Šiltovka spracovanie kvalita jeden hnus nemá cenu ani 8 ecka

čepice přišla s nesouměrně a extrémně ohnutým kšiltem, až je nepohodlná

Kratasy jsou nebo byli poškozeny a opraveny stylem snurka na utahnuti byla opravena jinym materialem a tim ze ji prisili ke kratasum
    Zbozi bude reklamovano a doufam ze vracene penize nebo stejny produkt .

• Spokojenost
    • Přišla mi jedna věci místo dvou objednaných
    • Zbytečně sem se těšil

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Hezký den, volal jsem si s vaší ženou, omluvil jsem se a vysvětlil, že bunda se nejspíš poslala ve vedlejší zásilce někomu jinému před vámi nebo po vás - nemáme ji jak dohledat, komu odešla. Omluvil jsme se, vrátil peníze, myslím že lépe nebo jinak to vyřešit v tu chvíli nešlo, protože jste kupoval poslední zlevněný kus.

Rad bych se omluvil i vam, kdybyste se ozval. Tak se omluvim aspon tady - je mi to lito - udelali jsme chybu kterou bohuzel nejde vratit. Penize byste mel mit touto dobou na ucte. Kdyby ne, staci zavolat nebo napsat - nám do shopu, ne na Heureku.

Kolem Vanoc jsem se snažil nabít karmu do plusu když jsem řešil ztracene zasilky jinych eshopu ktere skončily vinou dopravce v Z-BOXECH našich zákazníků, ale zrejme málo. Musim na té karmě ještě dělat. At se dari, diky za feedback!

Jdu zpět makat, at to hodnoceni vytahnu zase zpatky :D

• Objednal som si bundu prišla mi rozprárana. Neodporúčam

penezenka prisla poskozena

• Široká nabídka
    • Držak na kšiltovky nedopuručuji. Na webu se tváří jako jejich vlastní výrobek, ale jde jen o předprodej jiného brandu, který jinde stojí polovinu.

Nemozem hodnotit lebo zatial nedorazila objednavka objednal som 26.11 je 4.12 a nic neprislo velka bieda dufam ze v najblizsich dnoch dorazi

Čepice byly vyměněny ve lhůtě do 14 dní za jinou čepici,kterou sem zakoupil a doma sem zjistil že ta barva mi moc nesedí tak sem provedl jinou objednávku ve vyšší hodnotě a provedl výměnu.Když sem přišel do obchodu tak sem byl podroben výslechu mladým prodavačem z jakého důvodu to chci vyměnit a jak sem si to teda zkoušel a že to nechápe.Podotýkám že mi je 50 let a prodavač působil dost arogantně, pochopil sem že to je obchod jenom asi pro mladé lidi tak takovému obchodu se příště raději vyhnu.

• Když jsem si byl osobně vyzvednout kšiltovku, tak jsem zjistil, že dostávám jinou barvu, než jsem si objednal :( cestování a čas, který jsem tím ztratil ok ale spokojený díky tomu nejsem.

neodpovídají na dotaz o doručení, tel pouze angličtina. Peníze předem a zboží nikde

• Barva na fotce neodpovídá skutečnosti.

drahé staré kolekce, proces odstoupení od smlouvy podivný, do vracení peněz se jim nechce, prý do 14 dní od potvrzení odstoupení z jejich strany.

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Dobrý den, moc nás mrzí vaše negativní zkušenost s našim e-shopem. Dobu na vrácení peněz udáváme 14 dnů, protože tolik dnů nám dovoluje zákon a dáváme si tím i rezervu, abychom to vždy na 100% stihli, jako ve vašem případě. Stále jsme poměrně malý tým, ale uvědomujeme si, že zde máme prostor pro zlepšení, protože okamžitá refundace je pro zákazníka komfortnější. Děkujeme za podněty pro zlepšení a slibujeme, že na tom budeme pracovat, aby vaše příští zkušenost s našim e-shopem byla o poznání veselejší :)

jedním sloven no hrůza!

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Dobrý den, vaše negativní zkušenost s naším obchodem nás moc mrzí. Rádi bychom vše vyřešili k vaší spokojenosti. Mohli bychom vás poprosit napsat na [email protected], abychom zjistili, co přesně ve vás vyvolalo negativní pocity a snad se nám ještě povede vaší zkušenost zlepšit.

Zboží dorazilo dobré zabalené ale uvnitř bylo poškozené . Vzhledem k ceně nemá smysl zboží vracet, protože poštovné je polovina mnou zaplacené ceny.....a jsem přesvědčen o tom, že obchod si byl při balení této skutečnosti vědom .

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Hezky den, zbozi vam posleme obratem nove. Jestli byla papirova krabicka natrhnuta/ohnuta, muze se to stat, ze si toho nevsimneme. Proces kontroly kvality mame vychytanejsi urcite na ksiltovkach. Zkusime zlepsit proces tak, abychom odchytli i doplnkove zbozi. Skoda, ze jste mi nenapsal/nezavolal hned. Treba byste nam za komunikaci nedal 1,5 hvezdicky. V pondeli se vam pokusim zavolat, abychom vam spravili naladu! Díky za recenzi, Robert, Snapbacks.cz

• Zboží neodpovídalo obrázku, dle kterého jsem objednala.

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Zboží je foceno námi a snažíme se vždy docílit co nejpřesnější reprodukce. Bohužel někdy se může stát, že se na fotce nepodaří zachytit přesná barva nebo materiál produktu. Pokud není zákazník se zbožím spokojený, může jej nenošené vždy do 30 dnů vrátit.

Čepice dorazila v jiné velikosti. Následná komunikace také nebyla zrovna 100%. Věřim, že se jedná o dobrý obchod. Bohužel moje zkušenost je negativní.

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Vzdyt jsme nabidli bezproblemove reseni vymennou zasilkou a psali jsme si 3 maily za den. Samozrejme ze darek k narozeninam jsme jiz nestihli, coz je nam lito a negativni zkusenost nemuzeme rozporovat. Ale prece na reseni problemu se pozna kvalita komunikace. Ted tedy nevime, co byl vlastne hlavni kamen urazu. Dekujeme za feedback. Robert, pece o zakazniky Snapbacks.cz

• nedokáži z jednoho nákupu posoudit, ale od objednávky jsem musel dvakrát obchod emailem urgovat. takže nic moc...
    • viz výše

Asi bych se znovu hodně rozmýšlel...

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Omlouvame se za nedokonalost, kolega, ktery zpusobil tento problem, byl nahrazen jinym...

• Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.

• Velky vyber
    • Rozmery ksiltovek chybi.Na obrazku vypadala jinak

Na to ze se chlubi ze sou originalni a nemaji fejk ksiltky tak kdyz jsen sroval ksiltku o 400 kc levnejsi tak ji mel daleko lepsi material a vubec strih az na napis

Reakce obchodu SNAPBACKS.CZ

Dobry den, velikosti jsou detailne napsane na http://www.snapbacks.cz/velikosti/strihy/, z detailu zakoupeneho zbozi na to vede odkaz http://www.snapbacks.cz/2164.

Tvrzeni o padelku moc nerozumim, pokud nejste s ksiltovkou spokojen mohl jste ji bez udani duvodu do 14 dnu vratit.