• Nebyl splněn můj požadavek ohledně dne dodání
    • Uvedený telefon na e-shopu není funkční

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, objednávky s předstihem 14 dnů a podobně, opravdu neakceptujeme a nelze takovému přání v dnešní době vyhovět. Celý proces expedice je počítačově automatizovaný a nemáme ani jak technicky objednávky brzdit. Zkuste takové přání na Alza.cz třeba a dopadnete podobně. Opravdu to nelze. Cíl, je co nejrychlejší expedice, nikoliv 14 dnů "zakopávat" v eshopu o objednávku. Nezlobte se. Robin

• Není šance se vůbec dovolat.

Zaplaceno předem a nic zatím nepřišlo.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, dovolat ne, ale na emailu a chatu je někdo pomale 24/7. Stačí naspat. Přeji hezký den.

• Doručeno vcelku rychle, kvalitně zabaleno
    • Nebyl mi dodán gel pod a na jedlý papír, což se stát určitě muže, ale byly mi vráceny peníze, místo toho, aby gel doposlaly, když jak píší, je velice důležitý k nalepeni jedleho papíru na dort. Tim jedlý papír asi nenatru. Co by platili zbytečně poštovné…

Nebyl mi dodán gel pod a na jedlý papír, což se stát určitě muže, ale byly mi vráceny peníze, místo toho, aby gel doposlali, když jak píší, je velice důležitý k nalepeni jedleho papíru na dort. Tim jedlý papír asi nenatru. Co by platili zbytečně poštovné… z tohoto důvodu již zde nenakoupim a nemuzu tento obchod doporučit. Mrzi mě to. Spoléhali na to, ze si gel doobjednam ja, za moje poštovné, přičemž chyba byla na jejich straně.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, chybějící gel se stát může a omlouváme se, je to chyba expedienta, ale běžně gel ihned zdarma doposíláme. Ve vašem případě bylo vyhodnoceno, že by vám došel až po víkendové oslavě vzhledem k poznámce co jste uvedla v objednávce a již by vám byl k ničemu, proto slečna ihned za něj vrátila peníze. Nešlo nám vůbec o poštovné. Omlouváme se za komplikace. Hoťková

Zboží jsem musela objednat 2x, protože poprvé jsem zatrhla způsob platby s odkladem na 30.dnů a nestihla jsem to do 2 dnů zaplatit. Váš obchod mi tuto objednávku bez pardonu stornoval, což mi připadá dost neomalené chování. Alespoň, kdyby někdo slušně upozornil a dal další termín pro placení.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, upomínky platby zasíláme několikrát, takže to máte nejspíš ve spamu. Co se týče zvolené platby, dala jste si odloženou platbu, kterou je nutné autorizovat sms, což jste neudělala a platba vám tak byla zamítnuta, takové objednávky poté stornuje sama přímo Equabank, jelikož vaši žádost neschválila. Stačilo napsat email s žádostí o změnu platby například na převod. Ze zkušeností víme, že pokud zákazník odloženou platbu neautorizuje nebo mu ji banka zamítne, tak z 99% nemá již o zboží zájem a je zbytečné aby objednávka blokovala dále zboží jiným zákazníkům. Sladké potřeby

Dodáno 10 balíčků macronmixu a z toho 2 rozbité

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše hodnocení nás mrzí, ale stačilo napsat na email a bylo by vyřešeno k vaší spokojenosti. Jak je známo, přepravci nezacházejí s balíky hezky a stát se to může. Snažíme se balit i s ohledem na toto, ale někdy ani to nestačí.

Mám už týden zaplaceno a nikdo se mi neozval,zboží nemám, takže celkem blbý, bohužel

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše recenze mne mrzí, ale sama víte nejlíp, že jste měla problém s platbou. Sladké potřeby

Zboží, které bylo v e-shopu označené jako skladem, skladem nebylo. A co bylo, odmítli odeslat. Tudíž mám vše přiravené k vyzvendnutí, ale POZDĚ!!!
    A to jsem celou objednávku uhradila předem!

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, omlouváme se za vzniklé potíže, bohužel ve vaší objednávce se čekalo déle na jednoho dodavatele, který před Halloweenem kolaboval, Omlouvám se Vám. Hoťková

• Nedoruceno podle data uvedeneho na strankach.
    • Vypnuty letefon
    • Nereaguji na zpravu v objednavce
    • Zaplacene zbozi nemam a oslava uz probehla.
    • Objednala jsem tyden a stejne zadna reakce

Na strankach bylo doruceni do 13.7. Psala jsem i do poznamky, ze to potrebuju mit doma do ct 14.7. a zda to urcite bude, ze prosim o zpetnou vazbu zda se to stihne. Plus jsem volala a meli vypnuty mobil, zpet nikdo nezavolal. Syn mel 15.7. narozeniny dnes 16.7. oslavu a zbozi nikde.
    Takze za me velke minus. Bohuzel mam objednavku zaplacenou a pokud prijde tak mi je uz k nicemu. Lituji, ze jsem nedala dobirkou.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, omlouvám se, ale byla avizována dovolená. Lze to stále dohledat například na našem Fb. Termín dodání v týdnu po 15.7. jste si přímo i odsouhlasila v nákupním košíku. 85% objednávek bylo do pátku 15.7. dokonce rozesláno, pokud vaše mezi ně nepatří máte v ní něco na objednávku co to ještě protahuje. Navíc vaše zásilka je již druhý den ve výdejně připravena k vyzvednutí, balík jste si tedy v pátek dopoledne mohla vyzvednout.

