Rychlé vyřízení
- Sortiment
- Ceny
- Zboží nelze adekvátně porovnávat - každý produkt má vyplněné určitě parametry, avšak ne komplexně přes všechny.
- rychlost vyřízení objednávky
- rychlé dodání
- dobrá cena
- Výběr, ceny, rychlost dodání, jsem velmi spokojená.
bezproblémové dodání i objednání
- přehledné web stránky
- profesionální popis zboží
- výběr
- rychlé dodání
Vybraný skateboard dorazil rychle, ale ... kolečka jsou k prknu přidělány 8 šrouby a 6 šroubů je černých a 2 stříbrné. Asi jako kdybych si koupil nové auto, které by bylo celé (řekněme) červené a jen jedny dveře bílé. Na funkci to nemá vliv, ale to auto bude vypadat jako po bouračce. Za ty peníze bych čekal "nebouraný" skateboard.
Reakce obchodu Skate-Board.cz
děkujeme za doporučení. Barevné značení šroubku není chybou, ale naopak označením přední části skateboardu. Dělá se to proto, aby jste snadno poznal kde je přední část skateboardu. -
- Velký výběr
- Podrobné informace o produktu
- skvělá nabídka
- bleskové dodání
- perfektní informovanost o stavu mojí objednávky
- velký výběr
Moc děkuji za skvělý nákup, ulovila jsem poslední Trick board 2. jakost a zboží je v top stavu. Jsem nadšená. Hned jsem objednala další skejty pro děti. Děkuji!
Neskutečná rychlost. :-) Ráno jsme obejdnala a na druhý den mi bylo zboží dodáno.
Rychle doruceni,super zboží
Super rychlost dodání
- Dodání do druhého dne od objednání
- Detailní informace o objednávce
- Dobrá cena
- Výběr zboží
- -
Zboží jsem objednal, zboží v pořádku došlo. Zatím nemám zkušenosti s případnou reklamací, takže nemůžu říct, že bych opravdu prověřil, jestli obchod funguje dobře :) To se pozná až když se fakt něco řeší - pokud zboží objednám a ono obratem dojde, to je *normální situace* a za to si v normálním světe obchod nezaslouží žádnou zvláštní pochvalu.
Rychlé dodání, pěkné a kvalitní zboží, jsme moc spokojeni!
Super rychlý dodej zboží. Kvalitní zboží. Velká nabídka zboží na jednom místě. Super