• Starost o zákazníka

Trochu chaos s placení kartou. Prodejce tvrdil,že u dopravce nejde a první otázka při předání zboží bylo zda chci platit kartou.

• rychlost
    • komunikace

• cena
    • komunikace
    • nadstandardní služby

Tak nějak jsem si vždy představoval ideální e-shop a vida ... opravdu existuje!!!

Rychlé dodání, dobrá komunikace, dodané zboží v pořádku.

• Vše v úplném pořádku.

• Rychlé dodání zdarma (od určité ceny objednávky)
    • V PC už bylo kompletně nainstalované Windows a navíc zdarma i praktická volně dostupná náhrada MS Office
    • Zatím jsem na žádnou nenarazil

Počítač CORPA sestavený firmou měl kompletně nainstalovaný Windows včetně zákl. volně dostupných aplikací (překvapila mě i nainstalovaná aplikace LibreOffice), takže stačilo jen zapojit. Problémy jsem měl jen s připojením některých již více let starých ale přesto stále plně funkčních periferií (např. tiskárna, mixážní pult, atd). Za to ale mohou výrobci těchto periferií, kteří úmyslně ukončují aktualizace svých ovladačů aby zákazníky přinutili kupovat s novým operačním systémem i nové periferie. Nakonec se mi ale podařilo zprovoznit i ty, takže jsem spokojený :-).

Podle prodejce se jedná o originální zdroj, vhodný pro můj laptop, ale má jiné parametry.

• Příznivé ceny, rychle vyřízení objednavky

Velká spokojenost s obchodem, velký výběr, velmi příznivé ceny a bleskové doručení

• Opravdu velmi rychlé dodání
    • Dobrá cena

• dobrá cena
    • rychlé dodání

• Rychlost dodání
    • Nedostatky v komunikaci

Požádal jsem o doplnění sestavy tímto textem:
    Poznámka k objednávce:
    Prosím o cenovou nabídku, pokud by byl k sestavě ještě přidán HDD 1TB.
    Děkuji.
    Místo přidání HDD mi byla kapacita SSD disku navýšena na 1TB, což jsem tak úplně nechtěl.
    Byly sice dodány krabice s návody a CD s drivery, chyběl ale 1 SATA kabel.
    V příručce se uvádí, že k MB patří jako příslušenství mj. 2 kabely, v PC je ale použit jen jeden. Pokud si budu chtít nyní doplnit HDD ve vlastní režii, budu si muset SATA kabel dokoupit.

• Skvělá komunikace s obchodem a rychlé dodání.

• Tady bylo vše Jasně řečeno už mnohokrát podle mého absolutní jednička na trhu ale doopravdy absolutní. S takovou kvalitou a ochotou se dneska už setkáte pouze výjimečně, zda vůbec.

• Široký sortiment
    • Komunikativní personál
    • Relativně přívětivé ceny
    • Rychlé dodání
    • Ani dovolená nepokazí objednávku
    • Extrémně odolné balení zásilek! (Jako kdyby snad v balíku byl křehký CRT monitor)
    • Horší filtrování produktů na webu
    • Rozdělení a pojmenování kategorií
    • Chybí řazení "od nejnovějšího"

Na webu byla hlášená dovolená. Ještě před jejím koncem - telefonát ohledně upřesnění a ujištění se o objednávce s ujištěním o včasném odeslání. Takový přístup se často nevidí.

Zásilka, o hodnotě v řádu nižších jednotek tisíců korun, dorazila překvapivě rychle, zabalená ve dvou vrstvách kartonu s "tunou" výplňového materiálu a dobře vyvedenými deformačními zónami (produkt se nedotýkal stěn balíku a při nárazu by netrpěl).

Dobrá cena vybraného zboží. Rychlost doručení.

Co jsem hledal, levnější než na Alze, proto jsem zde nakoupil :-) Přestože na eshopu měli zřetelně viditelné upozornění, že v konkretním časovém intervalu neexpedují, hned po objednávce mě volali pro ujištění, zda o tom zdržení vím a jsem s ním srozuměn. Takže za mě palec nahoru za komunikaci.

• super, obratem, perfekt zabaleno

• Výborná technická podpora

rychlost, rozumné ceny

Vše proběhlo rychle a bezchybně. PC pracuje bezvadně. Bylo předinstalováno. Takže jsem je jen zapnul a mohl pracovat.