• Moc se mi libi moznost odeslani potvrzeni o zaplaceni a na to konto mi objednavku odeslou okamzite.(Nemusi se cekat na prijeti platby.)Doted sem se s touto moznosti nesetkala a za me super!
    • Perfekti komunikace.
    • At kdokoli napise "slabinu" obchodu,e-shop ji zde okamzite vyvrati a vy uz se stejne neobhajite.

Libi se mi stranky obchodu,libi se mi komunikace a dale i ceny a darecky.
    Ale byl to muj první nákup a zde uz nakupovat nebudu.
    Objednala jsem si Peel off gel-sadu.Je velmi tvrdy,neda se sloupnout,ale spis se lame.Je opravdu HODNĚ husty!!Nepracuje se mi s nim dobre!!
    Kupuji i jine znacky (bohuzel drazsi) a ty se nanaseji uplne jinak,lepe!!! Slupuji se jednoduše.
    Proto zustanu u jine znacky.
    Jinak barva ale je moc pekna a za mne i nesehnatelna.Urcite nechci obchod pohanit,za me jen peel off proste ne!

Dorazilo mi jine zbozi nez jsem objednala. Z 4 ptoduktu byl 1 jiny

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, velice nás mrzí negativní reakce klienta, celou situaci se pokusíme okamžitě vyřešit k maximální spokojenosti zákazníka. Starnails

• Slabinou je nekvalitni zbozi! Peel off gel lak nedrzi,odloupl se hned druhy den,je husty a neda se s nim pracovat.NEDOPORUCUJI! A skutecna barva neodpovida vzorniku na internetu.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, Peel off gel laky jsou zcela v pořádku. Doporučujeme Vám zapracovat na technice nanášení. Jak je uvedené v podrobném návodu na našich stránkách - gel lak se musí nanášet v tenké vrstvě! - jelikož je sytě pigmentový. Bohužel není v našich silách školit každou zákaznici a u profesionálních výrobků se očekává určitá znalost v oboru. Co se barvy týká taktéž je zákazník upozorněn na skutečnost, že všechny fotky byly upravené na kalibrovaném monitoru - nelze nést odpovědnost za nekalibrované monitory či displeje. I proto uvádíme u každé barvy český název pro lepší představu. Věříme, že po zvládnutí správné techniky budete s výrobkem spokojená stejně jako stovky klientek, které toto zboží zakoupily. S pozdravem Starnails

• dovoz domů
    • neupřesňuje kvalitu zboží

UV lampa a laky nekvalitní nehty schnou skoro hodinu.Nedoporučuji.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, rádi bychom tuto recenzi uvedli na pravou míru.
    Vámi zakoupené gel laky se v UV lampě vytvrzují již za 30 vteřin. Tyto gel laky (Mini Star) jsou speciálně určené začátečníkům, pro jejich jednoduchou aplikaci. Proto Vám doporučujeme pečlivě nastudovat návod jak s gel laky pracovat (viz. Rady, Návody). To co považujete za "nezaschlý" lak je výpotek, který se po ukončení práce stírá Cleanerem.
    Máte-li další dotazy rádi Vám poradíme.

Starnails

• velmi nekvalitní antialergický uv gel - nejde zapéct

Reakce obchodu Starnails.cz

Vážený kliente. Vůči této recenzi se musíme ohradit. UV gel antiallergic byl otestován a vytvrzuje se zcela tak, jak je uvedené na našich stránkách. Antialergický gel je vysoce kvalitní produkt, který neobsahuje kyseliny, tím se prodlužuje doba nutná k "zapékání" až na 240 sekund či o něco déle (v závislosti na typu lampy a kvalitě zářivek). Znovu zdůrazňujeme, že gel je plně funkční a není v našich možnostech ovlivnit znalosti modelace a práce s UV gely či kvalitu zářivek klienta. Má-li zákazník pocit, že zboží nefunguje tak jak má může jej pochopitelně reklamovat. S pozdravem, Starnails

• tentokrát polovina zboží velice nekvalitní

příště budu objednávat jinde

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, rádi bychom se vyjádřili proti této zavádějící kritice. Klientka nebyla spokojená s výběrem barev a nevyužila naší nabídky na výměnu zboží za jiný odstín či druh. Zboží klientkou zakoupené je naprosto vyhovující a kvalitou splňuje požadavky profesionálů. Tato negativní recenze je bohužel zavádějící a mrzí nás nespokojenost této zákaznice.
    S pozdravem, Starnails

• Kontrolovat kolik kusů zboží si zákazník objednal. To co jsem si objednala, došlo v menším počtu.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, v případě, že Vám neseděl počet zboží, prosíme, abyste nás ihned kontaktovala emailem, abychom Vám zboží doposlali. Omlouváme se Vám za komplikace. S pozdravem, Starnails

• Bohužel na webu uvádí informace, které po objednání mailem mění.

