Přihlásit se a přidat recenzi

• velký výběr, vč. doplňků ve stejném designu
    • dobré ceny
    • nakupovala jsem poprvé, nevím o žádných slabinách

velký výběr
    dobré ceny
    rychlé doručení

Doporučuji.

• Široký sortiment
    • Příznivá cena
    • Rychlé dodání

• rychlost dodání

• skvělé ceny,rychlá komunikace a hlavně, to co obchod nabízí, ve skutečnosti opravdu má skladem-neklame zákazníka.
    • žádná zásadní, jen nemožnost vybrat si dopravce,ČP má delší dodání,ale není to nic hrozného.

Rychlá a skvělá komunikace.To, co obchod uvádí na svých stránkách,opravdu mají skladem.Nabízí i české kvalitní výrobky za super ceny.Vřele doporučuji ostatním,je to spolehlivý internetový obchod.Já se určitě ráda vrátím k nákupu.

• rychlá doprava
    • slabiny obchodu jsem vzhledem k prvnímu nákupu nenašla :) ale nebyla jsem spokojena moc s dovážkou,dopravce pouze jednou krátce prozvonil telefon,jiní dovozci zkusí i zvonek na dveřích..kdybych si nepřijatého hovoru nevšimla,ani nevím,že tu někdo byl, ve schránce nebyl zanechán žádný vzkaz

zaujala mě báječná akční cena,obchod doporučuji

Reakce obchodu Školní aktovka

Zboží zasíláme Českou poštou. Vždy záleží jak funguje pošta ve vašem bydlišti. S Českou poštou zasíláme několik let a nemáme s ní žádný problém.

• cena oproti kamennému obchodu.

• velký výběr zboží
    • v kamených obchodech není výběr

nákup by jsem doporučila svým známým, rycholost, vyřízení objednávky.

• Kvalitní zboží

• Velký výběr zboží za super ceny. Oproti jiným e-shopům přijatelné poštovné a více možností, jakým způsobem bude zboží dodáno. Vyhovuje mi dodání balíku na poštu, protože si můžu vybrat dodání zboží na nejbližší poštu.
    • o žádných nevím

Ve srovnání s konkurencí mají mnohem nižší ceny zboží i poštovného. Rychlé dodání zboží, přehlednost e-shopu, široký výběr.

• nízké ceny, velký výběr

• ceny;
    • sortiment;
    • komunikace obchodu.

Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojená. Sháněla jsem spojovací pásek na ramenní popruhy k aktovce pro malého synka a toto byl jediný obchod, kde jsem na ten pásek narazila. Líbí se mi nejen stránky obchodu a ceny, ale i sortiment a také komunikace obchodu byla v pořádku. Doručení rychlé - líbí se mi, že když napíšou, že mají zboží skladem a doručí jej do dvou dnů, tak že to tak také je :) Za sebe doporučuji.

Taška pro prvnáčky super lehká,jsem spokojená,více až při nástupu do školy

• nízké ceny
    • delší doba dodání

s obchodem jsem byla relativně spokojena, jen bych jim doporučila zkrátit dodací termíny, případně lépe informovat zákazníka o termínu odeslání zboží.

Vše OK. Doporučuji.

• velký výběr zboží
    • super ceny zboží
    • nevím o žádných slabiních

Nakoupila jsem poprvé, byla jsem překvapená rychlostí vyřízení objednávky, nabídku máte přehlednou, finančně dostupnou. Doporučila jsem vaše stránky na internetu i kamarádkám, které chtějí koupit aktovku svým dětem. Syn jde do první třídy a jsem s aktovkou bezvýhradně spokojená.

• Kvalitní zboží za super ceny.
    • Žádné.

Zboží dorazilo naprosto v pořádku.

• Česká kvalita

Dobrá kvalita a hlavně český výrobek

Přehledná objednávka i podklady k platbě, rychlé jednání, doporučuji.