V kamenném obchodě má velikost nebyla proto jsem se obrátila s objednávkou přes internet a výsledek super!!!
Riziko, že zboží nemají
Reakce obchodu Stroll-obuv.cz
bohužel jeden model z Vaší objednávky byl zakoupen okamžik před Vaší objednávkou. Druhý model z Vaší objednávky byl pro Vás odložen a po týdnu stornován z důvodu nulové reakce z Vaší strany.
S pozdravem a přáním hezkého dne
www.stroll-obuv.cz -
- boty ve kterých nebolí nohy ani po celém dni nošení
Jestli si chcete koupit lodičky, ve kterých nebolí nohy ani když je nosíte celý den, tak jedině ve Strolu...mám to již mnohokrát vyzkoušené a lety otestované a od roku 2005 už neexperimentuju v žádném jiném ochodě, protože jsem vždy byla zklamaná a nohy bolely! :-)
Reakce obchodu Stroll-obuv.cz
předem bych Vám chtěl poděkovat za Vaší pozitivní recenzi. Jsem velice rád za Vaší spokojenost s naší značkou.
Přeji Vám příjemný den a budu se těšit na naši další spolupráci.
www.stroll-obuv.cz -
- vyborna komunikace a krasne boty
- zadne
perfektni, vrele doporucuji
- Možnost vyzkoušet objednané zboží.
- nemá
Velice příjemná obsluha, ale bohužel botky jsem nekoupila, velikost neseděla.
- Obchod nabízí luxusní obuv. Byla jsem překvapena,že má i číslo 35,což většina obchodů nenabízí. Lodičky mi sedly přímo jak ulité. Jsem moc spokojená.
Doporučuji.
- Kvalitu
- Komunikativnost v řešení problému
V tomto obchodě nakupuji, protože vím, že si koupím elegantní a kvalitní obuv, která vydrží. Je sice dražší, ale doporučuji.
- kvalita
- styl
- žádné jsem neshledal
doporučuji všem.
- Pěkné boty
- Krabice s botami byla cítit cigaretovým kouřem
- Chybí doplňkový sortiment (přípravky pro péči o obuv)
Cigaretový zápach obalu je odpuzující, kvůli tomu jsem dosti váhal, zda obchod doporučit. Naštěstí zboží cítit kouřem nebylo, jinak bych jej vrátil. Pokud ve skladu se zbožím kouří, raději bych příště neobjednával. Uvidíme, zda se k tomu obchod vyjádří.
Reakce obchodu Stroll-obuv.cz
předem bych Vám chtěl poděkovat za Váši recenzi. Co se týče doplňkového sortimentu ten standardně není zdarma přikládán k zásilce. Pouze při akcích o kterých jsou obeznámeni naši registrovaní zákazníci.
Teď bych reagoval k cigaretovému zápachu, který se linul z obalu balíčku, který Vám byl expedován. V centrální skladu, ze kterého jsou balíčky expedovány, je zakázáno kouřit. Právě že z toho důvodu o kterém se zmiňujete výše. Tento fakt tedy není možný z naší strany, jediné co mě napadá, jak píšete, že se zápach linul pouze z obalu zboží, je že se tak mohlo stát při převozu balíčku k Vám. Ale to již nejsem schopen nikterak ovlivnit.
Přijměte prosím mou omluvu. Těší mě, že cigaretový zápach Vás neodradil od převzetí zásilky a jste s obuví spokojen.
V případě jakýchkoliv dotazů se na mě neváhejte obrátit.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- Dost drahé poštovné
Doporučuji ...
Reakce obchodu Stroll-obuv.cz
poštovné se snažíme upravovat dle ceníku expedičních společností. A spíš naopak jej u balíčků v hodnotě do 2000,- Kč z části dotujeme. Nad 2000,- Kč je poštovné již zcela zdarma. Co se týče Vašeho případu bylo skutečné poštovné fakturováno Českou poštou 75,- Kč a Vám bylo účtováno 70,- Kč. A to nepřipočítáváme k balíčkům nesmyslné balné, jak většina internetových obchodů.
S pozdravem a poděkováním za nákup
www.stroll-obuv.cz -
- Obdoné zboží jiný ibchod nenabízí.
- Žádné
Doporučila bych obchod ostatním.
- rychlost
- nemá
všem mohu jen doporučit nákup v tomto obchodě :-) maximální spokojenost
- krásná obuv
doporučuji
- Kvalita, vzhled.
- žádné
Příjemná obsluha, velice pěkné zboží. Mohu jen doporučit.
- Rychlost a spolehlivost
100% spokojenost
- možnost vyzvednutí na prodejně
Doporučuji.
- osobní vyzvednutí objednaného zboží
doporučuji
Velmi dobrý internetový obchod,rychlé dodání,dobrá komunikace...
- nevím
- těšila jsem se na boty a pak mi volali, že nejsou
nevěřte tomu, co nabízí na stránkách, zboží není vždy skladem
- Žádné
Doporučuji všem co rozumí obuvy a májí vkus.