Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 70 %

Obchod působí poměrně nedůvěryhodným dojmem, ale fakt je, že zboží v pořádku dorazilo.

Při objednávce si můžete zvolit pouze formu dopravy PPL, i když je v nabídce Uloženka, při které nejde zvolit platba, a tak musíte zvolit PPL . Při platbě převodem dostanete platební údaje. Když objednávku zaplatíte, nedostanete o tom žádné potvrzení ani oznámení, což působí velmi podivně a nedůvěryhodně. Nedostanete ani potvrzení o tom, kdy vám zboží dorazí. Napsal jsem tedy na infolinku obchodu, kde mi bylo sděleno, že mi zboží dorazí zítra. No, zboží dorazilo po 7 dnech od objednání, ale byl to v průběhu trošku stres, jestli je to podvodný obchod, nebo ne. Taková je tedy moje zkušenost.

Všechno v pořádku, kraťasy udělaly radost.

Krásné zboží.
    Příjemná komunikace. Moc děkuji

Absolutně bez komunikace

Byla to první zkušenost a jsem spokojená.

• 50% sleva na nezlevněné zboží
    • Uloženka za 45 Kč :-)
    • Ta sleva se mi sice na faktuře objevila, ale peníze mi zatím zpět nepřišly

Pěkné kraťasy na spaní z ČR zabalené v textilním sáčku, což mě mile překvapilo.

• Obchod nekomunikuje.

• Velmi rychlé doručení
    • Kvalitní zboží
    • Krásné zpracování masky na spaní
    • Dodáno s coolpack gelem

kvalitní zboží, velmi rychlé vyřízení objednávky

• Osobní zájem a starost o zakázku, vynikající

• Ze strany e-shopu nedošlo k žádné komunikace. Něco jako potvrzení objednávky vůbec, takže jsem do poslední chvíli nevěděla, zda to není šmé. Ještě, že jsem si nechala doručit balíček na poštu na dobírku.

Žádná komunikace ze strany e-shopu, o doručení zásilky jsem se dozvěděla z České pošty (což mě fascinuje). Jinak spokojenost s produktem velká.

Reakce obchodu Spanispani.cz

děkujeme za informaci k minimální komunikaci. Eshop je nastaven na automatické odesílání potvrzení objednávky a pak kliknutím odesíláme informaci o odeslání zboží. Tedy měly by vám přijít 2 emaily. Prosím podívejte se ještě zda se Vám tyto emaily od nás nezařadily do spamů. Každopádně se tím budeme zabývat.

• skvělá komunikace
    • vstřícnost a ochota pomoci
    • přehledné stránky
    • velký výběr zboží

• Opravdu kvalitní, teplý a přesto jemný a příjemně tenký flanel, velmi příhodné i na chladnější noci i mimo podzim a zimu. Lze doporučit i jako domácí kalhoty, které sluší. Doporučuji

• Kvalitní zboží v krásném látkovém dárkovém obalu. Můžu jen doporučit.
    • Nic mne nenapadá.

Dobrý den, ráda bych Vám poděkovala za dodané dámské kraťasy a kalhoty, jsem s nimi naprosto spokojená. Tak kvalitní zboží, a navíc v tak krásném dárkovém látkovém obalu člověk dnes už hned tak někde neuvidí. Jde o pěkné a kvalitní české zboží pro české ženy. Děkuji, že existujete:) A přeji, ať se Vám daří! Zdraví K. H.

• rychlé dodání
    • slušná cena
    • solidní výběr

• Nabidka nejen celych souprav, ale i jednotlivych dilu

Nabizi nejen cele soupravy, ale i jednotlive dily.
    Prijemny material
    Kratka dodaci lhuta
    Urcite obchod doporucuji

• Rychlost, přehledné stránky.

• .
    • .

spokojenost

• prijemne stranky
    • komunikace v poradku do doby nez potrebujete neco reklamovat

zacatek v poradku do doby prevzeti baliku. Prislo mi jine zbozi nez jsem objednala, to se stane, chtela jsem je vymenit, ale mobil nezvedaji, na maily neodpovidaji. V podminkach maji moznost vymeny ci vraceni penez po predchozi domluve, ale domluvit se s nimhp nelze. Takze bych rada vratila vse, vezmu si zpet penize a uz si tu nic nekoupim. Nemam cas nekoho porad uhanet, behat na postu a vracet zbozi a hlavne prosit nekohnw jestli se mi muze ozvat kdyz mi zkazili objednavku.