- objednávka proběhla v pořádku
- reklamace
Rozhodně nedoporučuji reklamovat zboží u této společnosti. Neuvidíte ani peníze ani zboží. Zákaznická linka nefunguje.
Napalit si cenu za boty, ktere v og obchode koupite v beznem prodeji, bez akce, o min 700.- levneji, to je teda sila... co vy jste za pochybny prekupniky? Dale nabizite i modely, ktere jiz k dostani nejsou a nebo velmi zridka na vybranych trzich, tim padem velice pochybuji, ze se jedna o original.. zde muze nakupovat jen hlupak.
Recenze jsem si přečetla až po druhém nákupu. A můžu říct ze oba dva nákupy uplne v pohode a bez problému.
- Zajímavý výběr oblečení
- Uváděné velikosti nesedí
- Problémy při vrácení peněz
- Nedodržování zákonných lhůt
- Fotografie produktů neodpovídají skutečnosti
Dříve jsme z obchodu objednávali často, nyní výjimečně. Pravděpodobně je ve finančních potížích, značně zúžil sortiment a má problémy s vrácením peněz. Velikosti uváděné obchodem nesedí, mohou být o dvě čísla menší či větší než by člověk očekával. Stejně tak fotografie produktů nesedí - pokud již risknete a chcete objednat, doporučují podívat se nejdříve na daný produkt na jiném webu s reálnými fotografiemi.
- OBCHOD VŮBEC NEKOMUNIKUJE
- Obchod asi končí – není možné vrátit produkt
- Není možné se dovolat, na e-maily nikdo nereaguje, na FB nikdo není…
POZOR, SPARTOO asi zrušilo všechny možnosti, jak s obchodem komunikovat! Potřebuji vrátit obuv, ale už několik dní se mi nedaří navázat žádný kontakt. Vyplnila jsem na webu formulář (který funguje jen zčásti), na základě kterého měl přijet na druhý den kurýr balíček vyzvednout. To se však nestalo. Od té doby se snažím Spartoo zastihnout na všech možných kanálech a nikde nedostávám žádnou odpověď.
Domnívám se, že přes Spartoo v současné době NENÍ MOŽNÉ VRÁTIT JAKÝKOLIV PRODUKT! Věc samozřejmě předám ČOI, ale upozorňuji na tuto zvláštnost – provozování e-shopu, který v úplném základu NEFUNGUJE.
Je to škoda, dříve to byl dobrý e-shop s velkým výběrem. Kvůli výše uvedenému zde ale už není možné nakoupit (a riskovat tak, že vám doma zbyde obuv, kterou nemůžete používat, ale nemůžete ji ani vrátit). -
- Skvělá komunikace
- Pěkné zboží, velký výběr
- Cena za pantofle velice výhodná, nikde jinde jsem lepší cenu za nadměr nenašla
Velká spokojenost s obchodem, děkuji
- Nejde se dovolat
Široký sortiment. Spolehlivý obchod. Férové jednání, dobré ceny a komunikace.
- kvalita zboží
- ceny
- rychlost doručení
- servis
- komunikace
Excelentní služby a vždy naprostá spokojenost již mnoho let.
- stále bezkonkurenční šíře nabídky botů
- nejkvalitnější boty mám právě ze Spartoo
- komunikace s perzonálem vynikající
- také mi vyhovuje, že v případě výměny či vrácení zboží je zajištěn odvoz
- zkrátka téměř bezstarostný nákup
objednávám zde již dlouho a obchod doporučuji
- Výjimečný sortiment.
- Supr kvalita bot.
- Velmi dobrá komunikace.
- Průběžné informování o vyřizování objednávky.
- Dodržují termín dodání - poslední dodávka je dokonce před termínem :-)
Mám již druhou objednávku a vše naprosto v pořádku.
DOPORUČUJI tohoto dodavatele.Reakce obchodu Spartoo.cz
- Velky vyber
- Problem s dorucenim
Objednala jsem si boty, zaplatila online kartou. 28.12. mi od DPD prisel email, ze je zasilka v preprave, 29.12. mi od DPD prisel email, nasledne sms, ze ten den budou balicek dorucovat. Jeste ten den jsem obdrzela email od DPD, ze balicek dorucili - nic mi nedorucili, zadny kuryr ani nevolal. 2.1. Jsem od DPD obdrzela email, ze balicek byl vracen zpet odesilateli, ze se omlouvaji. Se Spartoo.cz komunikace jsem se dnes dozvedela, ze balicek maji za doruceny, cekaji na info od DPD a vrchol vseho - chteji po mne sken obcanskeho prukazu! Tak jsem zvedava, zda obdrzim zpet penize. Tenhle eshop nedoporucuji!!!
Spokojenost, rychlost dodání. Vřele doporučuji.
Adriana, Spartoo.cz -
- rychlost dopravy při dodání i vrácení
žádná nevýhoda,spokojenost se vším.
- Padělky prodávané jako originál
Koupil jsem dceři Nike na podzim, tak je nosila 2 týdny a pak je začala nosit až před létem.
V létě boty popraskaly, reklamoval jsem je, ale bylo mi sděleno, že je jejich partnerský prodejce Zaguanshop reklamaci označil za neoprávněnou, protože materiál práskl opotřebením.
Je to přeprodej činskeho zboží!Reakce obchodu Spartoo.cz
zda naši partnerští prodejci přeprodávají čínské zboží, nemohu potvrdit. Mají své sklady a obchodní podmínky. Pouze využívají naše stránky ke svému prodeji.
Adriana, Spartoo.cz -
- Jsem členem klubu, takže mám 10% slevu a zboží doma druhý den.
- Při vracení si pro ně sami přijedou.
- en mi vadí, že moji velikost 42,5 mají jen výjímečně. Musím ji koupit jako partnerský prodej a to beze slev a možnosti uplatnit kupony. Velikost 42 je mi malá a 43 se mi zouvá. Opravdu to nejde.
- Vadí mi, že zboží v košíku je krátkou dobu a pak se vymaže. Vítala bych delší dobu.
Jsem velmi spokojena a obchod doporučuji.
Reakce obchodu Spartoo.cz
pokud si vyberete zboží a nevytvoříte ihned objednávku, vložte si ho do "oblíbených". Tam je nastálo, dokud ho nevymažete. Co se týká velikostí, bohužel nenabízíme vždy všechny velikosti, nebo jsou již vyprodané.
Děkujeme za kladné hodnocení.
- Rychlá komunikace
- Super jednání při reklamaci
- Ochota a vstřícnost
Adriana, Spartoo.cz -
- Velký výběr, cena, rychlost doručení.
- Opravdu poloviční cena za stejnou bundu GANT oproti kamenné prodejně !!!
- Zákaznický program po registraci....doporučuji !
- Rychlost dodání
- vše OK