- rychlost
- dobré ceny
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojený/á. Budeme se těšit na další spolupráci.
Hezký den
Student-eShop.cz - příslušenství pro chytré telefony, obaly, pouzdra, kryty, fólie, tvrzená skla, VR boxy, power banky a další -
- Ochraný kryt se sklem na hodinky samsung galaxi 6 44 nejde z hodinek sundat
Hezký den
Zboží přišlo poškozené, vypadá jako používané.
Reakce obchodu Student-eShop.cz
dle zaslaných fotografií se jednalo pouze o ochrannou folii krytu.
Student-eShop.cz -
- Prvni zásilka byla cestou poškozena. Obchod poslal obratem nové zboží. Toto není vůbec běžné.
Vše v pořádku doporučuji
Super rychlost
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojená. Budeme se těšit na další spolupráci.
Hezký den
- objednala jsem opakovaně, velká spokojenost
Hezký den
Obal doručen v pořádku dobrá komunikace s obchodem
Hezký den
- Rychle dodání, nikdy nebyl problém...
Hezký den
Zboží dorazilo v rekordním čase. Omylem jsem objednala obal na ntb jiných rozměrů, i výměna proběhla bez problémů, rychle a spolehlivě. Pro mne ideální e-shop
Vše v pořádku
- Extrémně rychlé dodání zboží
- Zboží v pořádku doručené
- Dobrá komunikace s obchodem
Hezký den
Zboží přišlo druhý den, zázrak! Díky
Hezký den
- široká nabídka produktů za seuper ceny
Hezký den
- Rychlost, kvalita, cena...
Reakce obchodu Student-eShop.cz
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste spokojený. Budeme se těšit na další spolupráci.
Hezký den
- Můj první nákup proběhl bez problémů.
Hezký den
Rychlé dodání, zboží odpovídá očekávání, všechno v pořádku.
Hezký den
- Komunikace, udělala jsem špatnou objednávku a zachránili mne od nepotřebného zboží.
- Rychlé dodáni
- Dobrá cena
Dobré ceny, obal na mobil naprosto v pořádku, dobrý obchod