DODÁNÍ TRVALO VÍCE NEŽ MĚSÍC, MEZITÍM JSEM NAKOUPILA JINDE

• Rychlé doručení
    • Přišlo jiné zboží, než bylo objednáno, se skrytou vadou pod obalem, při komunikaci s obchodem vyšlo najevo, že zboží, které jsem objednala vůbec nebylo na skladě a ani nemělo v dohledné době přijít, nebylo tedy možné zboží vyměnit za správné.

Objednala jsem sluneční brýle pro dceru. Bryle prisly zabalené v krabici od záchodové stetky, to bych i pochopila. Ale bryle prisly špinavé od nějaké barvy. Pri dotazy u dodejce mi bylo oznámeno, že jsou to bryle z obchodu, z toho důvodu jsou špinavé. Příště si vyberu urcite jiný eshop.

Doteď nic nepřišlo .

Objednávka po měsíci stále nepřišla, už se mi to stalo podruhé. Po té, co je upozorním ji najednou ještě týž den mohu vyzvednout. A to jsem v obchodě byla osobně a pak najednou do dvou hodin dorazila. Takže za mě na Mělníku pokud možno ne.

Stále nemám informací, kdy matrace přijde. Zaplacena, ale je.

Zbozi nedorazilo, i když uz melo byt naskladneno, po snaze kontaktovat obchod jsem zustala bez odpovedi, snad mi alespoň vrati penize

Na e-shopu měli dodání do týdne. Objednal jsem 11.8 a kdybych nezavolal 22.8 co se děje tak budu čekat do teď. E-shop nekomunikuje tak jak bych si představoval. Po zavolání do e-shopu mi paní sdělila, ze jim zboží nedošlo tak proč nenapíše aspoň něco …. Po zavolání a upozornění pokud zboží nepošlou do 26.8 ruším objednávku. Naštěstí dnes 26.8 veze PPL zásilku. Zlepšit komunikaci a bude vše Ok

Bohužel nejde jinak ….

Reakce obchodu Slune-cz.cz

děkujeme i za tuto recenzi. Je pro nás motivací se zlepšovat.

S pozdravem, Slůně-cz.cz

• Kamenná prodejna
    • Osobní vyzvendutí
    • nemají objednané věci na sklade
    • Ruší části objednvaky

Třikrát mi zrušili položku že jí nemají, přes tyden jsem čekala

Reakce obchodu Slune-cz.cz

omlouváme se za komplikace s vaší objednávkou, byla chyba ve skladových zásobách u Ladotex podložky .
    Děkujeme za pochopení.

S pozdravem, Slůně-cz.cz

• Objednala jsem si pod sedák ,který obchod měl v nabídce.Po nějaký době mi přišel e mail,že zboží nemají skladem teprve ho objednali a přijde za měsíc.Vadil mi oznamovací tón Čekala bych dotaz pokud s tím souhlasím....

Reakce obchodu Slune-cz.cz

děkujeme za Vaši recenzi, i když negativní, ale pomáhá nám zlepšovat naše služby.

Nikdo nekomunikoval.

Zboží jsem objednala 12.11.2021, jen 1 položka z celé objednávky měla být doručena za týden, ostatní mělo být skladem. Ještě v den objednání však přišel e-mail, že naskladnění zboží bude za 2 týdny. Od té doby obchod nekomunikuje. 26.11.2021 jsem poslala dotaz na stav objednávky - bez odpovědi. 29.11.2021 jsem objednávku zrušila, zatím také bez odpovědi. Zbytečně jsem tedy čekala skoro 3 týdny na zboží, které jsem mohla objednat v solidnějším obchodě.

Velmi neseriózní jednání.Na stránkách bylo zboží uvedeno skladem,dva dny po objednání přišel e-mail ze zboží skladem neni a ze si ho musí nechat doručit od dodavatele.Po tydnu mi paní telefonicky sdělila ze do konce tydne zboží dorazí.Na konci tydne, když nepřišla informace o expediční zásilky již nikdo nezvedal telefon a nijak nereagoval.Nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě!Jedine stesti,ze jsem zboží objednala po přečtení recenzi na dobírku a neplatila ihned!

• Nedoporucuji!
    • Nevracet penize
    • Osidit!

Koupila jsem se spatne cislo takze musim se vracet zpatky k obchodu. Ale az dneska jeste neprijala penize . Uz jsem se posilat 3x email ale nikdo mi neodpovedel .

• Zavádzajúce ceny - bola som kontaktovaná, že bohužiaľ došlo k chybe a uvedená cena 3890,-Kč za autosedačku nie je správna, pritom objednávku prijali. Cena za autosedačku bola 4450,-Kč, no na stránkach mali opravené na 4790,-Kč. Objednala som na inom eshope, lacnejšie a ešte aj s darčekom.

Sluně je nejhorší obchod, člověk před dovolenou objedná že to do 3Dnů přijde a ono nic..

Objednáno, za deset dní nedodáno :(

• Udaje o dostupnosti zbozi na strankach nejsou pravdive

Objednavala jsem zbozi s informaci, ze je dostupnych nekolik kusu skladem s dodanim asi do 3 dnu, po objednani mi obchod napsal, ze skladem zbozi neni a dodani je za 14 dni, sice to oduvodnili celopodnikovou dovolenou dodavatele, to ale maji mit zohledneno na strankach, aby souhlasil udaj o dostupnosti, jedine moje stesti bylo, ze jsem odbjednavala na dobirku a neplatila predem, mohla jsem tedy objednavku jednoduse zrusit

• Snad dorazí zboží včas