• nákup byl v pohodě

jen je to předražené

Reakce obchodu stepfinance.cz

Děkujeme za hodnocení, ceny máme srovnatelné s konkurencí.

• Výribek skvělý, ale spolupráce s dodavatelem, Poštou katastrofická
    • viz níže

Informace od Pošty i od Vás katastrofická, teprve po 3 návštěvě osobně na Poště jsem se k produktu dostal. Doslova stupidní dodtaz od Vás jak jem byl spokojen v době, kdy jsem byl informován, že balíček je na poště a doručovatel telef. nebral. a z Rudně jsem dostal nakonec informaci po 5 telef, že je nemocný atd. I úředník za přepážkou se mně opakovaně omlouval, že není schopen napravit ty nesmysly.

Děkujeme za negativní hodnocení,
    i to je pro nás známka se stále zlepšovat.
    Chybové hlášení, které se odesílalo je již odstraněno a na dalších zlepšení se i nadále pracuje.
    S českou poštou máme jen dobré zkušenosti, bohužel ne vždy se doručení a komunikace s úředníky vždy vydaří.

• zloději

jsou to podvodníci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reakce obchodu stepfinance.cz

Jsme na trhu od roku 2008, zboží odebíráme přímo ze sléváren.
    Klienti jsou s námi spokojeni.
    Prosíme o bližší specifikaci Vaší nespokojenosti a jsme nakloněni Váš požadavek řešit.
    S pozdravem Tým STEP Finance, a.s.

• jestli že firma nabízí zboží ihned k prodeji a po 10. dnech se nic neděje,tak je to přinejmenším k nasrání. Slečna na telefonu byla sice příjemná, ale to mi objednávku nenahradí.

Reakce obchodu stepfinance.cz

Omlouváme se, došlo k nedorozumění a záměně položek v našem skladě. Vše již bylo z naší strany napraveno.
    Budeme se těšit na další nákup k Vaší plné spokojenosti.

S pozdravem Tým STEP Finance, a.s.

Nereagují na mailové dotazy, resp. vymlouvají se, že je neobdrželi.

Reakce obchodu stepfinance.cz

Dobrý den, reagujeme na všechny emaily. Bohužel se stává, že emaily někdy nepřijdou, v dnešním světě zahlceném počítači se opravdu stává. Prosím o kontrolu naší správné emailové adresy: [email protected].

Děkujeme.

Tým STEP Finance, a.s.

• Ani po týdnu nemám žádné informace o mé zakázce.

Reakce obchodu stepfinance.cz

Vaše zboží bylo uloženo v externích skladech, tudíž jeho odeslání Českou Poštou není možné uskutečnit hned, nýbrž až po obdržení zboží na provozovnu.
    Pokud Vás zajímají informace ohledně objednávky, doporučuji kontaktování našich pracovníků telefonem nebo emailem, rádi Vám veškeré informace zodpovíme. Kontakty můžete nalézt na našich webových stránkách.

S pozdravem Tým STEP Finance, a.s

• NEKOREKTNÍ JEDNÁNÍ

POZOR! Uděláte objednávku, firma Vám ji potvrdí - pošle zálohovou fakturu a v zápětí Vám volají, že vlastně mají špatně nastavenou cenu a že Vám ji navýší anebo zruší objednávku.... Co dodat?

Reakce obchodu stepfinance.cz

mrzí nás vaše zkušenost a omlouváme se za vzniklé komplikace. Právě proto, že v našem systému vznikla krátkodobě špatná cena, tak jsme Vás kontaktovali v zápětí a bez odkladu, aby jste měl správnou informaci.

Tým Step Finance

• Cena
    • Půdní prostory, kde se kancelář nachází a dlouhé čekání na předání.

Kdo ví, co a jak potřebuje, pak OK, ale neobsahuje poradenství klientovi...

Reakce obchodu stepfinance.cz

děkujeme za Vaše připomínky. Do budoucna plánujeme rozšíření naší kanceláře. Věříme, že to povede k větší spokojenosti i dalších zákazníků.
    Pěkný den.
    Tým STEP FINANCE, a.s.

