• velké množství zboží
    • náušnice, které nemohu sehnat nikde jinde

Nakupovala jsem už několikrát, nikdy nebyl žádný problém, zboží je dodáno téměř okamžitě. Určitě budu nakupovat znova.

rychlost, spolehlivost

• můj první nákup ,vše ok
    • DOPORUČUJI

• rychlost

Rychlost

i když nebylo zboží skladem doručili během pár dní

velmi dobrá

Slušné jednání a rychlost

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkujeme za Vaše hodnocení.

• drahé
    • náramek přišel rozbitý
    • při reklamaci hrozné jednání

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkuji za Vaše hodnocení, nicméně Vaší kritice nerozumím. Za odeslaný poškozený náramek jsem se Vám během telefonátu omluvil a dohodli jsme se v klidu, že Vám vrátím peníze, proto nerozumím "hroznému jednání při reklamaci".
    Pokud se Vám naše produkty zdají drahé nevím proč jste je rovnou nezakoupila tam, kde jsou podle Vás levné.

Dodaná jiná velikost,nedobrá komunikace

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkujeme za hodnocení, bohužel jsem se marně snažil paní vysvětlit, že u náušnice vnitřní a vnější průměr nemůže být stejný .
    Nyní by bylo vhodné napsat jak nás to mrzí, nicméně s některými jedinci se domluvit opravdu nelze.

• Skvěla komunikace.

• dobré ceny
    • dárek potěšil :)

• Dobré ceny
    • Rychlé dodání

• Zboží přišlo o 3 velikosti větší, po reklamaci přišlo "jen" o 1 velikost větší. Vzhledem k ceně poštovného jsem již podruhé nereklamoval.

Reakce obchodu Steel-edge.cz

velice mě mrzí, že Vám vyměněný prsten opět "neseděl" nicméně jsem přesvědčený o tom, že vyměněný prstýnek byl přesně v požadované velikosti, protože jsem velikost osobně zajišťoval a před odesláním přeměřil zda je velikost správná.

Rychlost dodání zboží

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkujeme za Vaše hodnocení.

Steel Edge

Všechno je zatím v pohodě,jen už třetí den čekám na vyzvednutí v uložence,snad to dorazí

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkuje za Vaše hodnocení.
    Po dohodě s Vámi jsme objednávku zrušili, protože skladem máme pouze jeden kus prstenu namísto Vámi požadovaných dvou.

Steel Edge

Na poprvé jsem se netrefili velikostí prstenu, komunikace a výměna zboží byla blesková a bez problému. Zboží dorazilo v pořádku a vše proběhlo dobře.

• Velký výběr zboží
    • Dobré ceny
    • Rychlé dodání

Reakce obchodu Steel-edge.cz

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že objednávka proběhla bez problémů ke spokojenosti obou stran.

Steel-Edge.cz

Super nákup, děkuji