Standardní eshop se standardním jednáním vůči zákazníkovi. Chci říct nezažijete problémy a to je hlavní.
Reakce obchodu Sport HLUBINA
Děkuji moc za hodnocení. Vážíme si toho.
- Velký výběr zboží
- Ochotná obsluha
- Rychlost, ochota, radost nakupovat.
NEkomunikace,nezájem o zákazníka.Pokud bych se několikrát nepokoušel kontaktovat obchod,nedozvěděl bych se asi nikdy,že zboží mi nebude doručeno.
Reakce obchodu Sport HLUBINA
Přesto díky za hodnocení. Nikdy nejde vše na 100%, telefonicky jsme se domluvili, že požadovaný produkt není skladem a pokusím se zajistit náhradu. Bohužel ani dodavatelé nejsou vždy maximálně vstřícní a nová kolekce má nové barevné kombinace, které nemusí zákazníkovi vyhovovat. Budeme dělat maximum, aby takovýchto případů bylo co nejméně a našli jsem řešení.
Pan majitel vyhodnotil okruh druhů obuvi vhodných pro aktivitu, kterou chci vykonávat, doporučil několik modelů a zajistil dodání mnou vybraného typu. K mé velké spokojenosti se boty osvědčily.
Velmi rychlé jednání
- rychlost, spolehlivost, dobrá cena
- Dobré ceny
Zboží skladem, rychlé vyřízení objednávky, personál pomůže s výběrem
Rychle,super.
- rychlé a vstřícné jednání, výborně mi poradili, zakázka připravena během několika hodin,za mě velká spokojenost.
- rychlé a vstřícné jednání
- Skvělá komunikace
- Ochota při výměně zboží
- Bezproblémový nákup
Velmi rychlý a bezproblémový obchod. Vstřícné jednání s majitelem, doporučuji. :)
- rychlé vyřízení objednávky
- dobrá komunikace
- rychlé doručení
- není poštovné zdarma
bezproblémový nákup, doporučuji
Reakce obchodu Sport HLUBINA
Děkujeme za hodnocení. Doprava je zdarma při nákupu nad 3000,- Kč, nebo při osobním vyzvednutí na prodejně.
- Výdejové místo v Ostravě
super rychlost
Ryché jednání,rychlé dodání. Spokojenost !!