15. 07. 2022 11:42:15 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Praha 5, Košíře, Jinonická 7 (King Of Chilli).

• Zboží ani po týdnu nedorazilo
    • Eshopem se nedá spojit, telefon je nedostupný
    • Žádném případě zboží neplaťte předem , nedorazí a přijdete o peníze

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, děkujeme za váš názor, ale jak bylo uvedeno asi na 5 místech a to zcela viditelně, byla 3 týdny dovolená, několikrát avizována a ještě jste si přímo v nákupním košíku při odeslání objednávky odsouhlasila termín dodání po 15.7. i ten posunutý termín byl zvýrazněn barevně, vše lze dohledat na našem facebooku vč. datumů zveřejnění, kde se toto řešilo i den před dovolenou :-( Jednáme vždy fér

Zboží jsem objednala a okamžitě zaplatila . Platba proběhla v pořádku - obchod její přijetí potvrdil a zaslal fakturu Ani po týdnu nepřišlo žádné info, že by bylo zboží již na cestě . Telefon uvedeny na faktuře je nedostupný . Na e-mail nebylo reagováno ..

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

• "Při telefonickém rozhovoru před objednávkou mi bylo řečeno, že je figurka panda 7 cm vysoká, došla velká sotva 4cm.
    • Výrobce (kontakt byl na obalu figurek) mi pak na dotaz ohledně výšky sdělil, že se figurka schnutím zmenšuje!
    • Výrobek byl od firmy cukrářské zdobení.cz, kde mi řekli, že tato figurka stojí 38.50 a já za ni na sladké potřeby.cz zaplatila 64 Kč!".

• Počáteční objednávka OK. Komunikace také. Potvrzení, že objednávka byla poslána přišlo, ale pak už bylo všechno špatně.
    • Poté, co mi bylo oznámeno, že objednávka je na cestě, jsem dostala mail, že zakázka byla stornována na moje přání - nebyla to pravda. Pak dopisování s obchodem, kde je chyba. Prý mi vrátili peníze, stále ještě je nemám na účtu. Žádná omluva, žádný návrh řešení, žádná snaha.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše hodnocení mne mrzí, ale co se týče platby není to co píšete pravda. Platba vám byla vrácena platební branou Pays, zkontrolujte si prosím znovu účet. Při platbě není uvedeno Sladké potřeby, ale PAYS.cz

• dlouhá dodací doba

• Šíleně dlouhá doba dodání

• Komunikují
    • Neumí zadat údaje České poště. Zásilka ještě nedorazila.

Po cca 4 pracovních dnech mi stale nic nepřišlo.. syn ma 20 narozeniny a dnes je 19tého takže už ho nestihnu upect a ozdobit.objednavala jsem to 16teho.. :(

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, omlouváme se za delší dodací dobu, která nyní asi u 7-10% objednávek může dělat až 7 dnů, navíc pokud se to zkomplikuje víkendem, tak i 9 dnů. Týká se to však pouze jednotek % objednávek, z důvodu delší dodací lhůty jednoho z dodavatelů. Vše to má spojitost s rostoucí oblibou pečení na Halloween. Ještě jednou se moc omlouvám. Aktuálně jsou na eshopu nasazena nová opatření ve zobrazování dostupnosti produktů, tak aby jste jako zákaznice již v okamžiku objednání, byla informována o delším dodání, pokud máte v košíku produkt na objednávku. Přejeme krásný podzim a když koukám na vaši objednávku vidím, že k odeslání došlo 18.10. tak snad se povedlo stihnout oslavu. S pozdravem Sladké potřeby

• Pozdě doručeno

Připlatila jsem si navíc za expresní doručení ..přesto mi zboží bylo doručeno pozdě :(

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, omlouváme se. Mrzí nás to.

Salko jsem si tuhle, koupila. A nebyla jsem stim spokojená. Protože jsem pekla piškotovou roladu ,udělala krém ze salka a všechno mi stoho teklou. Když jsem to dala ztuhnout tak to vůbec neztuhlo.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše negativní hodnocení nás mrzí, ale myslíme, že nebude problém v našem obchodě :-) Krém ze Salka je hodně choulostivý na máslo, teplotu ingrediencí atd.. za to náš obchod opravdu nemůže.

Objednáte si zboží a když jim hned nedorazí peníze ,tak vám to za 2 dny zruší.A to tam píšou že vám druhý den přijde e-mail s připomenutím.Tak mě přišel se stornem!!!!!!!Už nikdy víc.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše negativní hodnocení nás mrzí, ale pokud máte o zboží zájem, tak nevidím důvod proč s platbou otálet. V dnešní době trvá bankovní převod vteřiny, a platba je u nás ihned. Pokud není tedy 60 hodin po objednání uhrazeno, nedivte se, že je stornováno. Pokud jako zákazník nechcete platit ihned, máte možnost dobírky, nebo odložené platby s Mallpay a Platím pak. Nemůžeme čekat týden na platbu a pak stejně nedojde a objednávka jde do storna, mezitím mohl zakoupit někdo jiný. Vycházíme ze zkušeností, máme statistiku, kde je zřetelné, že pokud zákazník neuhradí do 2 pracovních dnů, tak z 95% již neuhradí vůbec. Hoťková

Zboží zatím nedorazilo, nemám žádné informace o zaslání nebo zpoždění zásilky.

Reakce obchodu Sladke-potreby.cz

Dobrý den, vaše nespokojenost nás mrzí, ale v objednávce jste měla cukrové zdobení, které se vyrábí na zakázku, výrobna je dodává každý čtvrtek.

Vaše objednávka byla dnes expedována. Radka