Za dopravu jedné kartuše 180 Kč ?

Reakce obchodu Stawebniny

ano, jen tedy nevím, proč děláte objednávku, když to u té položky máte jednoznačně napsáno - ušetříte si spoustu času psaním následných recenzí - jinak balíčky za 50,-Kč na adresu jsou už bohužel minulostí ..

• Alespoň na email odpoví
    • Zboží skladem vlastně skladem není
    • Sice vám napíšou datum dodání, ale stejně jej nedodrží

Reakce obchodu Stawebniny

děkujeme, dodání je 10 pracovních dní, víkendy prosím nepočítejte a je to +- den dva, dnes máme 29. - to jsme stále v limitu, nerozumím Vaší poznámce

• Vůbec nereagovali na objednávku

hezký večer,
    hned 13.3. - nemáte reakci ve SPAMU ? nechám zítra poslat znovu

• Nekomunikují

Objednavku jsem poslal, ale nikdo se neozval a nic neprobehlo.

hezký den,

pokud je správně Vámi zadaný mail kardas.mich..@.. tak máte kalkulaci z 17.2. v mailu - pokud chcete znovu přeposlat, prosím napište na [email protected], děkuji

• Píšou že zboží skladem, po objednání nahradí jiným, zboží stále skladem

Reakce obchodu Stawebniny

náhrada proběhla jenom kvůli dopravě, pokud bychom nenahradili, napíšete - příliš drahá doprava .. u některých komponent to tak bohužel je - pokud chcete, klidně si můžete zajet vyzvednout osobně - děkuji

Nikdo se neozval

hezký den - hned ten den - 17.1 máte mail v 11:59 - zatím BEZ reakce od Vás

• Před dvěma lety jsem koupil půdní schody a spokojenost.
    • Jsou to pouze překupníci, vyplatí se pouze jedna položka, u více položek sváží zboží z celé republiky a s naúčtovaním každé dopravy zvlášť jsou s cenou úplně mimo.

Reakce obchodu Stawebniny

tak sklad máme sice pouze 2000 + 6000 m2 tj není to Strahov, ale snažíme se tam mít kde co .. i tak se nelze zavděčit všem . . .. každopádně myslím, že všichni obchodníci jsou vlastně překupníci - to jste trefil - Krásné Vánoce !

• Předem zaplacené zboří nepřišlo.

Je 19. 12. 2022 , objednávka ze 19. 11. 2022 byla zaplacena , zboží nepřišlo a firma se dosud ani neozvala.

hezký den

vydržte, dorazí, trochu před vánoci nestíhají přeskladňovat ...

děkuji

(jinak máte uvedeno dodání 20 prac dní - zaplaceno 29.11. tak popravdě ani nerozumím proč tohle vlastně píšete, když jsme v limitu)

Nikdo se neobtěžoval se ani ozvat. Pokud v budoucnu, nebudu již reagovat.

mail šel 8.12. 16:12

Obchod inzeroval k prodeji zboží, které neměl a nehodlal objednat a dodat. Bylo mi nabídnuto jiné, ale nebral nikdo v potaz, že byly požadované jiné rozměry.

Reakce obchodu Stawebniny

obchod by objednat hodlal, kdyby nehodlaly být vánoce a výrobce nehodlal mít zavřeno - jinak to bohužel aktuálně nejde - proto !na dotaz" tak nechápu Vaše hodnocení - stačí číst

• Nekomunikuje!!!!!!!

komunikuje

• Zboží, které má být skladem teprve objednávají u výrobce
    • Platba předem
    • 20-dní po uhrazení a zatím nic

Reakce obchodu Stawebniny

zdá se, že balíček leží na depu - proč netuším, ale zjistím - odesláno +2 dny od obj.

• obchod neodpověděl na můj požadavek

v e-mailu píšou, že mě budou kontaktovat a stanoví přesnou cenu, doposud se tak nestalo.

dobrý den,
    nemáte pravdu - reakce na Vaši zakázku proběhla 10.11.2022 v 15:17 hod, - asi ji máte ve SPAMU ? každopádně u nás proběhlo vše v pořádku, tj Vaše informace není relevantní

• Informace o zrušení objednávky dostanete.
    • Nedoručí objednávku z důvodu malého množství.

Hledejte recenze těch, co dostali šanci si nakoupit.

• inzerují levné zboží, ale připočítávají blbosti, jako rozbalení palety atd., takže ve výsledku všechno vyjde draze a ještě k tomu mají pomalou dopravu (resp. žádnou dopravu).

Zboží jsem musel vyzvednout sám ve výrobním závodu, kde paletu měli rozbalenou a nebylo ani potřeba odebrat zboží včetně palety. Za to všecno si obchod chtěl účtovat neoprávněně další peníze.

dobrý den

tak poslat PPL to fakt NEJDE - no a paletovku neobejdete (tedy přidání palety - to ale asi pochopí úplně každý, že v rukou to nenanosí), -- proto i možnost Vašeho odběru BEZ dopravy, BEZ palety, no popravdě co víc by jste si představoval ?

jinak to rozbalné si účtuje výrobce, ne MY to opravdu neovlivníme

Zboží označené "Skladem, podle telefonátu nemají,
    Pro mě k lámání,

Reakce obchodu Stawebniny

děkujeme, mají, ale ne tolik ...

• Nikdo nebral mou objednávku v potaz. Ani mi neodpověděli, jen dorazilo automatické potvrzení objednávky a to bylo vše. Vzhledem k tomu, že nikdo za celou dobu se mnou nebyl schopný komunikovat, tak objednávku ruším. Zboží jsem si objednala jinde a bylo doručeno okamžitě. Už mě komunikace s tímto obchodem nezajímá.

? 8 hodin prodlení ?

Po týdenní objednávce vůbec žádná reakce ( termín dodání, jiné možnosti...)

• Konečná cena velice rozdílná oproti eshopu. Objednávku jsem zrušil a koupil stejný výrobek jinde, kde konečná cena byla o velký rozdíl menší.

Obchod přehledný, výběr velký. Nicméně mě od samotné koupě odradila konečná cena s dopravou.
    Ano, někdo se může hájit cenou za dopravu nadrozměru (kupoval jsem tři role skelné vaty), mám ovšem zkušenosti s dopravou většího i těžšího balíku za poloviční cenu.
    Z tohoto důvodu jsem objednal druhý den jinde a levněji.

Reakce obchodu Stawebniny

děkujeme, když nám tuto poloviční cenu budete zařizovat, nabízíme Vám velmi slušný přivýdělek ... vzdálenost bohužel hraje v neprospěch zakázky ...

Pomalá komuninikace (16.9. objednáno 64m2 minerální vaty, teprve 23.9. přišla reakce s tím, že je potřeba odebrat 91 m2, aby to vyšlo na tři celé palety), při samotném nákupu však podmínka objednávat po paletách nikde uvedena nebyla. Následně objednávka z mé strany zrušena. Neuvěřitelné jednání, které mi způsobilo komplikace na stavbě.

Reakce obchodu Stawebniny

vzhledem k rozsahu Vaší poptávky to beru jako legraci (ty "komplikace") .. pokud potřebujete pár desek EPS, zastavte se v nejbližších stavebninách - jasně píšeme závozy od 10m3 .. -- EPS není vata ...