Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Nic
    • Podvod

Dnes jsem se dozvěděl, že tuto (jakože) firmu řeší Pražská policie.Bylo překlasifikováno na trestný čin.Podvedených je více.Důrazně varuji, neposílat peníze

• 50 %

• Levné
    • Nekomunikují

Dobrý den, je zde prosím někdo, komu od této firmy něco opravdu přišlo ?

Můžete mě prosím případně kontaktovat na [email protected] pokud jste stejně jako já po zaplacení částky nedostali žádné potvrzení?

Případně pokud firmu již někdo skutečně hlásil policii a řeší to, prosím kontaktujte mě, rád bych se k "žalobě" přidal.

Souček

• 10 %

• POZOR! Telefon neexistuje, platba možná jen předem na účet. Ceny nereálné!!!

PODVOD.

Podvod

• 50 %

• IČ existuje - https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=355780&typ=UPLNY

• 10 %

• Vypada to na podvod, pozor!!!
    • Ico neexistuje
    • Lamana cestina na webu
    • Platba pouze dopredu
    • Nerealne ceny produktu

Radeji zde nenakupovat

• 20 %

• Dívné že jejich telefonní kontakt neexistuje

Myslím že jsou to podvodníci nechápu jak mužou mít na stránkách neexistující telefon.

• levný obchod
    • CZ distribuce
    • rychlé dodání
    • české menu
    • záruční list na 2 roky
    • kvalita

vše je v pořádku o víkendu jsem si objednal tablet a popravdě jsem nečekal že mi do vánoc příjde, ale teď tu byl kurýr a balík dorazil celkem rychle, uvnitř tablet v kvalitním obalu, záruční list součástí a všechno k tomu, české menu a český manuál, vše je ok

DOPORUČÍM TENTO OBCHOD

• nic

podvod

• 10 %

• Pokud máte peníze navíc a chcete dotovat kriminálníky, lepší obchod nenajdete :-)
    • Podvodníci

Pokud vás splachování peněz do záchodu a tapetování zdí penězi omrzelo, je tu nový COOL způsob, jak o ně přijít.

• levně
    • rychle
    • kvalita
    • vše OK

objednal sem zboží ve čtvrtek a dnes přišel, takže za mě ano, celkem rychle to přišlo. OK

• přijemné prostředí
    • levné produkty
    • rychlé dodání zboží
    • DOPORUČUJU !!!

nevím jak ostatní já si v pátek objednala zboží z tohoto obchodu a všechno v pořádku, přijel mi milý kurýr balíček pečlivě zabalen, záruka uvnitř zboží v neporušeném stavu zatím jsem spokojená, můžu dopouriič ostatním a známých

DOPORUČUJU !!

• 10 %

• PODVODNÍCI POZOR !!!!! NESKOČTE NA TY CENY !!!

Tak snad většina lidí pochopí, že ty ceny nejsou možné momentálně, i kdyby to dováželi nevím odkuď...Platba samozřejmě předem....To už tady bylo !! Nebrat !! Jo a nejsem konkurence.

• podezřelé ceny
    • nelze platit dobírkou
    • beztak podvod

zase nějaký podvodník vydávající se za jinou firmu

• 80 %

• nízká ena
    • vělký výběr

vše ok ale trvalo dlouho než mi přišel balík, zřejmě předvánoční nestíhání, za to může asi pošta jinak ok

• za mě taky v pořádku
    • levné zboží
    • kvalitní

jsem spokojená, dnes mi přišel balíček a můj mobilek mám na vánoce pod stromeček, děkuji a ráda příjdu zas.

Doporučuji.

• vše supr
    • rychlé vyřízení
    • levné a kvalitní zboží
    • pěkné prostředí webu
    • záruka 2 roky
    • jsem SPOKOJEN!

Můžu doporučit, došlo mi dnes balíček s telefonem, takže supr OK.

• 100 %

• super obchod za super ceny
    • vše rychle
    • za mě mohu doporučit!

Koupil sem si foták v tomto obchůdku a dorazil mi dnes v pořádku pěkně zabalený, nepoškozený se zárukou za mě jen ano, kupuju znova.

• Extrémně nízké ceny
    • Telefon uvedený na webových stránkách nepatří firmě
    • IČO dle justice neexistuje

Existuje vůbec tento obchod, nebo je to podvod?

• - podezřelé ceny
    • - možnost pouze platby předem
    • - IČO dle všeho neexistuje
    • - stejně tak firma

Pozor, pravděpodobně se jedná o podvod, viz proti. Stejně tak o obchodu nejsou žádné informace na internetu - pozor neplést se SoftCom bez P... ten je naprosto regulérní