Nemůžu hodnotit kladně když objednávka ani žádná informace nedorazila.
- Nic nedorazilo
Objednal jsem a nic nepřišlo.
Zboží, které bylo v nabídce, nakonec nebylo na skladě. Je pravda, že obchod mi ihned vrátil předem poslané peníze, za což děkuji. Obchod by měla aktualizovat, co má vlastně na skladě.
- špatná komunikace
Týden se nic nedělo, potom jsem je kontaktovala a oni mi odepsali, že se mi nemohli dovolat a že jeden druh piva už není a druhý má prošlé datum spotřeby. Telefon byl napsán správně, a zboží v době objednávky bylo skladem
- Žádná.
V poznámce byla ode mne doplňující info týkající se zboží - konkrétně VNĚJŠÍ rozměr hrdla nádrže. Pan odsouhlasil. Odpověděl jsem, že jej chci. Poslali špatný, pro VNITŘNÍ rozměr (58 mm). Protože je zpětné odesílání drahé (cena 169,-), nebudu posílat zpět, vyhodím jej. Posílají foto dokazující
nepochopení. Nebudu se více zabývat - prodělal jsem. -
Nekvalitní zpracování zboží, rozhodně si v tomhle obchodu nic dalšího nekoupím.
- Kvalita a rychlost doručení.
- Zboží je totální sr...a!
Nabízejí na FOTOGRAFIÍCH plastové ochranné rohy XXL typ Plastex, přijde ale z uklouzaného nějakého polovičního snad plastu náhrada, po jednom použití 3 ks prasklé. Kurty 5t/6m s Ergo ráčnou jsou oproti normálním Čínám NEJMÉNĚ o třetinu slabší, při balení ve výrobě jsou některé již v ohybech narušené. Bohužel nemám čas ani prostor toto jako dopravce reklamacemi řešit, potřebujeme kurtovat - IHNED. Upozorňuji tímto ale všechny Vás kupující před velmi špatnou kvalitou zboží konkrétně popsaného a mnou objednaného z tohoto e-shopu. Za mně vyhozené peníze.
- Škoda slov katastrofální prodejce už NIKDY VÍCE!!!
Arogantní jednání, nerozumí zboží, nereagují, nekvalitní šmejdy.Lépe a skoro zadarmo nakoupíte na AliExpressu skoro zadarmo i doprava zdarma až z Číny,kde to oni nakupují a prodávají za nehorázné peníze.
Reakce obchodu Skarab
Dobrý den. Mrzí mne, že veřejně ventilujeme naše spory, ale nechceme na sobě nechat ulpět špínu této recenze. Pan Konečný se pokouší naznačovat, že naše zboží je nekvalitní, že si lépe a levněji nakoupí na AliExpresu. Zároveň však neustále slovně a velmi vulgárně napadá naše pracovníky, objednávky dělá pod různými jmény, které se mu pletou. Jsme označeni za katastrofální prodejce a již nikdy více. Ale alespoň tudy varuji všechny slušné prodejce. Paní Romano Zarembová, pane Marceli Konečný, paní Aleno Konečná, pane Romane, pane Kamile Konečný - snad jsem nezapomněl na nějakou osobu objednávající z vaší poštovní adresy a používající vaše emaily, pokusy o obcházení poplatků za dobírku, objednávky kartou, kterou následně nemáte, ale platba má být bez navýšení, nadávání naší pracovnici výrazy hodnými dlaždičského mistra a podobné excesy hodnotíme tak, že Vás jako zákazníka nedoporučujeme ani naší nejtvrdší konkurenci. Přeji krásný předvánoční čas plný pohody a klidu, který zcela jistě potřebujete. Za SKARAB, s.r.o. Miroslav Vaněk
Místo startéruna který jsem čekal...dorazil brzdový válec!
- Platba pouze online kartou nebo předfakturou, přesto že zaplaceno okamžitě kartou a zboží skladem, reakce na zaplacení 2 pracovní dny a dodání další 3 dny přes DPD.
