- Rychlost dodání
Dobře se nosí.
Vše jak má být.
Bez chyby.
- rychlost
objednávka proběhla v pořádku, produkty jsou perfektní
Rychlé a bezvadné dodání.
- Dostal jsem co jsem chtěl celkem rychle
- Vše OK.
OBJEDNÁVKA I DORUČENÍ JE VELMI RYCHLÉ. ZBOŽÍ KVALITNÍ I S VIDEO NÁVODEM SROZUMITELNÉ I PRO STARŠÍHO ČLOVĚKA TAK, ABY SI NEUBLÍŽIL. VELKÁ SPOKOJENOST. DĚKUJI
- Rychlost dodání a komunikace.
Přístroj byl nefunkční,vráceno
Reakce obchodu StretchFit.cz
je nám líto slyšet, že jste měli s naším přístrojem problémy. Děkujeme vám za vrácení produktu a omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti, které to mohlo způsobit. Naše priorita je zajištění plné spokojenosti našich zákazníků a poskytnutí kvalitních a funkčních produktů.
Vrátený produkt podrobíme důkladné kontrole, abychom zjistili příčinu problému a zabránili podobným situacím v budoucnosti. Pokud máte jakékoli další otázky nebo obavy, nebo pokud byste chtěli diskutovat o možných náhradách nebo řešení situace, neváhejte nás kontaktovat.
Za vzniklé nepříjemnosti se ještě jednou omlouváme a doufáme, že vám můžeme v budoucnu nabídnout lepší zkušenost.
S pozdravem,
Tomáš, StretchFit™ CZ -
naprostá spokojenost
Drobná výrobní vada byla vyřešena zasláním nového výrobku. Vše nyní v pořádku, výrobek je dobrým řešením při ostraňování potíží s krční páteří.
Dobrý internetový obchod.
Přišlo mi něco jiného než jsem si objednala a na co mi přišla faktura
Reakce obchodu StretchFit.cz
Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis s číslem vaší objednávky a podrobnostmi o tom, co vám bylo nesprávně doručeno. Zašlete nám také kopii faktury, kterou jste obdrželi. Na základě těchto informací zjistíme, kde došlo k chybě, a zajistíme rychlou výměnu za správný produkt nebo vrácení peněz, pokud to preferujete.
Děkujeme vám za pochopení a trpělivost v této záležitosti.
S pozdravem,
Tomáš, StretchFit™ CZ -
- Spokojenost
- Nemám výhrady
Mohu potvrdit, že inzerované produkty jsou kvalitní
- Kvalita produktu
Doufejme že produkty pomohou i zlepšení stavu bederní a krční páteře. Zatím je brzy na úplné hodnocení.
- kvakitní výrobek (bederní pás)
Rychlé dodání, velmi dobrá kominikace se zástupcem firmy v ČR
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
- Rychlost, spolehlivost, komunikace
- Žádná mě nenapadá