Reakce obchodu Starnails.cz

Omlouváme se zákaznici za mylně uvedené informace k produktu, bohužel se jednalo o chybu IT. Zároveň děkujeme za upozornění. Pevně věříme, že tato maličkost, kterou jsme urychleně opravili, není překážkou v další spolupráci. Starnails

• Zboží je v porovnání s jiným dodavatelem méně kvalitní - laky, které jsem obdržela, jsou nepřiměřeně husté a špatně se nanášejí.

Laky jsou sice o něco levnější, než jinde, nicméně kvalita je nízká. Tohoto dodavatele jsem pouze vyzkoušela a vrátím se k původnímu.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Je nám líto, že Vám lak svou hustotou nevyhovuje. Chápeme, že preferujete jinou konzistenci, přesto většině zákazníků vyhovují právě středně husté až hustší laky, které můžete nanášet v jedné vrstvě. Doporučujeme také podrobně prostudovat návod k užití před aplikací tohoto produktu. Rozhodně se ohrazujeme proti Vašemu názoru, že je zboží nízké kvality, jelikož Vám nevyhovuje způsob nanášení.
    Děkujeme Vám a těšíme se na další spolupráci. Starnails

• Rychlost dodání, cena výrobků
    • Kvalita zboží

Barvy peel-off gelů v reálu neodpovídaly, teď už jsou na stránkách opravené, a ty bych neobjednávala.
    UV gel, který se má zapékat i v LED lampě se v ní nezapéká. Docela zásadní problém. Ale nechce se mi vracet, stál 70,-,využiji v UV.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, Vámi objednaný UV gel se, jak je uvedené v našem e-shopu, v LED lampách nabízených naší firmou zapéká. Za jiné LED lampy neručíme. Děkujeme i přesto za informaci.
    Pěkný den, Starnails

• neprehledne hledani

kvalita gel-laku je pochybna, asi jsou jiz po zaruce, nebot jsou velmi huste a nedaji se pouzit, rovnez ani primer za nic nestoji, gel lak na nehtech nevydrzi ani dva dny - sloupe se...

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi i Váš názir, který je pro nás důležitý, byť je negativní. Jelikož gel laky naší firmy jsou velmi kvalitní, o čemž svědčí jak recenze uživatelů, tak oblíbenost těchto produktů, doporučujeme Vám navštívit kurz aplikace gel laků, kde Vás naučí správnou aplikaci.
    Mějte se pěkně. Starnails

• Skoro ani jeden pigment nevypadal ve skutečnosti tak hezky, jako na fotce.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Nemůžeme souhlasit, jelikož fotky odpovídají reálným barvám. Není v našich silách ovlivnit nastavení monitoru či displeje každého zákazníka. Děkujeme a pěkný den, Starnails

• rychlost dodání
    • komunikace
    • ceny
    • kvalita zboží??

Bohužel jsem nebyla spokojena s kvalitou zboží. Objednala jsem si gel laky, které byly nepoužitelné, protože byly příliš husté. Pokusila jsem se nanést je na nehty, ale skončila jsem u prvního, protože materiál se nedal štětečkem z lahvičky vůbec rozetřít. Proto jsem zboží vrátila. a rozhodla jsem se investovat do dražšího, ale kvalitnějšího. Koupila jsem gel-lak jiné firmy a pracuje se s ním perfektně. Nejsem schopna posoudit, jestli jsem jen měla smůlu na konkrétní kousky nebo je to standard této značky. Ale za mě už bohužel do budoucna ne.

