• z

zboží rozhodně nedoporučuji kupovat, alespon co se týká baličky, kterou jsem si objednala já. je vyrobena tak, že je vlastně nepoužitelná Kubátová Marie

• Obchod je sice jediný kdo tuhle baličku má, ale jako doručovatele používá Zásilkovnu a ač jsem si zaplatit dodání domů, tak balíček leží již 9 den na depu v Jihlavě a Zásilkovna nekomunikuje. Chtělo by to asi jiného kurýra

Reakce obchodu Smoketrade.cz

omlouváme se za dopravce, ale za něj e-shop přece nemůže, že jste e-shopu dal jen 10% a Vaše obj. byla jediná, kterou Zásilkovna nedoručila.
    Mohl jste si vybrat ještě dopravce PPL, který je v nabídce dopravců.

SMOKE-TRADE
    Vymlátil

Objednal jsem si mimo jine zde uvedene produkty jeste silokonova pouzdra na cigarety SLIM, ale misto toho mi dorazily obaly na normalni cigarety, reklamace samozrejme v tomto pripade zbytecna ale pod stromeckem jsme koukali ...

Reakce obchodu Smoketrade.cz

kolega, který obj. balil, se omlouvá, pokud opravdu poslal pouzdra na klasické cigarety, v tom fofru před Vánoci se mohlo stát, nikdo nejsme neomylný.

Nevšiml jsem si, že by jste někam zadával reklamaci, pokud by jste jí podal, tak by jsme se reklamací samozřejmě zabývali.

Stačilo zavolat, napsat sms, nebo email.

Ohledně doručení

Obj. byla vytvořena v pátek 16.12 - 17:52 - o víkendu žádný dopravce nejezdí.
    V pondělí 19,12 byla obj. podána na poddatelně Zásilkovny a 21.12 Vám byla doručena.

Zkopírováno ze Zásilkovny

Podrobnosti
    18. 12. 2022 14:45:48 Příjem elektronických dat k zásilce. Čekáme na předání zboží od odesílatele k přepravě.
    19. 12. 2022 10:49:09 Příjem zásilky na podacím místě Prostějov
    20. 12. 2022 11:44:09 Zásilka byla převzata řidičem a míří na depo
    20. 12. 2022 20:30:06 Příjem zásilky na expedičním depu Rousínov
    21. 12. 2022 03:15:25 Příjem zásilky na expedičním depu Nučice
    21. 12. 2022 11:46:52 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Cheb
    21. 12. 2022 15:44:45 Výdej zásilky příjemci.

• jeden zapalovač nefunkční, dodány jiné baterie než jsem si objednala

Dobrý den paní Chládková,

děkuji za tuto negativní reakci, omlouvám se, za vzniklé potíže a našeho zaměstnance, který si spletl baterie micro tužkové za tužkové.
    Škoda, že jste nezavolala nebo nenapsala email, zapalovač a baterie by jsme poslali nové a vyřešili vše k Vaší spokojenosti.

A to ostatní zboží byla také tak špatné, že jsme si zasloužili jen 10%?

Přeji pěkný den.

SMOKE-TRADE
    Vymlátil

• Objednala jsem benzínový zapalovač, byl zevnitř rezavý

Dlouhá dodací doba, přijde vám použity vyrobek