Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Nádherně zpracovaný line-art potisk – čisté linie a vysoká kvalita tisku
    • Úchvatné ručně dělané blahopřání, které skvěle doplňuje dárek
    • Bezproblémová a milá komunikace při ladění grafického návrhu dětí
    • Bleskové vyřízení a odeslání i u takto specifické zakázkové výroby
    • Perfektní a bezpečné zabalení (hrníček dorazil v naprostém pořádku)
    • Jedinečný, dojemný a originální dárek na památku

Naprostá dokonalost, jsem dojatá a nadšená! Objednala jsem ručně vyráběné blahopřání a hrníček s vlastním potiskem jako dárek pro paní učitelku (line-art obrysy dětí ze třídy). Výsledek předčil veškerá má očekávání. Ilustrace na hrníčku je neuvěřitelně precizní, čistá a naživo vypadá neskutečně luxusně. Blahopřání od Spring Studio je nádherná ruční práce s citem pro každý detail. Komunikace při ladění grafiky byla perfektní a doručení bleskové. Už teď vím, že paní učitelka bude mít slzy v očích. Doporučuji všem, kdo chtějí darovat opravdový originál s duší!

• Neskutečně krásné a precizní provedení
    • Kvalitní materiály a smysl pro detail
    • Originální a elegantní způsob, jak darovat peníze
    • Bleskové dodání a skvělá komunikace s e-shopem

Maximální nadšení a spokojenost! Tyto ručně vyrobené obálky na peníze jsou dokonalé. Kvalitní materiál, nádherný design a velmi rychlé odeslání. Pokud chcete darovat peníze stylově a originálně, doporučuji všemi deseti!

• 100 %

Skvěle odvedená práce, rychlost, maximální spokojenost. Můžu jen doporučit !

• 100 %

S nákupem v tomto e- shopu jsem velmi spokojená , objednávka proběhla rychle a bez problémů, zboží dorazilo v pořádku a odpovídalo popisu. Oceňuji také příjemnou komunikaci a rychlé vyřízení objednávky.
    Dorazila nádherná ručně vyráběná obálka na peníze, která mě opravdu potěšila. Je krásně zpracovaná, precizní a je vidět, že je vyráběná s láskou a péčí. Ve skutečnosti je hezčí, než na obrázku. Moc děkuji za krásný výrobek a určitě ráda zde opět nakoupím.

• Velmi rychlé dodání, výrobky velmi kvalitní, ruční práce, krásné kvalitní materiály

Široká škála přáníček, vše na jednom místě, od přání, přes výběr dárečků a obálek na peníze po balící papíry, vyřešili jsme tím vše, co jsme potřebovali pro oslavence

• Osobní přístup
    • Komunikace
    • Rychlost

Vstřícnost, profesionalita a precizní práce.

• Super rychlé dodání
    • Exkluzivní kvalita výrobků
    • Český výrobce
    • Originální výrobky, vždy překvapí

Krásně zpracované produkty, kvalitní materiály a opravdu rychlé doručení. Vše přišlo pečlivě zabalené a předčilo moje očekávání. Určitě doporučuji!

• Originální a tematické
    • Možnost psaní vlastního textu (možnost nechat vlastní text natisknout)
    • Kvalitní papír
    • Rychlé dodání

Objednávka byla rychle vyřízená. Přání je moc krásné. Mohu jen doporučit.

• Ruční zpracování na nejvyšší úrovni
    • Estetický zážitek už z rozbalování
    • Rychlost vyřízení
    • Skvělý poměr ceny a prémiové kvality

Na e-shop jsem narazila náhodou a jako člověk, který si potrpí na design a papírenské zboží, musím smeknout. Objednávala jsem blahopřání a sadu minimalistických kartiček. Každý detail, od tisku až po ražbu, je naprosto precizní. Oceňuji, že značka sází na udržitelnost a eleganci bez zbytečného kýče. Doručení bylo bleskové a balíček voněl novotou. Pokud váháte kvůli vyšší ceně, investice se do posledního haléře vyplatí ;).

• Nádherný design
    • Prémiové materiály
    • Elegantní balení
    • Skvělá komunikace
    • Rychlé doručení

Blahopřání ze Spring Studia naprosto předčilo moje očekávání. Je to skutečně luxusní kousek, ze kterého je cítit precizní ruční práce a smysl pro detail. Každý, komu jsem přání ukázala, byl nadšený. Rozhodně doporučuji všem, kteří hledají něco výjimečného. Nejedná se o žádný obyčejný papír ze supermarketu, ale o umělecké dílo. Ráda zde nakoupím znovu.

• Originální a netuctové produkty
    • Originální a netuctové produkty
    • Krásné a pečlivé balení objednávky
    • Osobní přístup k zákazníkovi
    • Rychlé vyřízení objednávky

Objednala jsem sametové obálky na peníze jako součást dárku, na zkoušku i papírové obálky a jedno blahopřání. Musím říct, že jsem byla nadšená. Produkty jsou opravdu jedinečné, elegantní a působí velmi exkluzivně. Rozhodně nejde o žádnou tuctovou nabídku.

Velmi mile mě překvapilo také balení. Vše bylo pečlivě zabalené v jemném papíře s jejich vlastní nálepkou, nechyběla kartička s poděkováním a jako pozornost navíc přidali malé přáníčko s obálkou do kytice. Taková osobní péče o zákazníka se dnes už jen tak nevidí.

Kvalita zpracování i použitých materiálů je prvotřídní. Pokud budu v budoucnu hledat něco originálního nebo zakázkového, určitě se na Spring Studio obrátím znovu. Mohu jen doporučit.