• Velký výběr, rychlá distribuce, důležité informace byly vždy přiloženy ke zboží - není třeba nic hledat

Jsem fanoušek TREKu, v létě jsem objednával přilbu Bontrager, teď čepici Eisbär a zásilka vždy dorazila rychle a skvěle zabalená. Radost objednávat.

• Rychlost, zboží odpovídá.

Výborní , rychlí....

• Kvalita zboží.

• Rychlé dodání
    • Kvalitní zboží

i když na internetu byla obuv dostupná v reálu nebyla. Nicméně promptní komunikace ze strany obchodu. Děkuji.

Reakce obchodu sport-store.cz

Ještě jednou se Vám velmi omlouváme, ale bohužel došlo k záměně posledního kusu za jiné zboží. Proto se nám v e-shopu objevilo, že požadovaný výrobek je skladem.

• vše v pořádku, žádné nevýhody

Děkujeme za hodnocení!

• žádné nevýhody

Děkujeme za Vaši reakci!

Vynikající komunikace.

Reakce obchodu sport-store.cz

Děkujeme a vážíme si toho!

• velký sortiment

Děkujeme Vám!

• Objednala jsem si cyklo tretry.Bohužel mi byly úzké ,tak jsem je musela vrátit.Nevýhodou je,že jsem přišla o 230kč na poštovném a boty nemám.

naprostá spokojenost,přesnost,spolehlivost.

Děkujeme!

• ceny
    • Komunikace. Byla doručena až druhá objednávka. První zboží jsem cca. 4. den po objednání urgovala na prodejně, kam mi mělo být doručeno. Za další 2 dny mi bez jakéhokoli vysvětlení přišel mail, že objednávka byla stornována. Dotazem na prodejně mi bylo sděleno, že zboží ztratila přepravní firma a že ho již nemám čekat. Musela jsem tedy objednat jiné zboží. To již přišlo OK do druhého dne.

Super ceny oproti konkurenci. Má zkušenost s první objednávkou byla asi výjimečná a nelze brát jako všeobecný problém obchodu, ale napsat do mailu "pardon, zboží již nemáme" tolik času nezabere.

Reakce obchodu sport-store.cz

Děkujeme za Vaši reakci a zároveň se aspoň dodatečně omlouváme za komplikaci při nákupu. Udělali jsme chybu.

velice ochotní a příjemní

• Výhodné ceny, rychlost dodání, pohotová komunikace.

Stránky obchodu působí podezřele, zastarale a neprofesionálně, nicméně pro jistotu jsem zvolil platbu při převzetí a vše proběhlo bez problémů.

• Možnost vyzvednutí v centru Prahy

• Výhodná cena, rychlost dodání a dobrá komunikace.

• Nízká cena, rychlost dodání, kvalitní zboží

Spokojenost s obchodem