- Super rychlost
rychlé dodání, vše bez problémů
Zbozi prislo rychle a vse bylo v poradku. Vrele doporucuji.
Pěkné zboží, dobré ceny. Jsem spokojená. Obchod doporučuji.
- Rychlé vyřízení
- Výrobek odpovídá popisu
- Objednávka byla velmi rychle vyřízena.
- Vybíral jsem i na základě fotografií, přiložených ke zboží. Fotografie věrně odpovídaly zboží, které dorazilo.
- Nevim o žádné.
- prsten odpovídá požadavkům
- předražené
- nemožnost většího výběru velikostí
Vše v naprostém pořádku.
Včasné doručení,velice slušná cena,kvalitní zboží.
Chudomelová -
velký výběr produktů za příznivé ceny
- Rychlost dodání
- Zboží dorazilo rychle, v pořádku
- výhodná cena, rychlost doručení
- velmi špatná komunikace s obchodem, snaží se svalit vinu na jiné
NE
Reakce obchodu Stribro-klenoty.cz
Dobrý den pane Blaha, zboží jste objednal 20.12 2017 v 16:38. My jsme ho expedovali 21.12 2017 dopoledne a bylo řádně předáno dopravci DPD, kterého jste si zvolil. Z naší strany bylo tedy provedeno maximum tj. zboží jsme odeslali v čas, bez jakéhokoliv průtahu.
Bohužel se dopravci dle všeho nepovedlo zboží doručit 22.12 2017 a 23.12 2017 již dopravce zboží nedovážel. (DPD nám nestihlo doručit 3 zásilky odeslané 21.12 2017) To že jsme na stránkách měli varování, které na tuto možnost upozorňovalo tj. že dopravce nemusí zboží zvládnout dovézt jste věděl - bylo napsáno červeně na všech stránkách eshopu. To že DPD nemůže najít Vaši adresu a sami jsme ji i editovali zato OPRAVDU, ALE OPRAVDU NEMÚŽEME! Je to dopravce, není to naše přeprava - my to jenom platíme. Samozřejmě doručení budeme reklamovat a odmítneme danou dopravu uhradit. Nic víc bohužel udělat nemůžeme.
Pokud jste rozumný člověk, tak to jistě pochopíte. S pozdravem Velecký, www.stribro-klenoty.cz -
Naušnice neodpovídali obrázku. Měli být kombinace stříbro a zato, ale byly pouze stříbrné. Komunikace s obchodníkem mírně podprůměrná.
- Vše proběhlo ok.
Naprostá spokojenost s vyřízením a rychlou expedicí objednaného zboží můžu jen doporučit
- Při problému s dopravcem obchod okamžitě reagoval a řešil. Skvělý přístup, ochota.
- Sortiment
- Dodací lhůta - druhý den
Super komunikace, rychlost, děkuji mnohokrát ;-)
Super-krásný za bezva cenu
maximální spokojenost
Přehledné internetové stránky. Zboží došlo brzy.