• široký sortiment kožené obuvi
    • jen u některých bot je označen typ
    • až v záručním listě zjistíte,že máte módní obuv
    • módní obuv nelze reklamovat

obchod nedoporučuji

• Slabiny nejsou, vše proběhlo perfektně, nicméně obuv má jiné číslování... Běžně obouvám boty č. 40-41, tady č. 41 malé.

• Zboží je předražené.

Obchod nedoporučuji. Zboží je předražené.
    Stejné boty, které jsem si koupila jsou v nabídce firmy eobuv.CZ, které je nabízí za 1.994 Kč oproti nabídce Stroll-obuc, kde jsem je pořídila za 2.990 Kč tj. o 49,95 % dražší!!!

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

rozdílnost ceny mě velice mrzí, na stránkách eobuv mají Váš model ve výprodeji a aktuálně pouze ve velikosti 35 a 36 a Vaší velikost 40 bohužel dlouhodobě nemají. Cena u něj je 1929,- což je asi 35% sleva. My tento model máme nově naskladněn a v plných velikostech.
    V případě, že Vám obuv z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje, rozhodně máte právo obuv nenošenou vrátit a my Vám poukážeme celou kupní částku na Váš účet.

www.stroll-obuv.cz

Date 10%slevu k svatku a pote nejde uplatnit? Delate z lidi blbce, udelate lip, kdyz tuto akci stahnete anebo ji opravdu uplatnit pujde...

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

předem bych chtěl upozornit, že se nejedná o kupón na 10% slevu, ale o kupón v hodnotě 100,-Kč na objednávku uskutečněnou v našem internetovém obchodě. Uskutečnil jste obejdnávku na 6 párů pánské obuvi v různých velikostech s osobním vyzvednutím na naší kamenné prodejně v Praze Černý most. Na tuto objednávku jste uplatnil Váš 100,- Kč poukaz. Při vašem osobním vyzvedutí jste se rozhodl, že objednávku stornujete, jelikož Vám obuv nevyhovuje. Náš zákazník má právo od kupní smlouvy na prodejně odstoupit, bez nějakých poplatků, ale bohužel již nelze opětovně použít slevový kupón, který mu byl vystaven. Slevové kupóny jsou našim zákazníkům, či registrovaným uživatelům, generovány pro zpříjemnění jejich dne, a ne jak píšete abychom z nich dělali blbce. Nejste ani první ani poslední zákazník, který této akce využil, ale mrzí mě, že jste první, který s ní je nespokojen.

www.stroll-obuv.cz

• došlo mi jiné zboží, musím je vracet, chodit na poštu, zaplatit za to a budu čekat na vrácení peněz. Nemám teď ani boty ani peníze, které potřebuji na nákup svatebních bot

došlo mi jiné zboží, než jsem objednala

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

dnes nám byl doručen od Vás balíček. Nejedná se o jinou obuv, je to stejný model, který jste si objednala. Pouze ozdoba v horni části lidičky není obdélníková, ale má kulatý tvar. viz odkaz:
    ozdoba měla tento tvar:

K této nesrovnalosti došlo z důvodu dovýroby obuvi. Velice se Vám omlouváme a částka byla již dnes odeslána na Váš účet.

S pozdravem a omluvou

Riziko, že zboží nemají

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

bohužel jeden model z Vaší objednávky byl zakoupen okamžik před Vaší objednávkou. Druhý model z Vaší objednávky byl pro Vás odložen a po týdnu stornován z důvodu nulové reakce z Vaší strany.

• nevím
    • těšila jsem se na boty a pak mi volali, že nejsou

nevěřte tomu, co nabízí na stránkách, zboží není vždy skladem

• Téměř po měsíci čekání na boty jsem nic nedostala!!!!!

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

balíček byl zaslán na Vaší adresu dne: 24.9.2014, 2.10.2014 byl nedoručen a zaslán zpět na Naší adresu. Při jeho vrácení jsem Vám volal a bohužel jsem se Vám nedovolal. Tudíž byla objednávka stornována. Pro důvěryhodnost přikládám i odkaz na stránky české pošty :

Pokud máte o zboží zájem prosím kontaktujte mě.

• Žádný
    • Na prodejně nemají dostatečný výběr z různých velikostí
    • V e-shopu uvádějí zboží skladem v určité velikosti, následně proběhne storno objednávky, které je vysvětleno tím, že zboží není skladem
    • Zástupce obchodu obhajuje nedostatky vysvětlením, že jsou malá rodinná firma

Vybrané boty potřebné velikosti neměli na prodejně k dispozici. Po objednání bot v e-shopu, o kterých uváděli, že jsou skladem, bylo následně zasláno info o stornování objednávky z důvodu, že zboží není skladem. Z těchto důvodů je nákupování ve Stroll, a to obvzlášť v jejich e-shopu, velice nespolehlivé.

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

ano v tom máte pravdu. Na odstranění tohoto jediného nedostatku se usilovně pracuje.

S pozdravem a omluvou

• kvalitní obuv
    • není si možné koupit všechno zboží

já už nevěřím

• uvádí skladem obuv, která skladem není

obuv na stránkách prezentována jako skladem, objednávka vytvořena, další den zrušena

• Neschopne zamestnankyne.

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

předem bych se Vám chtěl omluvit za, pravděpodobně, nepříliš pozitivní zkušenost s našim personálem. Prosím kontaktujte mě buď přes email:
    [email protected]
    nebo tel:
    775 519 345
    Rádi bychom tuto nepříjemnost napravili.

Ještě jednou se Vám omlouvám a budu se těšit na Vaší zprávu.

• -
    • neaktuálnost informací

špatná zkušenost

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naší společností. Bohužel jsme malá společnost, která naskladňuje zboží pouze v omezeném počtu. Skladová evidence eshopu zobrazuje stavy i kamenných prodejen, tudíž se může stát, že zboží převážně v akční nabídce, se vyprodá za velice krátkou dobu. Avšak u většiny námi nabízeného zboží jsme prvovýrobci, takže jsme schopni ho i za velice krátkou dobu dovyrobit.

• Široká nabídka obuvy.
    • Velikosti a vzorky zboží, které nabízí na svých stránkách již dávno nejsou skladem. Takže stále dokola vybíráte a stále dokola se ruší objednávky. Špatný systém.

Pokud máte velikou trpělivost a spousty času, proč to nezkoušet?

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

Ještě jednou bych se Vám chtěl omluvit a budu doufat, že následná spolupráce již bude pozitivní. Jako omluvu prosím přijměte poštovné zdarma na Vaši další objednávku.

www.stroll-obuv.cz

• vyberu si v klidu z domova
    • pokud zboží nemám,nenabízím

Matoucí, slabé

• ne vše co nabízí mají na skladě

• možnost vyzvednout si zboží v jejich prodejně

• TOvAE NEDORAZIL, NIK MA NEKONTAKTOVAL

Reakce obchodu Stroll-obuv.cz

můžete mi prosím říct o jakou objednávku se jednalo? Prosím kontaktujte mě přes náš kontaktní formulář.

Tomáš Procházka

• Neaktualizovaný web = nabízení zboží,které vědí,že už není možné dodat

Radši si předem napište dotaz,zda vůbec mají nějaké zboží skladem,jinak můžete být pěkně zklamaní.