Jeden den objednáno, druhý den dodáno.

• rychlost

docela mne mate, pokud objednám na: SPNEUMATIKY.CZ, ale zboží přijde pod hlavičkou jiného obchodu. Doporučil bych tuto informaci ( kdo bude konkrétní dodavatel) přidat do potvrzovacího mailu.
    Děkuji

Zboží bylo odesláno obratem.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• V roce 2022 dot 2022.

nákup proběhl "hladce" od objednávky po dodání

• 18.10. poslali potvrzení objednávky, v e-shopu byl termín odeslání 3 dny...31.10. jsem urgoval dodání. Následně poslali informaci, že objednávku ruší

Ztraceno 13 dní na objednání jinde a termín na přezutí v servise

Proč tu lžete?
    Poslal jste objednávku 18.10.22 11:00h, do poznámky k objednávce jste napsal:

"Dobrý den, akceptuji pouze DOT od 30/2021. Děkuji, Xxxx"

Za 3 hodiny 18. 10. 2022 14:06 jsme Vám odpověděli:

"Dobry den,
    vyroba zacatek 2021, objednavka je zrusena.
    Xxxx"

Objednávku jsme Vám zrušili za 3 hodiny na Vaše přání, proč tu lžete, že za 13 dní?

ok.

• Rychlost dodání

• Doposud mi nebyla doručena faktura. Prodejce na email nereaguje

Reakce obchodu SPNEUMATIKY.CZ

1. Faktura je nalepena v bíle obálce na pneu.
    2. Do ted jste nám žádný email nenapsal.

Mnou vybrané pneumatiky zde za nejlepší cenu...pokud se jich někdy dočkám...

Reakce obchodu SPNEUMATIKY.CZ

Pokud používáte heureku, je dobré respektovat její podmínky. Objednávka přišla ve středu 13.10. s dostupností 3 dny. Obchod do 3 prac. dnů zboží naskladní ( pondělí 17.10. ) a následující den odešle. Pneu byly odeslané již v pondělí ( o 1 den dříve ).
    Zásilky : Historie - 7082210130583X

• Rychlé dodání
    • Levná doprava
    • Slibované DOT dorazilo

• Příjemná cena produktu
    • Doba doručení nesedí s předpokladem doručení ikdyz je zboží skladem
    • Při koupi více zboží by nebyla od věci nějaká sleva na dopravě

Reakce obchodu SPNEUMATIKY.CZ

Pokud máte problém spočítat dobu dodání 5 dnů, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám s tím pomůžeme. Objednávka přišla v pondělí 3.10. s dostupností 5 dnů. Když používáte k nákupu Heuréku, bylo by vhodné respektovat její pravidla dodání. Obchod naskladní zboží do 5ti prac. dnů ( pondělí 10.10. ) a následující prac. den odešle.

Není co vytknout

Na obchod je dost negativních recenzí. Jsem nakonec rád, že obchod byl zrušen. Předešel jsem komplikacím.

Reakce obchodu SPNEUMATIKY.CZ

Tyto konkrétní pneu, které máme na skladě, jsou vyrobené v prosinci 2021, jakým komplikacím jste tím předešel? V objednávce jste požadoval rok výroby 2022. Informovali jsme Vás ihned emailem o roku výroby, Vy jste objednávku zrušil. Tak jste nám přidal další negativní receni kvůli našemu serioznímu jednáni.

super komunikace můžu doporučit

• Asi cena, ale zas doprava za ks docela dráha, gumy se tak dost prodrazi
    • Psali na špatný email takže nedošla faktura a nemohl jsem zaplatit
    • Arogantní frajerka se mnou řeší 3 dny, kdy budu mít kola a pak mi napíše, že musím uhradit fakturu co neposlali
    • Nesmyslný zákaznický servis, nereagují na dotazy a když tak viz výše, bída, příště kupují jinde

Reakce obchodu SPNEUMATIKY.CZ

Psali jsme na email, který jste uvedl v objednavce ( není chyba u nás, že nezvládnete napsat správně svůj email ).
    Objednávka přišla 26.9., vybral jste si platbu převodem, takže jsme Vám psali 3 dny emaily s prosbou o informaci, kdy bude faktura zaplacena. 30.9. jste odepsal toto:

"Tak jsem fa našel, bylo teď uhrazeno - musíte mít u Vas, nevšiml jsem si přílohy. Pokud možno prosím odbavte co nejdříve, děkuji."

To, že jste si 3 dny nevšiml faktury v emailu asi nebude naše chyba.
    Nereagujeme na dotazy? Nebylo to naopak? Připadá Vám nedostatečné, že jsme si psali 12 emailů?

Bez problémů, dodání ještě dříve než uvedených 5 prac. dnů.

• presne info o stavu skladu, dodano presne podle data na strankach
    • dodane pneu jen par tydnu stare
    • dobra komunikace, potvrzeni o presnem datu dodani mailem

Vše OK