Špatně jsem si objednal a po telefonické domluvě, vše dopadlo na výbornou. Ještě jednou moc děkuji.
Email potvrzující přijetí objednávky jsem obdržel během pár minut od objednání. Po týdnu jsem se odhodlat poslat dotaz na stav objednávky na adresu, ze které přišel potvrzovací email. Bohužel se vrátilo jako nedoručitelné. Dnes je to již 9 dní od objednání a kromě mailu potvrzujícího přijetí objednávky nedorazilo nic, žádná zpráva, natož zboží.
Obchod za týden nedokázal objednávku odeslat. Nevím co se děje ale nekomunikují. Tak jaká může být spokojenost s obchodem.
žiadna komunikacia
Vše OK
Děkujeme za recenzi.
- Obchod nedoporučuji, absoultně nedostatečná komunikace. Zboží nedodáno.
- Zboží jsem nutně potřeboval a i když bylo zboží dražší než u konkurence tak jsem dal na pozitivní hodnocení obchodu a zboží si objednal, bohužel. Týden od objednávky i přes dotazy na doručení shop vůbec nekomunikoval.
- Po více jak týdnu napsali že zboží nemají a jako omluvu posílají malý dárek.
- Dárek po dalším více jak týdnu doručen nebyl.
- Obchod NEDOPORUČUJI
Týden od objednávky i přes dotazy na doručení shop vůbec nekomunikoval.
Po více jak týdnu napsali že zboží nemají a jako omluvu posílají malý dárek.
Dárek po dalším více jak týdnu doručen nebyl.
Obchod NEDOPORUČUJI -
rýchlo ,v poriadku
- rychlost
Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Spomat cz
Děkujeme za Vaší spokojenost s naší službou.
- Neutratíte peníze
15 dnů od nákupu nic nedorazilo, po dotazu jak to vypadá s mou objednávkou - žádná reakce.
Reakce obchodu Spomat cz
Vaše objednávka Vám bylo odeslána 15.12.2021 i s omluvou za opoždění zásilky s dárkem zdarma. Zboží se nám vrátilo zpět
17.12.2021 jako nepřevzaté.Z tohoto důvodu jsme vaší objednávku stornovali. Až budete objednávat příště, máte u nás dárek- bonus 20% z vaší neuskutečněné objednávky což činí 236kč na další nákup. Děkujeme a ať se daří přeje Petr Šedo SPOMAT CZ -
- Vstřícnost při storno objednávky
Obchod nekomunikuje
- rychlost
spokojenost
- Velmi dobrá spolupráce s obchodem , po telefonu i s prodavačkami osobně..
Dobré jednání s lidmi , příjemné vystupování , všichni mají přehled o tom co prodávají. Za mne chválím a zajdu nakupovat znovu.
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
- Perfektní český obchod. Skvělá komunikace a dohoda, rozumní čestní lidé.
- Nízké ceny
- Dobrá informovanost personálu
- Rychlé jednání, ochota a příjemné vystupování
Na eshopu rychlé dodání zboží a velmi dobrá komunikace s obchodem.
Sortimentu rozumí a poradí ,když je potřeba.
Hodnotím kladně a firmu dopuručujiReakce obchodu Spomat cz
Dobrý den..
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení ..
A pokud budete mít další přání , rádi Vás tu znovu uvítáme ..
S pozdravem Váš Spomatcz .. :) -
- Doba dodání. Od objednání "zboží skladem" - 14 dnů.
Doba dodání. Od objednání "zboží skladem" - 14 dnů.
Dobrý den .
Děkujeme za Vaše hodnocení a moc nás mrzí ta delší dodací lhůta , bohužel tato doba v tomto směru moc nepřeje . Doufám že vše brzy přijde k lepšímu a i my zapracujeme na zrychlení i zlepšení našich služeb.
S pozdravem Váš Spomatcz .. -