- Kvalitní zboží, rozumné ceny
- Maji siroky vyber
Zatím zboží nepřišlo
obchod dodržel doručovací dobu, skvělá komunikace
- Ochota, slušnost a rychlá zpětná vazba
Jakmila budu potřebovat něco nakoupit pro pravnoučka, tak si zboží přes shop opět objednám, ale radši si do kameného obchodu zajedu i když by mi zboží zaslali. Doporučuji.
Objednávka po měsíci stále nepřišla, už se mi to stalo podruhé. Po té, co je upozorním ji najednou ještě týž den mohu vyzvednout. A to jsem v obchodě byla osobně a pak najednou do dvou hodin dorazila. Takže za mě na Mělníku pokud možno ne.
ok
- Dobrá a rychlá komunikace prostřednictvím emailu
- Ochotný personál
- Rychlé dodání zboží
- Znalost sortimentu
Zatím nemohu posoudit, objednávka provedena 2.10., povlak na polštář měl být do týdne skladem. Dnes je 24.10. a zatím nemam žádnou zprávu z obchodu...
Výborná komunikace s obchodem, objednávka byla bleskově vyřízena.
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
Stále nemám informací, kdy matrace přijde. Zaplacena, ale je.
- Vše v jedné objednávce
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
Vše v pořádku rychle a diskrétně
Dětská postýlka
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
Zbozi nedorazilo, i když uz melo byt naskladneno, po snaze kontaktovat obchod jsem zustala bez odpovedi, snad mi alespoň vrati penize
- rychlost vyřízení
- komunikace s panem majitelem na jedničku
- vše krásně vysvětleno
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
NEDOPORUČUJI! Bohužel jsem objednávku zaplatila předem a od 28.5.!! stále neobdržela. Paní jsem volala po týdnu od objednání. Prý je nemocná. Na další mail nereagovala, telefon nedostupný. Neskutečné. Žalmanová
Reakce obchodu Slune-cz.cz
bohužel jste recenzi zadala jako anonymní uživatel a ne přes Heureka dotazník spokojenosti jako ověřený zákazník, není tedy možné objednávku dohledat a na jméno Žalmanová, žádnou objednávku neevidujeme. Naše telefonní linky, jsou v provozu a to jak na eshop tak i na kamennou prodejnu. V naší společnosti nezávisí vyřizování objednávek na jedné osobě, když je někdo ze zaměstnanců nemocný má zastoupení. Kontaktujte nás na tel. +420 732 333 100, abychom mohli objednávku identifikovat a prověřit vaší recenzi.
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
Na e-shopu měli dodání do týdne. Objednal jsem 11.8 a kdybych nezavolal 22.8 co se děje tak budu čekat do teď. E-shop nekomunikuje tak jak bych si představoval. Po zavolání do e-shopu mi paní sdělila, ze jim zboží nedošlo tak proč nenapíše aspoň něco …. Po zavolání a upozornění pokud zboží nepošlou do 26.8 ruším objednávku. Naštěstí dnes 26.8 veze PPL zásilku. Zlepšit komunikaci a bude vše Ok
Rychlé a solidní jednání
Reakce obchodu Slune-cz.cz
děkujeme za kladné hodnocení, moc nás těší.
S pozdravem, Slůně-cz.cz -
- Požadovala jsem dodání do určitého data, což obchod dodržel.
S pozdravem, Slůně-cz.cz