- rychlost, dobřezabalené
- dobře zabalené
hezký dárek
s obchodem mám samé dobré zkušenosti. JSOU TAM OCHOTNÍ LIDÉ, MOC MILÍ, cokoliv jsem potřebovala vědět, nebo učinit změnu v objednávce, hned zařídili.OBJEDNÁVALA JSEM SI VÍCEKRÁT, vždy všechno vpořádku, zboží přišlo pokaždé už 3. den a vpořádku, pěkně zabalené.
- rychlé, jasné a včasné. děkuji
- rychlost dodání
- široký výběr zboží, rychlé dodání
- Nenašel jsem chybu
- Brzké doručení.A vše krásně zabaleno
- Mohu jen doporučit
Vyzdvihuji komunikaci, rychlost odeslání a velmi dobře zabaleno. Vše v pořádku.
kvalitní dózy, máme již několikátým rokem, teď jsme doplnili o další
- skvěle zabalené zboží, rychlost dodání
Vse v poradku..
obchod nemá žádné nevýhody, byla jsem zcela spokojená, výborná domluva, na telefonu příjemný pán, zodpověděl mi dotazy ohledně výrobku a výrobci sklenek velmi ochotně. Sklo je krásné a kvalitní, obdržela jsem zásilku už 3. den
obchod je super, nakupovala jsem vícekrát, nikdy nebyl žádný problém. PŘI telefonátu byli vždy příjemní a ochotní.
- Rychlý obchod, zboží skvěle zabalené.
vynikající komunikace, příjemný pán na telefonu, velmi ochotný změnit objednávku . zboží přišlo už 3.den
Rychlé dodání.
Rychlé jednání i dodání. Vše krásně zabalené
- nádherné kvalitní zboží
komunikace s obchodem byla velice příjemná, rychlá. Na dodání si dejte 3 dny. Čekala jsem, když mají zboží skladem, že bude následující den odesláno, ale bohužel tomu tak nebylo. Jinak je to krásné sklo a určitě zde zase nakoupím. Jenom na to již nebudu pospíchat :-)
- rychlý, bezproblémový obchod
- skvělá komunikace
- pečlivě zabalené zboží
- ochotní lidé, nic není problém, potřebovala jsem v objednávce něco změnit a sami mě kontaktovali. odeslali okamžitě nebo druhý den
samé plusy