- kvalitní zboží , rychlé jednaní
- rychlé dodání
Po vrácení zboží z důvodu nesedícího střihu peníze rychle zpět na účtu
Zajímavá nabídka, chtěla jsem ručníky jako dárek na Vánoce a našla.
Vše perfektní !
Děkuji
Slanař Josef -
- Rychlé vyřízení objednávky
Spokojenost se vším.
vše ok.
Milé jednání,doručení a platba v naprostém pořádku.
- výběr zboží je velký, velikost i barvy - snad jen jsem čekala barvy výraznější, ale i tak se mě líbí
kvalitní výrobky....
- včasné doručení, super osušky
Vse OK
Kvalita výrobku neodpovídá ceně. Látka téměř průsvitná. Nevím, co řekne obdarovaný. Zkusím to. Riskuji. Kromě kvality zboží nazvaného" luxusní", jsem byla spokojená, zvládáte na 5⭐.
Reakce obchodu Soft Cotton.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že výrobek neodpovídá Vašim očekáváním. Rádi bychom upřesnili, že pyžama, které jste si objednala, pochází z naší kolekce Jaro/Léto, a proto jsou vyrobeny z tenčí látky. Rozumíme, že každý má své preference ohledně tloušťky látky, a rádi bychom Vám vyšli vstříc.
Pokud byste preferovala teplejší pyžamo, doporučujeme prohlédnout si naši kolekci zimních pyžam. Alternativně, pokud si přejete, můžeme Vám nabídnout výměnu za teplejší variantu. Stačí nám dát vědět a my se postaráme o vše potřebné.
S pozdravem Team Soft Cotton -
Velmi příjemný materiál.
- kvalita zboží
- hezká dárková krabička
- rychlost dodání
Kvalitní zboží, velmi příjemné na dotek, krásně zabaleno v dárkové krabičce, rychlé dodání a komunikace na jedničku. Nakupuji pravidelně, vždy spokojenost.
Zakoupila jsem drahý župan, barva není pěkná materiál normální froté a navíc vůbec nehřeje a je těžký
Reakce obchodu Soft Cotton.cz
děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu ohledně dámského županu.
Chceme vás ujistit, že naše župany jsou vyrobeny z certifikované česané egejské bavlny a modalu, který je považován za jeden z nejlepších na světě. Naše výrobky splňují přísné normy a jsou certifikovány podle standardů OEKO-TEX Standard 100 a GOTS.
Barva, kterou jste si vybrala odpovídá fotografiím na našem webu. Gramáž dámského županu je 420 gr/m², což znamená, že je teplý, a to právě kvůli vyšší gramáži, která způsobuje zároveň i jeho větší váhu. Pokud potřebujete ještě teplejší župan, doporučujeme zvolit delší verzi županu, která vám poskytne větší teplo.
Je nám líto, že vaše očekávání nebyla naplněna. Nabízíme vám možnost župan vrátit zpět. Pokud máte zájem o vrácení zboží nebo jakékoliv další otázky, prosím, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku. Rádi vyřešíme Váš problém k vaší spokojenosti.
S pozdravem Team Soft Cotton -
- velmi kvalitní sortiment
- zboží přišlo včas a velmi dobře zabaleno
- na webu mají vysvětleny materiály ručníků a další informace pro lidi, co se tolik nevyznají
vždy spokojenost, velký výběr kvalitního zboží, rychlé dodání
doporučuji tzento obchod