- Rychlost, cena
Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- Profesionální přístup a bleskové dodání. Registrační položky jsem obdržel na Silvestra, počítal jsem s tím až po Novém roce.
- nezjistzil jsem
Super, tak to má vypadat
- rychlost a sortiment
- nevím
dobré jednání a rychlost
- spolehlivost
- nejsou
mužu jen doporucit,hodnocení by trvalo dlouho.
Proste vynikajici.Reakce obchodu SOFE.CZ
- Dostupnost programů
- chtělo by to u některých programů originální krabicovou verzi
Velmi kvalitní obchod
Reakce obchodu SOFE.CZ
Od krabicových verzí již řada výrobců ustupuje. Software je možné stáhnout z internetu a zákazník vloží pouze licenční kód. To samozřejmě neplatí u společností jako je Microsoft a jemu podobných. Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- Žádné
Obchod bych doporučil
- Ceny, rychlost, přehlednost
Ochota-dobré jednání, cena,přehledný eshop
- rychlost,cena
- nevím
doporučuji
Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- Rychlost vyřízení objednávky a serioznost obchodu
Na základě mé první zkušenosti mohu doporučit mým známým
Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- Výběr na internetu, bez čekání
- Slabá technická podpora, pokud máte dotaz k programu, který si zakoupíte, odkáží vás na technickou podporu výrobce programu a nejsou zřejmě schopni reagovat na dotazy tak, jak by se očekávalo.
Obchod je dobrý, výběr je specializovaný, dodávka rychlá, protože se jedný o emailovou dodávku, i když je možné i vypálení programu a zaslání poštou. Jenom by to chtělo posílit technickou podporu, takto mám dojem, že prodejce program nikdy neviděl v chodu a tedy neumí ani poradit.
Reakce obchodu SOFE.CZ
Děkujeme za Váš názor. Technickou podporu vždy zajišťuje výrobce programu a né prodejce. Základní rady ohledně některých programů jsme schopni sami poskytnout, v ostatních případech doporučujeme výrobce. Nemůžeme znát každý program, který prodáváme, to jistě pochopíte. Váš Sofe.cz
Nakoupil jsem v tom to obchodě nebot rozhodla nižší cena.
Byl jsem spokojenReakce obchodu SOFE.CZ
- Software ktorý inde nieje
- Neviem
Obchod sa zdá byť prehľadný, dodacie doby OK, aj neštandardný tovar ...
Spokojenost
- velky vyber SW
- komunikacia
Velky vyber, docela dobre ceny ale 2 alebo 3x mi poslali zlavovy kupon miesto licencneho kluca k BitDefendru. Neviem ci bol problem z ich strany alebo zo strany zoznamu (mam tam email acc.) ale mail nesiel dorucit ani mne, ani im. Nakoniec som im poslal druhu email adresu a kluc poslali behom hodiny takze pohoda.
Reakce obchodu SOFE.CZ
Po připsání platby byl licenční klíč ihned tentýž den odeslán zákazníkovi na uvedený email. Zoznam.sk email stále vracel, tak jsme se o to pokusili ještě několikrát a pak zákazník zaslal jiný email, na který jsme znovu licenci odeslali. Ten se jevil již v pořádku. Chyba byla na straně emailu zákazníka. V tomto případě jsem na vyřešení tohoto problému krátký. Pravděpodobně zoznam.sk nepřijímal emaily s přílohou, kde byla zákazníkovi zaslána faktura.
- Výborná komunikace a ochota. Už dlouho jsem něco takového nezažil.
Doporučuji k nákupu. Výborná komunikace a ochota pána z tohoto shopu.
Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- pohodlne a bezpečne z domu
doporučujem bez výhrad
- bezproblémová komunikace
- specializovaný obchod se software by neměl mít tuctový vzhled :-)
Běžně nakupuji jen ve velkých a ověřených e-shopech, přesto bych tento obchod doporučil.
- RYCHLOST, OCHOTA
DOBRÁ CENA, RYCHLÝ NÁKUP, NAVÍC DROBNÝ DÁREK
- DOBRA CENA
- ZATIM NEVIM
OK
Děkujeme za Váš názor. Váš Sofe.cz
- Obchod nabízí on-line komunikaci po chatu, ale k mému neuspokojení na dotaz z něj nebylo odpovězeno, přesto že jste byli on-line. Komunikace po emailu a telefonu v pořádku.
Reakce obchodu SOFE.CZ
Děkujeme za Váš názor. On-line komunikace nabízí pouze komunikaci s jedním zákazníkem. Další zákazník nás již neosloví, pokud v tu chvíli komunikujeme s jiným zákazníkem, přestože chat je on-line. Pravděpodobně jsme tedy v tu chvíli komunikovali s jiným zákazníkem. Omlouváme se za toto technické omezení. Váš Sofe.cz.