• Rychlá reakce
    • Úžasná cena
    • Pomoc s kontrolou objednávky

Dobrý den, milý zákazníku,

děkujeme za pěkné hodnocení našeho e-shopu. Velice nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• rychlost dodávky od obědnání-

Dobrý den, milý zákazníku,

děkujeme za pěkné hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byl s nákupem spokojený.

• Mohu si nakonfigurovat rozměry oken. Podpora po telefonu

Celkově jsem spokojena s touto firmou. Líbí se mi výběr oken a možnost vlastního návrhu. Okna jsou pěkná a kvalitní. Rada po telefonu bez problémů,dodací lhůta byla psaná 1 měsíc, přišlo za 3 neděle, takže paráda. Dopravce velmi milý a vstřícný.

Dobrý den, milá Heleno,

děkujeme za krásné hodnocení našeho e-shopu. Velice nás těší, že jste byla s našimi službami spokojená. Spokojenost našich zákazníků je u nás na prvním místě.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• solidní a starající se dodavatel

Dobrý den, milý zákazníku,

děkujeme za moc pěkné hodnocení našeho e-shopu. Velice nás těší, že jste byl s našimi službami spokojený.

• Velká spokojenost se vším

Se vším jsem byla spokojená na , s tímto obchodem už mám z minula velmi dobré zkušenosti

Dobrý den, milá zákaznice,

děkujeme za krásné hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojená.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

Okno přišlo obratem. Vše v pořádku

Dobrý den, milý Františku,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byl s nákupem spokojený.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

Zboží bylo lehce poškozeno, protože nebylo zabaleno tak, jak deklarujete, vše bylo vyřízeno slevou velice rychle a dobropisováno.

Dobrý den, milý zákazníku,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Moc nás mrzí problém vzniklý při dopravě. Jsme však rádi, že jste byl i navzdory tomu s nákupem u nás spokojený.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• Už objednávám třetí okno a vždy bez problému, mají i dobrý konfigurátor

Dobrý den, milý zákazníku,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený.

• Konfigurátor

Doručení od výrobce přímo z Polska bez kontroly dodavatelem. Vzhledem k velikosti a velké váze jsem nemohl provést kontrolu při převzetí, jaké bylo mé zklamání po rozbalení a zjištění hrubých chyb výrobce ani nepopíšu. Při dělení profilu špatně nastavené úhly, krátké zasklívací lišty i o 4 mm. Výsledek hnusné balkónové prosklení ze zničeného materiálu za 69.000,-Kč.

Dobrý den, milý Milane,

chvíli nám trvalo, než jsme zjistili, že vaše hodnocení se netýká zakázky, kterou jste si objednal 13.7.2024, a která je stále ve výrobě, ale zakázky z roku 2021.

Na naši obhajobu musíme uvést pár věcí na pravou míru – o této záležitosti z roku 2021 se dovídáme až nyní díky vašemu hodnocení. Veškeré zboží je expedováno po interní kontrole od nás ze skladu, a ne přímo z výroby. K poškození během přepravy opravdu může dojít a je potřeba co nejdříve škodu nahlásit. Bohužel po 3 letech se to řeší špatně. Každopádně, jsme moc rádi, že jste v nás neztratil důvěru a objednal další zboží.

ochotné a vstřícné jednání

Dobrý den, milá Zuzi,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

Děkuji mnohokrát celému teamu Skladových oken. Skvělá komunikace, kvalita oken a hlavně možnost soutěží, kde opravdu můžete vyhrát slevu.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• Rychlé vyřízení, ochota vztřícnost.

Dobrý den, milá Jano,

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• Při objednání napsání vše skladem proto sem objednal bohužel druhý den přišel e-mail že není skladem ozveme se až bude co dodat objednával sem jen kvůli tomu že budou rychle no teď čekám a doufám že se dočkám co nejdřív už je to týden a nic

Milý zákazníku,

mrzí nás Vaše negativní hodnocení.

Na naši obhajobu musíme uvést, že o termínu dodání skladové položky v kombinaci s příslušenstvím informujeme v procesu objednávky jasně: Pokud objednáváte ke skladovým výrobkům i příslušenství (žaluzie, sítě nebo parapety), které pro Vás vyrábíme na míru, prodlouží se doba naskladnění (a tím i dodání) až o 10 pracovních dnů. Vaše objednávka (včetně žaluzií na míru a nyní i v akci a zdarma) bude odeslána v tomto týdnu.

Mrzí nás, že došlo k tomuto nedorozumění.

Rychle a levně

Dobrý den, milý Jirko,

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

Co se týká obchodu, tak perfektní. Horší je to s kvalitou oken. Pro ilustraci: na jednom malém okně jsou panty přišroubovány šesti šrouby. Každý třemi. V mém případě bylo pět!!! šroubů přetažených a panty se samozřejmě viklaly a uvolňovali by se stále více.

Dobrý den, milý Mahane,

velice nás mrzí vaše zkušenost s chybějícím uchycením pantu.

Ačkoliv jsou profily Rehau montovány na automatických linkách a provádí se pravidelná kontrola, není bohužel možné toto vyloučit.

Pokud byste požadoval nové okno, spojte se prosím s naším oddělením zákaznické péče na e-mailu [email protected] nebo telefonu 725 997 397. Zařídíme Vám výměnu.

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

• Včasné dodání, velká spokojenost.

Rychlost dodání, ochota

tým e-shopu Skladová-okna.cz.

Všechno výborné, komunikace výborná, doprava bezchybná, rychlá. Obchod doporučuji.

Dobrý den, milá Zuzano,

• ochotný personál
    • nic

Na prodejně mi poradili s výběrem a jako bonus jsem dostal i pár rad ohledně montáže

Dobrý den, milý Václave,

• Dobré jednání
    • Nic

Vše jsem si sestavil na míru na e-shopu. Poté zavolala slečna a vše jsme dosadili do mé spokojenosti.