- Jednoduchý a přehledný e-shop se šperky
- Snad jen dopravu doladit ( i zdarma přitáhne zákazníky )
Ano můj nákup poprvé, ale koupil bych ještě jednou. Děkuji eshopu.
- dobrá cena, solidní výběr, výběr podle velikosti (prsteny), orientace pouze na stříbro, bezproblémová koupě
- nepřehledné stránky (velikosti písma, formátování, nelogické uspořádání a řazení apod.), černá listina mi nepřijde adekvátní, každý může mít jakýkoliv důvod nepřevzetí zboží, osobní odběr pouze v Uherském Brodě, na tak velký obchod by mohl být v každém větším městě
po prvním nákupu jsem spokojený, nemám žádné větší výhrady, hlavní účel obchod splnil, vybral jsem si zboží za dobrou cenu a zboží celkem brzo a v pořádku dorazilo.
- velký výběr
doporučuji
- Rychlost, bohatá nabídka
- Žádné
Vřele doporučuji
- Zboží jsem kvuli velikosti musel vyměnit-bez problémů
- nic mě nenspadá
\\\doporučuji
- rozumná cena a kvalita
doporučuji,co bylo na obrázku odpovídá skutečnosti
- rychlost vyřízení objednávky a veliký výběr za super ceny
- žádné
nemusíte se bát zde nakupovat. Vše vyřídí rychle a dobře.
- jak mi bylo sděleno, zboží není před odesláním kontrolováno a tudíž i proto přišlo poškozené a byla nutná reklamace, kdy mělo být vyměněno kus za kus jak mi bylo přislíbeno, ale přišlo opravené a šlo to viditelně poznat
- Výhodné ceny
- Kvalitní zboží
- Profesionální přístup
- Můj přítel měl problém sehnat snubní prsten velikost 75 - 76. Vel. 75 mu perfektně sedne. Výhodou je, že můžeme vyhledávat podle velikosti prstu, což je velká výhoda, mnoho E-shopů to tak nemá.
- nic.
Jsme spokojení
- nákup z domova
- velký výběr
S obchodem mám velmi dobrou zkušenost. Zboží, které jsem si objednala, přišlo brzy, v pořádku a bylo velmi pěkné. Obchod doporučuji všem.
- Chybí mi možnost platby předem, což by ušetřilo zbytečné náklady za dobírku.
Vše v pořádku, jsem spokojena.
- všechny objednávky dorazily v pořádku, obchod pravidelně informuje v jakém stavu je objednávka
E-shop se šperky, který bych v klidu doporučila i známým
- Rychlost, cena, možnost osobního odběru.
Doporučuji.
I přestože došlo ke stornování objednávky, komunikace ze strany obchodu byla okamžitá. Ihned mi bylo sděleno, že mi nemohou vyhovět a objednávku zrušili. Měla jsem tudíž možnost hledat okamžitě jinde. Za ochotu a vstřícnou komunikaci mohu obchod určitě doporučit.
Vyborně
- dobré ceny
doporučuji
- obrázek šperku odpovídá skutečnosti, líbí se mi, že je šperk vyobrazen na modelce a tím vidíte velikost šperku
- nevím
nabízené zboží odpovídá skutečnosti
- Rozhodla jsem se zde nakoupit, protože nejlépe splňovali představu o tom, že chci víc kousků šperků za přiměřené ceny a jedno poštovné a vše skladem.
- Vůbec se mi nelíbí délka dodání - v dnešní době už je člověk zvyklý, že pokud je zboží skladem, je do 3 dnů u mě a na tohle jsem si počkala přes týden. Sice je na stránkách psáno doba dodání 2-5 dnů, ale tak buď to mám skladem a odesílám za 2 dny a nebo je to někde bůhvíkde a pak je to na týden..
Pokud nakupujete dárky na poslední chvíli jako já, tak tento obchod není pro vás. Objednávala jsem zboží v pondělí dopoledne a čekala jsem, že do pátku bude u mě (když bylo vše skladem), ale nebylo. Chápu, že je to částečně vina i České pošty, ale nelíbí se mi to. Samozřejmě pokud bych na to tak nespěchala, tak bylo vše v naprostém pořádku. Takže pokud vám nevadí v dnešní době čekat, tak je obchod právě pro vás..
- Bezproblémové dodání přesně podle objednávky.
Naprostá spokojenost.