• Přišlo docela rychle
    • Přišlo poničené

Reakce obchodu SmokePipe.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu. Moc nás to mrzí, i přes to, že jsme skla řádně zabalily, přepravci musel balík spadnout a na víc na něj ještě někdo šlápnul a nebo na něj spadl těžký balík. Bohužel u náhradních skel je to velké riziko i přes to, že dbáme na to, aby sklo bylo důkladně zabaleno, tak se to může stát. Za rozbité sklo jsme Vám ihned vrátili peníze na účet. Doufáme, že i přes tuto nepříjemnost na nás nezanevřete.

• Nedošlo

Vážený zákazníku,

Vámi uvedené informace se nezakládají na skutečnosti. Zásilka, kterou jsme Vám odeslali 20. 1. 2020, Vám byla doručována dne 21. 1. 2020 viz sledování České pošty: https://www.postaonline.cz/cs/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RR3528727275M. Po té, co jsme Vás telefonicky informovali, že zásilku máte uloženu na poště, protože Vás pošťák nezastihl doma a následně jsme Vám tuto skutečnost potvrdili i emailem, který obsahoval odkaz na sledovací systém České pošty a číslo Vaší zásilky, Vaše odpověď na tento email zněla, že pro zásilku posíláte známého, avšak zásilka vyzvednuta nebyla a vrátila se nám 7. 2. 2020 zpět.

Z vašeho počínání nám tedy nevznikla jen neoprávněná negativní recenze, ale i zbytečné náklady za dopravu, neboť jste nebyl při doručování zastižen a ani po urgenci z naší strany jste si zásilku dodatečně nevyzvedl.

• Rychlé dodání zboží
    • Zboží dorazilo rozbalené

Zboží dorazilo v rozbalené krabičce, po mém dotazu, proč tomu tak je, napsali, že se jednalo o poslední kus z vitríny. Ani se mě nezeptali, ale aspoň se na druhou stranu přiznali...

Reakce obchodu SmokePipe.cz

Děkujeme za recenzi. Pro nás je primární pro spokojenost zákazníka, aby zboží doma měl co nejrychleji, takže pokud máme poslední kus, který je s vysokou pravděpodobností vystaven v uzavřené a uzamčené vitrínce na prodejně, a nikdy nebyl použit, zabalíme ho a počkáme až nám za dva a vice dní přijdou další kusy a znovu si je vystavíme, nenecháme zákazníka čekat. Mrzí nás, že máte problém s tím, že zboží bylo vystaveno, ale za celou dobu našeho provozu jste první, kdo s tímto má problém. Ještě jednou Vás ubezpečujeme, že zboží je nové, nepoužité, jen není zabaleno v celofánu z důvodu vystavení.

Děkujeme za pochopeni.

• nepoužíva online platbu
    • nákup v eurách je drahší ako Kč

• Prodejce-neochotný,protivný

jsou lepší obchody,kde si váží zákazníků

Reakce obchodu SmokePipe.cz

Velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s naším eshopem a přístupem prodejců. Můžu Vás ubezpečit, že našich zákazníků si velmi vážíme. Rádi se k nám vracejí a s naším profesionálním přístupem, sortimentem a službami jsou velice spokojeni viz. ostatní hodnocení. Snažíme se být našim zákazníkům maximálně nápomocni a za poslední měsíce jsme neměli jediný nevyřešený problém.
    Jediné menší nedorozumění (a dle Vašeho komentáře se jedná právě o tento případ), který jsme před nedávnem na prodejně řešili, bylo, že zákazník nepochopil servis a služby kamenného obchodu oproti internetovému eshopu a vyžadoval na prodejně tyto služby za ceny eshopu. Bohužel nejsme schopni a ani ochotni tyto služby za eshopové ceny na kamenné prodejně nabízet.

Na závěr chci ještě jednou vyjádřit, že nás toto nedorozumění a nepochopení mrzí a popřát Vám mnoho příjemných nákupů u „lepších“ obchodů, kde budete jistě spokojenější.

Děkujeme za pochopení.

S přátelským pozdravem team SmokePipe.cz

• Vcelku přehledné stránky i doprava dobrá
    • Objednala jsem si 2 ks Cartomizéry na eGo-W které jsem obdržela včas a v pořádku, když jsem chtěla našroubovat na el.cigaretu byl závit větší a nešlo to, zavolala jsem na tel. z faktury, pán byl velice slušný ale řekl že za to nemohou ale to bylo vše, tak mě zůstaly 2 Cartomizery které nemohu používat. Zpět je neposílám jelikož je to další výdaj a nevím zda mi něco vrátí, pán v tel.se vůbec nezmínil o vrácení Prknová

Reakce obchodu SmokePipe.cz

Dobrý den, je nám líto, že cartomizéry, které jste si objednala, nejdou našroubovat na Vaši baterii, my s bateriemi Joyetech a Vision, které prodáváme, nemáme problém s našroubováním a funkčností tohoto cartomizéru. Dle zákona a i našich obchodních podmínek, které jsou na našich stránkách samozřejmě uvedeny, můžete nepoužité zboží do 14 dní vrátit bez udání důvodu a budou Vám vráceny peníze. S pozdravem a úctou SmokePipe.cz.