• Špatná komunikace

Není možno se s někým spojit. Když se dovoláte tak to nikdo nebere .Vše se řeší přes email.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

První problém nastal před odesláním zboží. Mělo být odesláno do 24 hodin od objednání. Po 4 dnech jsem ho urgovala, pak bylo teprve odesláno. V balíku chybělo část zboží. Na reklamaci nikdo nereaguje a nezvedá ani telefon. První a poslední objednávka. Nikdy více.

• Přišlo pozdě
    • Bylo poškozené

Objednával jsem led svítidlo do kuchyně. Zjevně bylo již několikrát rozbalené. Protože koncovky byli velmi poškrábané. Vůbec nechápu jak někdo při kontrole vráceného zboží tohle si dovolí poslat dalšímu zákazníkovi.

Objednávka vyřízena dobře zboží v podstatě nepoužitelné obchod nereaguje

Reakce obchodu SND24.cz

To bohužel není pravda, mrzí nás Vaše reakce, protože se dívám do historie komunikace a kluci z callcentra s Vámi normálně vedli komunikaci e-mailem a nabídli zdarma výměnu zboží.

• Příliš dlouhá doba dodání

Reakce obchodu SND24.cz

Dobrý den, objednávka byla vytvořena ve středu odpoledne, předána v pátek zásilkovně. Nic nestandardního:

Team SND24.cz

Nabízí co nemají na skladě a tváří se že to mají.

Reakce obchodu SND24.cz

Omlouváme se za komplikace, nicméně než se stačily sychronizovat sklady, vytvořil jste objednávku. Moc se omlouváme.

team SND24.cz

Objednávka vytvořena a zaplacena 8.7.2023. 15.7.2023 přišel email , abych ohodnotil nákup, obchod. Není co zatím hodnotit, ještě ani není předáno dopravci a to mají zboží skladem.

Reakce obchodu SND24.cz

Dobrý den, je nám líto, ale dopravce ztratil balíček proto se nenačetl do systému. Objednávku jsme ihned expedovali znovu na naše náklady a s přepravcem si to vyřídíme.

Team SND24.cz