Krabice došla dost pokrčená jako kdyby šlo o dlouhoskladované zboží.

Reakce obchodu Stavebniceprochytredeti.cz

Tato recenze je spíše hodnocení přepravce než našeho obchodu. Samozřejmě nás mrzí, že přišla stavebnice poškozená a nemáme ani v těchto případech problém stavebnici vyměnit za nepoškozenou. Stačí dát vědět... Ty poškozené neprodáváme, ale darujeme do dětských domovů. Zákazník nevolal nebo nepsal, že je nějaký problém, tak jsme ho nemohli řešit :-(

• Žádná komunikace...

Reakce obchodu Stavebniceprochytredeti.cz

Tak poprvé nám přišla od zákazníka NEPRAVDIVÁ RECENZE. Chápeme, i to se může stát, ale moc nás to mrzí. Paní zadala objednávku i přes upozornění na hlavní stránce o dlouhých dodacích dobách stavebnic MERKUR. Objednávku paní zadala 11.11.2020 ve 23,26hod, hned 12.11.2020 ráno v 8,34hod jsme paní e-mailovou zprávou upozornili na dlouhou dodací dobu objednané stavebnice, bez jakékoliv její reakce. Na komunikaci se zákazníkem si zakládáme, je pro nás naprostou prioritou, což dokazují i předchozí recenze zde na Heuréce. Chápeme, že paní je náš zákazník, má vlastně vždycky pravdu, ale i tak ji požádáme o stažení této recenze... bohužel paní s námi NEKOMUNIKUJE :-(