- Snadná komunikace a rychlost dodání
- Žádná
- rychlost dodání, velice dobrá komunikacea kvalitní zboží
- Skvělá zdravotní pomůcka
- Uvítala bych na web.stránkách telefon.číslo i v Česku, je tam jen do Senice a to nevím, jak je do "zahraničí " zpoplatněno. Jsem důchodce a nemohu si větší výdaje dovolit.
Všechno v nejlepším pořádku.
Zboží bylo v krátké době a v pořádku doručeno.
- spokojenost
Výborné,rychlá dodávka zboží
- kvalita
doposud velká spokojenost
Reakce obchodu StretchFit.cz
Opravdu nás těší, že jste spokojený s našimi službami či produktem. Děkujeme za váš pozitivní ohlas. Pokud budete mít jakékoli otázky nebo potřeby, jsme zde pro vás.
Tomáš, StretchFit™ CZ -
- Vše proběhlo v pořádku a rychle
- Žádnou neshledávám
Zásilka dorazila rychle a v pořádku
Dobrý den Pavlína,
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojena s našimi službami. Vždy se snažíme nabídnout co nejlepší servis pro naše zákazníky.
Tomáš, StretchFit™ CZ -
Příjemné jednání a rychle doručení.
Dobrý den Hudakter,
Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s našimi službami. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky nebo potřeby, neváhejte nás kontaktovat.
Tomáš, StretchFit™ CZ -
- Objednání a doručení zásilky bylo rychlé a bez problémů.
Dobrý den Jarek,
Děkujeme za vaše laskavé slova. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším servisem. Pokud budete mít v budoucnu další potřeby nebo otázky, jsme vám k dispozici.
- Výborná komunikace, rychle dodani
- Žádné
Není co vytknout, zboží bylo bleskově dodáno. Při zjištění závady okamžitá výměna. Obchod si hledí zákazníka a svého dobrého jména. Za mě na jednicku.
Dobrý den Naďa,
Opravdu si vážíme vašich slov a těší nás, že jste byli spokojeni s našimi službami a zbožím. Vždy se snažíme dělat maximum pro spokojenost našich zákazníků.
Bezva obchod
- rychlé dodání
- rychlost dodání
- komunikace
- I při ne moc veliké objednávce mi jako dárek poslali slevu na další nákup. A protože kvalitní ortézu na koleno za rozumnou cenu je poměrně těžké sehnat (předchozí pokus u konkurence skončil reklamací, protože to byl nedomyšlený kšunt) rovnou jsem využil nabídnutou slevu a pořídil v další objednávce ještě jednu náhradní ortézu, protože ta se ukázala jako skvělá!
Perfekt! Profesionální přístup a zakoupené zboží je velmi kvalitní.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Moc nás těší, že jste byl spokojen s našimi službami i produktem. Opravdu se snažíme poskytnout našim zákazníkům kvalitní zboží a co nejlepší servis. Je skvělé slyšet, že naše ortéza na koleno vám dobře slouží. Budeme rádi, pokud nás doporučíte svým známým a v případě dalších potřeb se na nás obrátíte.
Děkujeme za vaše laskavé slova a těšíme se na vaši vaši další objednavku.
- Rychlost, kvalitní zboží
- Rychlé dodání.
- ochota
i přes problémy s údaji při zadávání objednávky mě ihned kontaktovali, chybu jsme napravili a produkt jsem měl doma na další den
Velmi rychlé dodání