• žiadle, pretože nie som spokojný s kvalitou dodaného tovaru!!!!
    • podľa odpovede na moju reklamáciu, snaha presvedčiť ma, že aj keď som dostal nekvalitný tovar, mám byť spokojný, lebo je to takto v nich v poriadku

Na prvý pohľad seriózne jednanie, avšak pri nezrovnalostiach ohľadom dodania nekvalitného tovaru neochota riešiť nápravu.

Reakce obchodu stepfinance.cz

jelikož odebíráme zboží přímo od samotného výrobce, neměla by nastat situace, že bychom obdrželi nekvalitní zboží. Již Vaši situaci řešíme s výrobcem a v případě, kdy se prokáže chyba na slitku, ihned provedeme výměnu zboží.

Dominika Filgasová
    STEP Finance, a.s.

• Vcelku přehledné stránky
    • Výběr více bank
    • Možnost dobírky
    • Cena se mi líbila, tak jsme objednaly. Ale po dvou dnech firma volala, že je cena jiná. Samozřejmě byla vyšší.
    • To nám nepříjde seriózní.

Příště raději osobně

Reakce obchodu stepfinance.cz

jak máme uvedeno na našich webových stránkách, nákupní cena investičního zlata lze fixovat pouze do 16:00 hodin ve všední den. Pokud jste provedl objednávku po této hodině, případně v pátek večer po této hodině, byla zpracována až v pondělí mezi 8:30 - 9:00 hodin ráno. Jelikož se ceny zlata každých pět minut aktualizují dle aktuálního kurzu, cena byla v dobu, kdy jsme si s Vámi potvrzovali fixaci ceny, jiná, než v době Vaší objednávky. Tento posun však nemůžeme ovlivnit. Těmto situacím lze předcházet vytvořením objednávky mezi 9:00 a 16:00 hodinou, kdy se Vám cena, za kterou jste zboží nakoupil, bez komplikací zafixuje a již Vám nevznikají žádné další náklady.

Doufáme, že se již situace nebude opakovat, a že s příštím nákupem již nevzniknou žádná další nedorozumění.

Dominika Filgasová
    STEP Finance, a.s.

• pomer nakupni a vykupni ceny
    • nedodrzuje dodaci lhuty. (v dobe obednavky byla na strankach psana dodaci lhuta do 10dnu, dnes je to 11)

zatim mam male zkusenosti

Reakce obchodu stepfinance.cz

Dobry den, dodaci lhuta je samozrejme myslena v pracovnich dnech.

Objednaval jste 09.01.2012. V pondeli 23.01. budete mit zbozi pripraveno k odberu. Termin 10 dnu tedy bude dodrzen i pres vypadek dodavek zbozi od naseho dodavatele, ktery nejsme schopni ovlivnit. Jan Haze

• Po objednání, složení zálohy a doplatku žádná komunikace, zboží již mělo být expedováno před několika dny a obchod mlčí...

V průběhu nákupu vše v pořádku, pak se to nějak kazí...

Reakce obchodu stepfinance.cz

Objednal jste si zbozi u nehoz v dobe Vasi objenavky byla uvedena dostupnost "prubeh listopadu". Z toho je tedy naprosto jasne, proc jsme Vam zbozi jeste neexpedovali.

Pokud jste mel nejaky dotaz, klidne jste nas mohl kontaktovat a urcite bychom Vam odpovedeli. Rozhodne se tedy ohrazuji proti terminu "obchod mlci"... Jan Háze

• Nulový zájem o zákazníka

Reakce obchodu stepfinance.cz

Zvolil jste volbu "bez platby predem-bez fixace aktualnich cen". Tedy odber za aktualni cenu v okamziku nakupu. Vami poptavane zbozi vsak k volnemu prodeji dlouhodobe neni. Prednostne nyni vyrizujeme zavazne objednavky klientu. Budeme Vas kontaktovat jakmile bude zbozi skladem.