- Skvělá a rychlá komunikace.
- Opravdu velice kvalitní výrobky.
- spokojený pes :) = spokojená panička
nabízí kvalitní a unikátní pelíšky, těžko dostupné kdekoliv jinde, výborná a rychlá komunikace s prodejcem
Urcite odporucam. Pan Kamenicky bol velmi ochotny poradit pri vybere vhodneho tovaru, promptne vybavil nasu objednavku. Tovar je uzasny a majitelia si ho uzivaju :) Skvely obchod, na ktory som dostala vela vynikajucich odporucani.
- Kvalitní výrobky za dobrou cenu
- žádné
Rozhodně doporučuji. Od chvíle, co jsme pelech vybalili se z něj pes ještě nehnul. Nemohu jej ani přestěhovat na jeho konečné místo, protože mi to pes nedovolí a odmítá se zvednout. Velice pohodlné a kvalitní výrobky.
- rychlá komunikace s panem majitelem
- odpovídá i o víkend, nebyl žádný problém se zvednutím telefonu
- práce zaměstnanců
Na obchod jsem četla samé dobré recenze, proto jsem se pro něj rozhodla. Z prvotní komunikace a ochoty obchodu jsem byla velmi nadšená.
Bohužel mne ale obchod zklamal ve chvíli co jsem si zboží objednala.
V polovině září jsem objednala zboží, to stále nepřicházelo. Zavolala jsem tedy, kdy můžu zboží očekávat. Bylo mi vysvětleno, kde je problém (tuto informaci by podle mě měli zaměstnanci sami zákazníkům sdělovat automaticky). Když bylo zboží po půl měsíci doručováno, nebylo mi doručováno na adresu doručovací, ale na korespondenční.
Po shrnutí celého našeho obchodu musím dát polovinu. Prvotní ochotou vůči zákazníkovi si obchod mé hodnocení o dost vylepšil. -
- kvalita, cena
- zaměstnanci
19.9. jsem objednala a je 3.10. a zboží stále nikde
- Kvalitní pelíšky pro velké psy
- žádné jsem nenašla
Neskutečně rychlá odpověď na můj dotaz dokonce i v nočních hodinách. Ochota a snaha. Výborná zkušenost. Vřele doporučuji.
- Nizke ceny za velmi kvalitni zbozi!!!
- Zadne
Jsem nesmirne spokojena!!!!!!! Nemuzu vytknout ani pul slova! Zbozi dorazilo opravdu rychle a jsem hrozne spokojena! Super kvalita materialu! Zpracovani! Za tak malo penez me prechazel zrak! Fakt paradni!! Diky! :-)
Opravdu kvalitní pelíšek!
- -serioznost,
- -zodpovedny pristup,
- -dodrzanie lehoty
s nakupom som spokojny, cas ukaze aky kvalitny pelech je
- Výborná kvalita, výborné ceny, vynikající komunikace ze strany obchodu.
- Žádné
Vřele doporučuji ostatním nakupujícím!!!!!!
- Kvalitní pelíšky
- nemá
Max.spokojenost s pelechem kvalitou a zpracováním,jsem nadšená a psiska taky.
- - nabízí bezkonkurenční produkt
- -nic mne nenapadá
doporučuji
Perfektní. Vřele doporučuji. Naše fenka se do pelíšku okamžitě zamilovala a už z něj neslezla :-)
- Vysoká kvalita,rychlost,komunikace (kupoval jsem pelechy pro psy)
- Nevím o ničem
Objednal jsem pelech pro psa ve velké slevě 45%. Je to druhý z tohoto obchodu a je vynikající. Přehlédl jsem vnitřní rozměr který nevyhovoval. Po krátké a příjemné komunikaci s p.Kamenickým mě byla nabídnutá výměna za větší bez doplatku a bez poštovného. V dnešní době nevídaný přístup. Výborná komunikace, rychlost. Vřele tento obchod doporučuji.
- Komunikuje se zákazníkem.
- Žádné
S panem Kamenickým byla výborná komunikace. Předem jsem chtěla zjistit informace o výrobku, okamžitě reagoval :) Děkuji za super nákup!
- přehledný,srozumitelný,
- zaujaly mě www stránky
- nenašla jsem žádné nedostatky
byla jsem spokojená,proto jsem doporučila tento obchod známým
Zboží dorazilo , vše v pořádku. Kvalita psí matrace ! a zpracování
pelech nebol v skutocnosti tak, ako na foto...
ziadna reakcia na moj mail o nespokojnosti ani po 4 dnoch