• Krásně zabalené

Krásně zabalené, luxusní a dlouhotrvající vůně, vlasy jsou i bez použití kondicionéru tvárné a lehce se rozčesávají. A děkuji moc obchodu za milý dárek

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši objednávku a skvělou recenzi. Těší nás Vaše pozitivní zkušenost i to, že jsme se Vám s vůní trefili do vkusu :-) S pozdravem a přáním příjemného pondělí, Jarmila- Spa4relax

Zásilka vporadku dorazila, šampóny jsou skvělé

Reakce obchodu spa4relax

Krásný den, mockrát Vám děkujeme za zpětnou vazbu :-) Máme radost, že jste se šampony spokojena :-) S pozdravem a přáním pohodového dne, Jarmila-Spa4relax

• rychlost, dobrá komunikace, zboží je krásně zabalené, voňavý dáreček

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den, děkujeme moc za Vaše hodnocení :-) Ani nevíte, jakou jste nám udělala radost :-) DĚKUJEME. S pozdravem a přáním krásného dne, Jarmila- Spa4relax

• zajímavá nabídka výrobků
    • přehledné webové stránky
    • rychlé dodání

Dobrý den Aleno,
    děkujeme Vám za hodnocení, těší nás Vaše spokojenost :-)
    S pozdravem a přáním příjemného dne,
    Jarmila- Spa4relax

• Rychlá komunikace
    • Rychlé doručení

Reakce obchodu spa4relax

děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení :-)
    S pozdravem a přáním příjemného odpoledne, Jarmila - Spa4relax

Doporučuji a vše na 1*, moc děkuji :-*

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den Kamilo, i my Vám moc děkujeme :-) Za objednávku, i za milé hodnocení :-) S pozdravem a přáním příjemného dne, Jarmila-Spa4relax

Objednala jsem si šampuk 4+1 před 6 dny a ještě mi nic nepřišlo ani zpráva ohledně doručení, nebo že je objednávka připravena. Takže nemůžu říct jak jsem spokojena

Dobrý den Andělo,
    omlouvám se Vám. Kvůli velkému zájmu o šampuky nám došla klíčová surovina a čekali jsme na její dodání. Když jsem zákaznicím rozesílala omluvné e-maily, Váš e-mail jsem v té záplavě objednávek bohužel přehlédla. Mrzí mě to.
    Každopádně, šampuky už by měly být od včerejška u Vás. Pokud ne, ozvěte se nám prosím přímo na náš e-mail [email protected], kde můžeme okamžitě reagovat a situaci řešit.
    Snad nám i přes tuto nepříjemnost zachováte přízeň....
    S pozdravem a přáním příjemného dne :-)
    Jarmila - Spa4relax

• Obchod dobře komunikuje. I přesto, že u zboží bylo napsáno, že mi ho dodají až po určitém datu dostala jsem dárek za čekání.

Dlouhá dodací doba, 6 dní od objednání a zaplacení, zboží nemám, nemám ani informaci v jakém stavu je má objednávka.

Dobrý den Jano,
    omlouvám se Vám, že jste nedostala e-mail s omluvou a informací o technických problémech, kvůli kterým se bohužel lisování našich šampuků o několik dní zpozdilo. Váš balíček už je na cestě k Vám. Ještě jednou se omlouvám. S pozdravem a přáním příjemného dne, Jarmila - Spa4relax

• Skvělé zboží, dobré ceny
    • Nevím

Super nákup, rychlé dodání zboží

• Rychlé dodání
    • Komunikace

Dobrý den Jano,
    děkujeme Vám za pozitivní hodnocení :-) přeji Vám báječný víkend, Jarmila-Spa4relax

• Rychlost

Reakce obchodu spa4relax

Krásné odpoledne, děkujeme Vám ze doporučení :-) S pozdravem a přáním příjemného víkendu, Jarmila-Spa4relax

• Rychlé dodání
    • Krásné balení
    • Dáreček k objednávce
    • Milá komunikace

Reakce obchodu spa4relax

děkujeme Vám za pozitivní recenzi :-) Tolik + nás potěšilo. S pozdravem a přáním pěkného víkendu, Jarmila-Spa4relax

Velmi rychlé vyřízení objednávky.
    K objednávce navíc dáreček.
    Vřele tento obchod doporučuji.
    Se zbožím jsem spokojená.

Dobrý den Renato,
    těší nás, že jste spokojená a děkujeme Vám za parádní recenzi :-) S pozdravem a přáním příjemného víkendu, Jarmila-Spa4relax

Super rychlost, kvalitní zboží a dárek jako pozornost :) Určitě to není můj poslední nákup v tomto skvělém eshopu!

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den Lenko, mockrát Vám děkujeme za toto skvělé hodnocení! Budeme se těšit :-) S pozdravem a přáním příjemného víkendu, Jarmila, Spa4relax

Velmi rychlé jednání ,balíček přišel hned a velmi mile mě překvapil dáreček navíc. Jste super

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den, nás zase velmi potěšila Vaše milá recenze. Děkujeme :-) Jarmila, Spa4relax

Velká spokojenost objednala jsem si sampuk a nádherně pění a vlasy jsou po umytí méně mastné, pevné a příjemné na dotek a překrásně voní a voněla mi i koupelna. Za mě velká spokojenost krásně zabalené a dáreček uvnitř mě velmi potěšil. Určitě objednám znovu.

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den Alčo, děkujeme Vám za báječnou recenzi :-) Jsme rádi, že jste se šampukem spokojena a že Vám dáreček udělal radost :-) S pozdravem, Jarmila-Spa4relax

Rychlé doručení a i když jsem neměla moc velkou objednávku přišel dárek, jako poděkování, bylo to moc milé, děkuji ☺️

Reakce obchodu spa4relax

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Jsme rádi, že voňavý dáreček potěšil :-) S pozdravem, Jarmila-Spa4relax

• krasne zabaleno a pridali mi darecek :)

Dobrý den, děkujeme Vám za milé hodnocení :-) S pozdravem, Jarmila-Spa4relax