Sice pohotové vyřízení, ale místo objednaného typu mi přišel JB-2358 s vyklápěcími "křidélky". O nápravě jsem jednala, ale nechala jsem to být. Svítilna je funkční, i když jiná.
- rychlé dodání
- Špatný popis prodáváného zboží.
Na krabici baterie 3,7V/1200mAh, na shopu 3,7/3000mAh.
Na krabici světelný tok 260lm, na shopu 2200lm.Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Ano chyba, za dané peníze nelze takové světlo pořídit. Opraveno.
- Levnější než u konkurence
- Nefunguje to, špatný kontakt, musím to sama spajet aby to fungovalo
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Široký sortiment.
- Nekvalitní zboží (objednával jsem si zde jen jeden produkt).
- Zboží vypadá jinak na obrázku než ve skutečnosti (objednával jsem si zde jen jeden produkt) .
Zakoupil jsem si zde sadu led pásků "Lighting LED pásek RGB Komplet 3528 10m/600diod 48W voděodolný + DO + zdroj (3510)", tato sada vypadala na obrázcích poměrně kvalitně, jenže nebyla. Už na 1. pohled vypadala velmi levně (což podle mého názoru nebyla) a nekvalitně. Myslím si, že kvalita tohoto zboží vůbec neodpovídalo pořizovací ceně (920 Kč + doprava). Do obchodu jsem se dovolal na první pokus, přímo panu Mikulkovi (provozovateli obchodu), ten mi poradil jak zboží reklamovat a teď čekám jak dopadne reklamace. Celkově nevím jak obchod hodnotit, protože s ním nemám dostatečné zkušenosti.
Obchod myslím dobrý, produkt katastrofa...
- nesvítí led světýlka
zboží bylo objednáno, zaplaceno 19.1.2018 a zatím houby, houby.
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
19.1 pátek jste objednal, 22.1 pondělí jsem českou poštou odeslal, o odeslání zboží jste byl ten samí den emailem informován. Opravdu nevím co více pro vás mám udělat, není v mých silách každou objednávku osobně předat od toho jste si sám mezi dopravci vybral českou poštu ... ale ono je lepší napsat nedoporučuji houby, houby že.
- ihned po instalaci kdy fungoval, přastal svítit. pak svítila jen část a po 2 minutách ani ťuk.
radši koupit dražší a kvalitnější.
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
LED pásky se skládají v více komponentů (napájecí zdroj, kontrolér, led diody ...) může se stát že se něco porouchá, vše se dá vyměnit-nahradit, v prodeji jsou i dražší kvalitnější i tam však dochází k poruchám.
- Pomalé dodání zboží a žádná informovanost zákazníka.
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Dne 13.11 jste zboží objednal, 14.11 jsem ho odeslal a emailem vás o odeslání informoval, 16.11 byl ze strana pošty učiněn neúspěšný pokus o doručení. Opravdu nevím co více mohu pro vaši spokojenost udělat....
- Nepoužitelné a nepřesné až zavádějící informace.
Zavádějící informace o zboží, přeprodávaném z čínských eshopů.
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Zakoupil jste malí fotovoltaický solární článek 5V/0,8W pro nabíjení tabletu Apple iPad Air. Informace o výkonu je uvedena už v názvu výrobku. I dle komunikace s vámi normální telefon vám to nabilo. Pro nabití tabletu je třeba výrobek s vyššími parametry.
obednal jsem 2 zarovky na dalkove ovladani obe nefunguji
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Výměna za funkční kus není problém, jedná se o první reklamaci tohoto druhu a rovnou dvě!?!
- Zboží zakoupené v tomto obchodě nefunguje tak, jak bylo slibováno.
Vánoční světelný solarní řetěz, který jsem zakoupila v tomto obchodě nefunguje tak, jak bylo slibováno. Majitel obchodu zapomněl na upozornění, že se solarní panel nabíjí pouze přímým slunečním svitem, takže ja vhodný tak leda na léto. V zimě totiž nefunguje. Takže zboží zakoupené v tomto obchodě je v podstatě k ničemu. Škoda.
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Nabije se i denním světlem, pouze to zkrátí dobu svícení.
Velice se omlouvám že slunce v zimním období svítí méně. -
Ze dvou objednaných žárovek, je jedna evidentně použitá, v odrbané a poškozené krabičce.
Nicméně používaná žárovka je funkční.
Druhá žárovka je nová a byla pořádku.Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Ano, máte pravdu. Denně prodám X žárovek a zrovna ta vaše je putovní, pošlete mi jí zpět ad se dostane i na ostatní.
- Průměrná nabídka,zaujala mě příznivá cena.
- Vzhledem k tomu,že to byl můj první nákup,nechci se vyjadřovat ke slabinám obchodu.Pouze připomínám,že jsem musel požádat o dodatečné zaslání faktury.
Na základě osobní zkušenosti obchod nedoporučuji.Solární fontána,kterou jsem zaplatil předem bankovním převodem, byla zaslána
v zesílené obálce s bublinkovou ochrannou folií.Na obálce nebylo žádné označení,že zboží je křehké a hrozí nebezpečí poškození. Výrobek byl od začátku nefunkční a po dohodě s dodavatelem zaslán zpět jako reklamace.
Dle vyjádření dodavatele byly peníze za vadnou fontánu již zaslány dne 16.9.2016 na můj účet.
V případě,že tato informace je pravdivá,(zatím na účtu nejsou)je to jediná pozitivní zkušenost
s tímto obchodem.
Bohužel poštovné za dodání a odeslání vadného zboží mi již asi nebude uhrazeno a je to moje finanční ztráta.Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Vámi vrácený výrobek je plně funkční a bez závad, byl vrácen v rozebraném a špatně složeném stavu což s ohledem nato že se stává ze 3 částí je divné.
Výrobek je zabalen v tvrzeném kartonu a poté v bublinkové obálce a za několik let prodeje tohoto výrobku nedošlo k poškození během přepravy.
Ihned po obdržení vráceného zboží vám byly peníze převedeny tj. 16.9. v pátek, s ohledem na to že je 18.9 neděle, máte jinou banku a v neděli internetové bankovnictví nefunguje je pochopitelné že ještě nedorazily. -
- standart
- standart
proti obchodu nic nemám, ale zboží je nefunkční
- Nebyl přiložen doklad o koupi
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
Doklad odesílám pouze elektronicky (e-mail), stává se že spadne do spamu nebo se nenačte. Vše archivuji, není problém kdykoli zaslat znovu.
- Nobdržel jsem doklad!!!!
Špatný
Reakce obchodu www.solarnisvetlo.cz
- Jaksi zapomněli zmínit, že nejsou plátci DPH, což minimálně, když objednáváte na firmu tak by měli... taže jsem v podstatě koupil draho, alke neche se mi otravovat se s vracenim apod..
- to že nejsou plátci DPH by tam mělo někde svítit jak ty žárovky
jinak vše ok dle očekávání...
Nebyla jsem spokojena s tím, že světlo na klip, které jsem koupila nikde nedrží, ten klip je nefunkční. Vracet zboží, ale asi nebudu, protože bych musela platit znovu poštovné a bylo by to v podstatě šul nul,
- nemožnost si prohlédnout zboží v reálu
Konstrukce zboží je nevyhovující - při minimální manipulaci došlo k odlomení držáku