Reakce obchodu Starnails.cz

vrácené zboží bylo testováno a je zcela v pořádku. Konzistence gel laku je vyhovující. Gel lak doporučujeme před aplikací dobře protřepat a nevyhovuje-li klientovi nanášení aplikátorem můžete využít štětců na nehtovou modeláž. Děkujeme a přejeme příjemný den. Starnails

• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

Zboží jsem objednala, zaplatila a stále nedorazilo. 22. 11. 2013 jsem dostala info, že je vyřízeno a nikde nic - dnes je 29. 11. 2013. Nemám zboží, nemám peníze, nemám ani podací čílo, které bych mohla na poště ověřit.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že máte problém s doručením zásilky, ale dle informací pošty Vám byla zásilka doručována dne 25.11. tedy 2 dny po odeslání zásilky (standartně je doporučený balíček doručován ČP do 4 prac. dní). Vaše zásilka je uložena na poště. Kdybyste nás telefonicky či emailem kontaktovala velmi rádi Váš problém vyřešíme a ve věci pomůžeme. Jde nám o Vaši spokojenost. Toto není chyba našeho e-shopu, ale i tak se Vám za způsobenou komplikaci omlouváme. S pozdravem Starnails

• Skvělá komunikace, rychlost dodání.
    • Zboží, konkrétně gel lak, jenž jsem objednala prostě nedrží, kvalita není dobrá, druhý den se podle, takže hazu do koše...

Obchod supr, jen asi nevědí, že ten gel lak není kvalitní....

Reakce obchodu Starnails.cz

děkujeme za Vaši reakci, obávám se, že problém bude v aplikaci gel laku. Prodávané produkty jsou nejvyšší německé kvality, proto se mohlo stát, že neumíte gel lak správně nanést a tím došlo k brzkému sloupnutí. Ráda Vám pomůžu Váš problém vyřešit. Děkujeme. S pozdravem, Starnails

Komunikce a vše proběhlo v pořádku, ovšem nejsem spokojena s kvalitou zboží...

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš názor a rádi bychom získali zpětnou vazbu, se kterým produktem jste byla konkrétně nespokojená. Neustále vylepšujeme kvalitu našich produktů a oceníme, když nás kontaktujete na náš email. Občas se stává, že zákazník neumí produkty správně použít a vždy najdeme řešení k oboustranné spokojenosti. Děkujeme a pěkný den, Starnails

• Jedinou výhodou je rychlost dodání zboží.
    • Masivní lživá reklama spamování v různých diskusích na internetu. Nereálné a lživé zobrazení výrobků, vzorníky na webu neodpovídají skutečnosti.

Pozor na masivní lživou reklamu na výrobky Starnails. Gely nekryjí v první vrstvě jak tvrdí prodejce ony nekryjí ani ve druhé. Barvy neodpovídají vzorníkům prezentovaným na jejich webu.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, Vaše negativní reakce na náš e-shop nás samozřejmě velmi mrzí, ale neodpíráme Vám právo na Váš názor. Jen nás velmi překvapuje, dle recenzí, které máme. Nespamujeme diskuze, do diskuzí přispívají naši spokojení uživatelé. Nemáme tuto časově náročnou činnost ani zapotřebí. Nejsme firma, která investuje do masivní reklamy, naopak, reklamu naším výrobkům dělá právě kvalita našich výrobků a spokojení zákaznici. Jste první, která si takto "stěžuje." Ovšem nejste první, která mohla mít s výrobky problém, ale po tel. či emailové konzultaci se klientky s podobným názorem naučily s gely správně pracovat.Tyto zákaznice pak byly natolik spokojené, že pokračují v další spolupráci. Nikdy se nebráníme v tom, abychom klientům poradili, vysvětlili a vždy se pokusili najít jádro problému. Pěkný den, Starnails

• Objednana sterka s razitkem na stamping na nehty mi prijde nekvalitni. S ostatnim zbozim a se vsim ostatnim zadny problem.

Reakce obchodu Starnails.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Silikonové razítko se stěrkou je novinka v našem eshopu. Sama toto razítko používám a stejně tak jej používají kosmetičky v našem salónu. Nejsme si vědomi žádného nedostatku. Pouze se s razítkem musí pracovat rychleji než s klasickým razítkem. Jeho výhodou je, že se snadněji přizpůsobí tvaru nehtu. Vybraný motiv je ale vždy ostrý a bezproblémový. Přejeme hodně úspěchů. Starnails