Objednávka zo slovenskej firmy zaslaná na český e-schop. Tovar prišiel z Poľska so zle vystavenou faktúrou, ktorá vôbec nemohla ísť do účtovníctva firmy platca DPH. Na okamžitú reklamáciu český e-schop dosiaľ mesiac vôbec nereaguje!

Vážený pane,

je nám líto, že nejste spokojen s nákupem v našem obchodě. Fakturu jsme vystavili správně a podle údajů, které jste uvedl v objednávce. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

SpyShop24.cz

• Při osobním rozhovoru před zakoupením produktu - "Detektor špionážních kamer HS-5000A" pro zachycování obrazu v reálném čase ze skrytých kamer" , jsem se zeptal telefonicky , zda detektor bezdrátových kamer za cca 32 000,- Kč bez DPH umí zobrazit i obraz bezdrátové IP kamery. Pán ze Spy Schopu mi řekl, že ano, umí. Pakliže nebude zašifrovaný, tak jej detektor zobrazí. Detektor přišel do 2 dnů, vyzkoušel jsem jej a zobrazit pouze analogové bezdrátové kamery, ale na IP bezdrátové kamery se samozřejmě nechytá. Takže mám nyní i "nový a hezký" detektor, v hezkém pevném kufru, s více anténkami, ale jinak jsem hrubě nespokojený. Nechám si jej jako připomenutí toho, že nemám kupovat věci bez vyzkoušení a nemám věřit optimistickým tvrzením prodávajícího. Navíc to vážně není levné.

Kupoval jsem zde poprvé a hned jsem zklamaný.
    Detektor nedělá to, co mi obchod slíbil a telefonicky dokonce potvrdil.

Vážený pane,

je nám moc líto, že nejste spokojený s naším obchodem. Váš případ budeme řešit.

• Dopravce

Vážený pane,

je nám moc líto, že nejste spokojený s naším obchodem. Bohužel neobdrželi jsme od Vás žádnou zprávu o tom, že existuje nějaký problém s dopravcem. Váš balík se vrátil zpátky. Samozřejmě Váš případ ověříme.

• rychlá dodávka
    • bez pořádného manuálu k nastavení přístroje

Vážený pane,

je nám líto, že jste měl problém s nastavním zařízení, ale k výrobku přidáváme od výrobce podrobný návod v češtině. V případě problémů neváhejte nás kontaktovat.

SpyShop24.cz

• Zboží dorazilo poškozené. Na můj pokus o komunikaci obchod nijak nereagoval (nezvedají telefon, nikdo nezavolá zpátky, e-mail ignorují). Nakonec jsem někoho zastihla na online chatu, a tento člověk mi na můj dotaz ohledně reklamace vykopíroval do chatu asi tři strany obchodních podmínek (bez dalšího komentáře!!!), z čehož vyplynulo, že reklamace přijímají písemně (asi tedy myslí v listinné podobě, protože e-mail jsem jim psala) nebo osobně v Karlíně. Jak to bude probíhat dál, zatím nevím.

Vážená paní,

zboží před odeslání kontrolujeme, takže bohužel nevím jakým způsobem dorazilo poškozené. Možná došlo k poškození při dopravě. Na váš mail jsme vám odpověděli, zatímco v případe chatu, kolega vám poslal obchodní podmínky, které se týkají reklamace a pak stručně popsal, jak máte postupovat. Reklamace přijímáme na mail nebo v listinné podobně, tu stačí nám poslat nebo přinést do pobočky v Karlíně. Samozřejmě, aby reklamace byla platná musíte nám také doručit poškozené zboží. Je nám líto, že nejste spokojená s obchodem, doufáme, že vaši reklamace bude co nejdříve vyřízená.

SpyShop24.cz

• Zásilka nebyla kompletní,ale faktura samozrejme byla na vše co bylo objednano. Obchod to zatim řeší.
    • Dodáni trvalo týden! V dnešni době hrůza.

Vážený pane,

zboží, které chybělo je už na cestě. Omlouváme se za komplikace s dopravou.

SpyShop24.cz

• Psali,že mají zboží skladem,nebyla to pravda.

Vážený pane,

omlouváme se za chybu na webu. Výrobek, který jste objednal je mezi zakázníky velmi populární. Systém bohužel někdy nestíhá změnit stav zasob.

SpyShop24.cz

• velmi špatná komunikace, kdy po doobjednání jedné věci a po zavolání druhý den ,jak to s objednávkou vypadá nebyli schopni říct, zda je zboží kompletní.Nehledě k tomu , že když byli on-line , tak neodpovídali a něco (ne odpověď na dotaz) jsem dostal až druhý den
    • doprava s ups také nic moc - řidič se ozval až když stál s autem u domu, žádná zpráva kdy dorazí, jako to dělá třeba PPL
    • od 8.oo hod. kdyby měl být někdo na telefonu, tak nebyl, takže jsem se dovolal až v 9.oo hod.
    • objednal jsem v neděli, v pondělí hned ráno přiobjednal a zboží dorazilo až za 7 prac.dní,což se mi zdá dost,i když z Polska

zboží v pořádku, ale ten zbytek

Vážený pane,

omlouváme se za delší dobu dodání. Bohužel výrobek, který jste přiobjednal nebyl dostupný skladem, nicméně jsme Vás o tom, že zboží budeme expedovat v pozdější době informovali. Pokud se jedná o dopravu, plánujeme rozšířit nabídku dopravců.

SpyShop24.cz

• nulová komunikace ze strany prodejce

Vážený pane,

děkujeme za Vaše hodnocení. Ohledně objednávky jsme vám poslali e-mail. Zkuste zkontrolovat, zda e-mail nespadl do spamu.

SpyShop24.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• V dodávce chybělo pouzdro na měřič.

:-(((((

Reakce obchodu Spy Shop

Děkujeme za Váš názor, je nám líto, že nejste spokojena. Bohužel výrobce už pouzdro nepřidává. Samozřejmě chyba byla na naší straně, tuto informaci jsme neuvedli. V budoucnosti nás kontaktujte, poskytneme Vám slevu na další nákup.

• V pracovní době komunikují a jsou často online
    • Zboží se mi ještě nepodařilo zprovoznit

Obchod možná funguje dobře, co se týká komunikace se zákazníkem, ale bohužel se mi jej ještě do teď nepodařilo zprovoznit ani podle přiloženého návodu ani podle zaslaného návodu. Nelze propojit ani s telefonem ani s PC, nelze přístroj najít.

Reakce obchodu Spy Shop

Je nám líto, že nemůžete kameru zprovoznit. Poslali jsme Vám návod, kde vše je vysvětleno metodou "krok za krokem".

• Kupovany vyrobek bez CZ navodu
    • Obchod neresi nedostatek, prestal komunikovat

Reakce obchodu Spy Shop

Děkujeme za Váš názor, je nám líto, že nejste spokojen, ale stručný návod CZ jsme Vám na mail poslali. Bohužel nebylo to hned po nákupu (dovolená zaměstnance), ale pořád jsme byli v kontaktu.