- platba dobírkou do boxu pouze přes aplikaci / vybraný box má přitom platební terminál
- poradili
Jsem velice spokojená, baterie dorazila v pořádku a dřív než jsem čekala
- Velmi solidni jednani
Vše jak má být v e-shop fungovat .
Zcela bez komplikací !
Iva -
Přehlednost obchodu, rychlost vyřízení objednávky a kvalitní zboží se zárukou.
Perfektní poradenství po telefonu. Profesionální a lidský přístup zaměstnanců. Rychlé vyřízení, včetně dodání, mého požadavku.
Za mne 100% spokojenost. -
Velký výběr za rozumné ceny a rychlé dodání.
Dostupnost zbozi jsem si overila telefonatem a bylo mi po vyplneni objednavky obratem poslano.
- Profesionální jednání ze strany obchodu
Zboží máme instalované pouze krátký čas, tak zatím nemohu hodnotit.
- Rychlé dodání, kvalita zboží, vstřícné jednání
Bohužel jsme si objednali zboží s příliš velkým rozměrem závitu. Zboží jsme proto museli vrátit. Vrácení proběhlo naprosto perfektně, velmi vstřícné a milé jednání. Kvalita zboží byla také velmi dobrá. Doporučujeme
Vše proběhlo v pořádku
Rychlé vyřízení objednávky.
Rychlé dodání zboží.
Spokojenost 100%. -
- rychlost vyřízení
Rychlé doručení
Očekával bych, že paní na doporučeném telefonu pro poskytnutí rady o výrobku bude znát odpověd.
dostal jsem radu, ať to napíši mailem. Mail jsem napsal odpoledne a odpověd jsem dostal až za 24hod. Trochu smutné, když chcete prodávat a zákazník to nutně potřebu ted....Reakce obchodu Slezak-rav.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za recenzi. Bohužel ani paní na doporučeném telefonu není schopna vědět úplně vše :), ano, byla jsem to já :) a jelikož jste chtěl podložku pod baterii CO248.0, kterou standardně neprodáváme, poprosila jsem Vás, abyste mi dotaz poslal na e-mail, abych jej probrala s technikem a ten mi správnost podložky potvrdil. Mrzí mne, že Vás odpověď do 24 hodin neuspokojila a čekal jste ji dříve, snažíme se samozřejmě reagovat na dotazy co nejdříve, bohužel ne vždy to jde tak rychle. Za to se omlouváme.
Co se týče zvonku, tak jelikož tu není klasická prodejna, zvoní se u dveří vlevo, kde je zvonek s označením e-shop, pokud se nedozvoníte, můžete zvonit na odbyt. Pokud nebudeme s kolegyněmi běhat po výrobě, jistě Vám někdo otevře.
Doufáme, že budete s baterií dále spokojen a na naši firmu nezanevřete. -
- Ochotně poradili, rychle vyřízení objednavky
- rychlé dodání
- kvalitní výrobek
Není co dodat. Vše perfektní. :-)
Mám zakoupeno již několik výrobků od této firmy a všechno je OK.