S průběhem objednání i dodání zboží jsem byl spokojený.
Reakce obchodu Slevňuj.cz
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že naše stránky navštívíte znovu a spokojenost bude i v případě budoucích objednávek.
- Dobrý
- Nemá
- Dobré ceny
- Obchod nabízí zboží oproti ostatním za výhodné ceny, velmi rychlé vyřízení objednávky.
Vřele doporučuji tento obchod.
- ceny
- sortiment
- Vše super
Doporučuji, vyzkoušejte!!
- Jste otravni
Reakce obchodu Slevňuj.cz
Vaše objednávka ze dne 28.2.2023 byla dnes stornována z důvodu neuhrazení platby. Vaši recenzi považujeme tímto za bezpředmětnou.
Slevnuj.cz -
Můj první nákup. Funguje.
zatím spokojen a doporučuji
rychlost vyřízení objednávky
- Vstřícné jednání a rychlé dodání
Rychlé dodání.
Dobře zabaleno. -
- rychlé vyřízení objednávky
Dobrá cena
- Nakoupil co hledel, to je me v poradku
Slevnuj.cz -
- Nemohl jsem výdejnu hned najít
- Velký výběr zboží
- Příznivé ceny