Velmi vstřícné jednání, objednávka proběhla bez problémů, rychlé dodání zboží, velká spokojenost.
Reakce obchodu Slevír.cz
velmi děkujeme za milé hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo dobře a těšíme se brzy snad opět na viděnou na Slevír.cz.
Petr ze Slevír.cz -
- Rychlost dodání zboží, dobré ceny, velký výběr
Doporučuji, spokojenost,velký výběr moderního zboží, dobré ceny
- dobrá cena
- delší doba dodání
celkově spokojena
- Kvalita
Vše v naprostém pořádku přišlo, odzkoušeno a plně funkční, proste SUPER.
Perfektní prodejce a nabízené - dodané zboží. Děkuji.Reakce obchodu Slevír.cz
- rýchlé dodání
Spokojenost
- Rychlé vstřícnéjednání
Vše ok
Petr ze Slevír.cz -
- Bezproblémové rychlé dodání objednaného zboží.
První nákup v tomto obchodě, přes prvotní obavu z neznámého eshopu s nezvyklým názvem nakonec spokojenost se vším, cena, balení i rychlost dodání zboží, které bylo skladem. Za mě doporučuji.
Dobrý obchod
- Rychlost a komunikace
Vše ok
vše bylo rychle
Petr ze Slevír.cz -
- Rychlé jednání zboží přišlo v pořádku
dobrá cena
rychlost dodáníReakce obchodu Slevír.cz
Petr ze Slevír.cz -
Vše v pořádku, zboží dorazilo rychle
Petr ze Slevír.cz -
Obchod mne informoval, že dodaní zboží, ktere neni skladem může trvat až tři týdny. Nevím proč mám hodnotit obchod, který dosud neproběhl ,
když jsem zatím objednané zboží nedostal. -
+++++
Petr ze Slevír.cz -
Vše v pořádku... nemáme připomínek.
- Dlouhá doba dodání
ok, rychlé dodání
Petr ze Slevír.cz -
- rychlé dodání, bezproblémová komunikace
- nenašel jsem
Petr ze Slevír.cz