Přihlásit se a přidat recenzi

• Zajímavá nabídka, dobré ceny ji

Sehnala jsem zde,co jsem potřebovala a rychle dodání,cena též dobrá

Presne nevim co so myslet. Objednal jsem 2x sluchatka v eshopu, prislo mi info, ze se na tom dela a pak mi druhy den zavolala zamestnankyne, ze jedny sluchatka uz nemaji ... ze si je ma prijit nekdo vyzvednout osobne. Jak jako nemaji? Nemaji aktualizovany sklad? Druhy den sem musel napsat mail s dotazem co se deje, jestli teda budou nebo ne. Na vratku za ty jedny sluchatka jsem cekal tyden. Penize vraceny, ale obchod neprobehl k me spokojenosti hlavne z toho duvodu, ze si muzete objednat zbozi ktere nemaji a pak jeste musite cekat a aktivne psat, abych zjistil jestli budou nebo ne ... coz je pred vanocema celkem problem. Takze za me ... mozna jsem mel smulu, ale spis nedoporucuju.

• Super komunikace, rychlost
    • Nic

Vřele doporučuji

• rychlost dodání
    • cena bezkonkurenční

• Perfektně zabaleno.

• Přišel mě jen dotazník na spokojenost, nikoliv zboží.

Zboží bylo v pořádku, příjemné jednání, rychlé dodání.

Široká nabídka zboží za úžasné ceny, rychlé dodání

• Výborná komunikace, rychlost vyřízení objednávky

Seriozní přístup k zákazníkovi

Rychlost dodání

• Rychlé doručení
    • Dobrá cena

Dlouhá čekací doba dodání produktu, produkt zatím nedodán

• rychlost

• Paní Benešová je moc milá a napomocna.

vše ok

Po 2 dnech od potvrzení objednávky volali ze zákaznického servisu že mají špatně cenu u výrobku. Přes týden čekám na vrácení platby

Nabídku jsem využila z toho důvodu,že tato mast už nebyla x let na trhu a znám její dobré účinky.

Rychlé, bezproblémové

V uvedeném popisu při nákupu produktu bylo napsáno 4GB/128 GB. Jakmile jsem produkt zaplatil, vyskočila mi faktura na 3GB/ 32 GB, což je teda znatelný rozdíl. Buď to tam bylo někde mezi řádky nebo nevím, ale parametry telefonu, který jsem kupoval byly jiné. Kdybych to dopředu věděl, telefon bych si nekoupil. Z důvodu, že to byl dárek jej ale vracet nebudu. Každopádně zklamání. Připadne mi to jako klamavá reklama.