• Cena
    • Nereagují na e-maily
    • Telefony zvedají jenom někdy

• cena
    • nepravdive info: zbozi uvadene skladem nebylo skladem.

• Mýdlová laboratoř nakonec nebyla k dispozici, ale jsem se to dozvěděl, až po zaplacení...

Dostala jsem jiné zboží, než které jsem objednala. Vzhledem k tomu, že šlo o vánoční dárek a obchod již nebyl schopen zaručit, že správné zboží dorazí včas, musela jsem objednávku zrušit.

• nic
    • neviem co si konkretne objednavam, ked v ponuke su dva produkty a neda sa vybrat konkretny typ

chaoticky
    totalne ziadna komunikacia, aj ked ju slubuju do 1-2 dni
    neodpovedaju na mail

Zboží nedorazilo ani po 3 nedělích, nikdo se neozval s vysvětlením a ještě chcete ohodnotit firmu! Směšné!

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

u produktu byla uvedena delší doba dostupnosti, později jsme zjistili, že jsou magnetky rozebrané u výrobce.
    Situace nás velice mrzí, jako omluvu jsme Vám nabídli 10% slevu při další objednávce.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení.

• žádné
    • Nespolehlivost

Nedoporučuji

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

u Vaší objednávky jsme žádnou chybu neshledali: byla v pořádku odeslána v termínu 11.12., jak lze ověřit na tomto odkazu https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/DR7102100232C Problém zřejmě nastal na straně České pošty - o čemž jsme bohužel nedostlali žádnou informaci - a zásilka nám byla následně vrácena jako nedoručená. Hned po uzavření inventury a obnovení standardního provozu na začátku ledna situaci prověříme a ozveme se Vám. Chyba tedy nenastala u nás, přesto se Vám za komplikace omlouváme.

stolni-hra.cz

• PŘI OBJEDNÁVÁNÍ BYLO U ZBOŽÍ UVEDENO, ŽE JE SKLADEM A PAK MI PŘIŠLO, ŽE SE NASKLADNÍ 12.12 (DO TÝDNE) A DNES JE 16.12 A UŽ JE TAM, ŽE SE ZBOŽÍ NASKLADN 18.12. :-(

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

Vaše zkušenost nás mrzí. Pro zákazníky se snažíme dělat maximum, ale záleží i na dodavatelích, poště atd. Vámi objednané zboží jsme neuváděli skladem, ale právě s dostupností zmiňovaných 6 pracovních dní kvůli plánovanému termínu, kdy nám distributor měl zboží přivézt. Bohužel se zdržela výroba, ale momentálně už je hra u dopravce, s nímž jsme to speciálně řešili a který přislíbil přivézt ji na centrálu dnes. V tuto chvíli je tedy objednávka oproti očekávání o dva dny zpožděna a věříme, že zítra bude u Vás. Za komplikace se Vám omlouváme.

stolni-hra.cz

• Zboží zabalili do malé krabice=nešla dovřít a při přepravě se zničil obal hračky - naštěstí hadrová panenka nebyla poškozena. Bude to dárek, tak mi poškozený obal vadí.
    • Navíc po rozbalení krabice byl cíti cigeretový kouř.

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

Vaše zkušenost nás mrzí. Náš sklad je samozřejmě nekuřácký a cigaretového pachu u žádného ze zboží jsme si nevšimli. Za porušený obal se Vám omlouváme, expediční oddělení bylo na problém upozorněno, aby se do budoucna neopakoval.

stolní-hra.cz

• Délka dodací lhůty, žádná informace o takovem trvání.

• vyhody tento obchod nema zadny.10DNI JSEM CEKAL NA ZBOZI KTERE POTOM NEBYLO
    • dlouha dodaci doba zbozi, po uplinuti dodaci doby obchod napise ze zbozi nema!!!NEDOPORUCUJI V ZADNEM PRIPADE!!!

NA INTERNETU NAKUPUJI POMNERNE CASTO TOTO JE NEJHORSI OBCHOD NA JAKY JSEM KDY NARAZIL! NABIZEJI ZBOZI KTERE NEMAJI NA SKLADE 10DNI JSEM CEKAL NA ZBOZI KTERE POTOM NEBYLO NEDOPORUCUJI V ZADNEM PRIPADE!!!

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

omlouváme se, že u Vaši objednávky došlo ke zdržení, produkt jsme nabízeli s dostupností 7 pracovních dnů, během kterých nám to vždy tradiční dodavatel tohoto zboží naskladnil, bohužel v předvánočním čase začal být nespolehlivý a museli jsme v rychlosti najít náhradu, čímž došlo k posunutí termínu dodání u tohoto nedostatkového zboží.

• objednaný produkt byl v nabídce s tím že není skladem ale do týdne od objednání ho budu mít doma,platbu potvrdili stím že objednávka se vyřizuje.Od té doby nic ani zpráva a je to 10 dní

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

Dobrý den, ve Vaši objednávce byla vložena hra s delší dostupností, kterou jsme předem avizovali, dále byla zvolena platba převodem a tím došlo k dalšímu prodloužení dodací doby. Objednávku jsme odeslali 2.9., což byl 8. prac. den od začátku vyřizování. V avizované dostupnosti jsme uváděli 7. pracovní den. Omlouvám se za toto zpoždění a doufám, že zásilka v pořádku dorazila a s produktem jste spokojena.

• Přišla mi Jenga věž s jinými rozměry (menší) než kterou jsem si obědnala. Do dnešního dne mi nebylo odpovězeno zda je větší věž na skladě a jak obchod moji reklamaci vyřídí.

Reakce obchodu Stolní-hra.cz

Komplikace s Jenga věží nás mrzí, paní jsme zaslali mail, že věc řešíme. Čekali jsme na vyjádření výrobce, kdy jsme nakonec zjistili, že poskytované údaje od výrobce o velikosti věže jsou velikosti krabičky, nikoliv rozebrané a postavené věže. Zákazníci jsme nabídli jinou věž od jiného výrobce, kterou jí na naše náklady zašleme.