- Rychlost, cena, kvalita.
- Žádné !!!
Doporučuju nákup na těchto stránkách, kvalita zboží vynikající , cena super.
- dobrá prezentace a kvalita výrobků, rychlost dodávky k zákazníkovi, citelně levnější na netu než v obchodech
S obchodem jsem velmi spokojená,jen možná malá drobnost : do balíčku aktovka+sáček+penál,bych dodala,že penál je prázdný.Jinak velká spokojenost,doporučuji.
- Přehlednost
- Dobrý výběr
- dobré ceny
S obchodem jsme spokojeni, dobrý výběr a kvalita
Doporucuji
- Co jsem potřeboval, tak jsem na těchto stránkách našel.
Jednalo se o můj první nákup. Vše proběhlo bez problémů a zboží dorazilo v požadovaném termínu. Současně takto zakoupené zboží odpovídalo i obrázkům uvedených na stránkách.
naprostá spokojenost
- Vyberu si zboží,okamžitě reagujete,dáte vědět,
- že je objednáno a další postup,jak a kdy zboží přijde.Rychlost,jednoduchost nakupování a moc hezké jednání.
- Nemá
Profesionální jednání,rychle vyřízená objednávka-doporučuji !
- dobrá cena, rychlost dodání
- nejlepší ceny na trhu a vstřícnost obchodnice.
Doporučuji a chválím skvělý obchod!!!!!
dobré doporučuji
- kvalitní zboží
- Doprava Českou Poštou je velmi nespolehlivá
Je velká škoda,že obchod nenabízí dopravu PPL.
Měla jsem velký problém s doručením.Zaplatila jsem "balík do ruky",ale pak jsem stejně strávila hodinu na Poště.Reakce obchodu Školní aktovka
necháváme si zasílat e-mailové "doručenky" od námi zasílaných balíků a jak to tak sleduji, vše pošta doručuje jak má. Na poštu chodíme denně, malinko je větší provoz, ale asi záleží, jak na které poště.
V každém případě s Českou poštou nemáme žádné problémy, ba naopak za poslední rok spíše zlepšení služeb.
Díky za invenci, zvážíme možnost dodání pomocí PPL.
Hezký den.
team SKOLNI-AKTOVKA.CZ -
- cena produktu
Rychlá komunikace, pěkné zboží rychle a kvalitně dodáno
- velký výběr zboží, možnost sestavit si komplet
- výhodné ceny
Nákup v tomto e-shopu určitě doporučuji!
- byla nám potvrzena objednavka a nasledne druhy den poslan email že zboží neni i presto že na strankách byl počet kusu 8 jeste druhy den po nasem objednaní
nespolehlivost obchodu
Reakce obchodu Školní aktovka
Dobrý den Paní Hav...ová, poněkud se pletete. Objednávku jste zaslala 19.11.2014 v 9:29. Zprávu o tom, že set, který jste požadovala, již není skladem jste od nás obdržela 19.11.2014 v 10:21. Tedy do jedné hodiny od zaslání objednávky. Psala jsem Vám, že Vaši objednávku nejsme schopni již vykrýt, protože nám přišlo přes noc více objednávek, než bylo setů skladem. Provedla jsem změnu na e-shopu (zrušení položky, protože šlo o výprodejový set) v e-shopu se projeví změna ihned, nevím na který z vyhledávačů - porovnávačů cen jste se dívala, ale u některých chvilku trvá změna skladového množství - určitě to netrvá do druhého dne jak píšete... . Domnívám se, že jsem s Vámi jednala férově a rychle. Jako omluvu za to, že již byla položka vyprodána jsem Vám nabídla slevu X % na Váš případný nákup. Byla bych vděčna, když si příště při psaní recenze nejprve shrnete fakta a uvedete férově vše a po pravdě.
Hezký den Vám přejí
Team Skolni-aktovka.cz -
- pestrost nabídky a přehlednost
Dobrá komunikace, rychlost dodávky dávám přednost českým výrobkům, takže OK
- mohla jsem si zvolit termín dodání
široká nabídka kvalitního zboží, dobrá cenová dostupnost, kompletní řady doplňkového zboží
- zajímavá nabídka zboží od českého výrobce podrobný popis jednotlivých výrobků
- aktovka vyhovuje požadavkům rodičů i učitelů
- barevné řešení i vzory jsou pro děti atraktivní
- kompletní nabídka školních pomůcek
- v neposlední řadě i solidní ceny
Jednoznačně bych tento obchod doporučila.