Reakce obchodu Skarab
Dobrý den. Platba zboží je možná všemi běžnými způsoby. Platební kartou předem, dobírkou u dopravce a zásilkové služby hotově i kartou dle dispozic dopravce, proforma fakturou. Došlo-li u Vaší objednávky k nějakému podivnému zafungování systému, omlouváme se a jsme připraveni vše společně ohlídat při dalších objednávkách.
Na eshopu zboží skladem,dodání do tří dnů.
Čekám už druhý tyden a ani nenapsali datum dodání.
Jen přišla omluva že zboží nebylo dodáno dodavatelem.
Nechápu proč lžou na eshopu že mají zbozi skladem,zřejmě asi mysleli skladem u dodavatele v Palestině.... -
Obrovská nespokojenost s tímto obchodem či se týče maskáčového zboží.Snažíme se objednat, nereagují na dotazy ohledně produktů,pokud ano tak vás jedním slovem odbíjí,nic nevysvětlí katastrofa.Rovněž po zakoupení v minulosti určitých produktů, které byly nekvalitní a zaslány zpět a hodnocení jako prodej nekvalitních výrobků nás tento prodejce zablokoval což budeme řešit přes právníky.
Reakce obchodu Skarab
Dobrý den. Reakci jsem silně rozmýšlel. Pan Pokorný nás zásadně nedoporučuje. Možná je to po tom, co jsme dostávali například emaily typu - cituji: "S*ru na vás i váš smradlavý pseudo obchod když ty vaše kačeny neumí jednat se zákazníky!!!", i pro další silná slova nemá daleko. Mrzí nás nespokojenost zákazníků, snažíme se vycházet vstříc. Bohužel v tomto případě se zákazník skrývá za několika jmény, několika emaily, ale chování má vždy řeznického psa. Byť je nám ztráta zákazníka líto, musíme konstatovat, že provedl několik objednávek, které vzápětí zrušil. A tak vlastně je provedena recenze nákupu, který se neuskutečnil, protože objednávek sice několik vzniklo, ale vždy byly nakonec s nadávkami zrušeny. Děkujeme za Váš zájem a přejeme Vám trpělivějšího prodejce, než jsme my.
Hoci tovar ponúkali, dodať ho nevedeli.
- Levne
- Velikost nesedi s tabulkou velikosti
- Spatny material
- Příznivá cena.
- Kvalitní zboží
- Delší doba čekání na odeslání
- Omezená nabídka dopravců
Obchod je v pohodě, stejně jako zboží. Problém je v dopravci "123 Kuryr". V 9,40 hod mi poslali SMS, že od 8,00 do 11,00 hod. mi budou doručovat objednané zboží. Je 14,00 hod a nikdo nepřijel. Ani jsem nebyl nijak informován, že se vyskytl problém. Při objednání zboží mi obchod nabídl jen omezený výběr dopravců, bez možnosti uložení zásilky. Bylo by vhodné nabídnout širší výběr spolehlivých dopravců.
- Telefonní kontakt
- Zboží není skladem a cena byla vyšší
to bylo strašné co přišlo v balíčku, trepky použité navíc cestičky od molů ve filcové špičce. prostě hrůza okamžitě jsem je vyhodila abych neměla ještě moli doma.
- nabízejí to co nemají.
- Nepředpokládal jsem, že bez upozornění dostanu demontovanou, možná desítky let používanou desku s vykloktaným vypínačem větráku (ani pořádně nedrží v zapnuté poloze). Z celé desky jsem použil jenom hodně opotřebovaný přepínač topení, který opatrně zapínám i vypínám, aby se nerozpadl. Za hodně "jeté" zboží v ceně cca 1000,-Kč, mi to připadá jako neseriózní a zcela nekorektní obchod.
Vážený pane Pírek.
Za způsobené problémy se omlouváme.
Měl jste nás ihned informovat, že je s ovládací deskou něco v nepořádku.
Vzali bychom ji zpět a vrátili Vám peníze jak za náhradní díl tak dopravu.
Bohužel vyměnit za jinou již nemůžeme, protože jste si koupil poslední dostupnou desku na trhu.
Výroba již byla ukončena jak v CZ tak V Číně.
Děkuji, za pochopení s pozdravem Velart -
Ta led petrolejka by byla drahá i kdyby stála 5 Kč