Vše ok
Reakce obchodu Student-eShop.cz
dle následné komunikace s Vámi jste zboží obdržel v pořádku. Jsme rádi, že se situace vyřešila.
- Výborně
- Rychlé dodání, zboží kvalitní,
- levné a rychlé dodání
Hezký den
- Jeden den objednáno a druhý den doručeno!! Naprosto skvělé !! Doporučuji všem.